Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Rihanna za Dior: kampanja končno v celoti razkrita

19. maj 2015 8:39
0

Oglasno sporočilo

Četrti del sage 'Secret Garden' je posnel Steven Klein na gradu in vrtovih Versailles, glasbo za video oglas pa so uporabili kar pevkino predstavitveno oz. uvodno z njenega osmega albuma Only If For A Night. "Rihannina skrivnostnost in privlačna zanimivost v kombinaciji z njenim dodelanim videzom in senzibilnostjo sta ključna in popolna elementa za ustvarjenje podlage za Secret Garden," je povedal Klein.

Rihanno so posneli v sanjskem, pravljičnem okolju nočnega Versaillesa, v kampanji pa zvezdnica nosi Diorama torbico, srebrno svetlikajočo se obleko, Tribale uhane ter tančico. Ponudbva za sodelovanje pa je bila za Rihanno po njenih besedah izjemna priložnost: "Počutim se fantastično. To je zame tako velika stvar, za mojo kulturo, za mlada dekleta katerekoli barve polti, rase. Mislim, to, da te opazi Dior, je preprosto … pač pomeni veliko, saj se ženska počuti lepa, elegantna in brezčasna," je Rihanna povedala na MTV, ko se je razvedelo za njeno novo vlogo.

Spodaj pa si lahko ogledate celotni video oglas Rihanne za Dior:

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Opravljena je bila še ena raziskava, ki je potrdila, da nekateri UV filtri v izdelkih za zaščito pred soncem uničujejo morsko življenje, ko se z naše kože ...