Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Spar Slovenija je predstavil linijo vegetarijanskih izdelkov SPAR Veggie

8. okt 2012 14:23
0

Oglasno sporočilo

... mednarodne kampanje nove linije vegetarijanskih izdelkov SPAR Veggie. Linija je namenjena tako posameznikom, ki posegajo izključno po vegetarijanskih živilih, kot tudi vsem, ki jim je pomembna zdrava in uravnotežena prehrana. Snemanje oglasa z Gwyneth je potekalo dva dni v romantičnem Parizu in zvezdnica se je ob tem zelo zabavala. Kadar ni pred kamero, 39-letna igralka, mati dveh otrok, zelo rada poprime za kuhalnico in pripravi svoji družini zdrav obrok. Za linijo izdelkov SPAR Veggie trdi: "So zdrava alternativa, kadar želiš hitro pripraviti dober obrok!"

Spar Veggie

Izdelki iz nove linije ustrezajo vsem zahtevam prehransko ozaveščenega potrošnika, ki želi kakovostna živila in enostavno pripravo brezmesnih jedi. Vsi izdelki iz nove linije SPAR Veggie so certificirani pri Evropskem društvu vegetarijancev in nosijo njihov zaščitni znak, ki velja za celotno območje Evropske unije ter predstavlja tudi dodatno garancijo za kakovostno ter preverjeno sestavo vsakega posameznega izdelka. S certifikatom Evropskega društva vegetarijancev je 100-odstotno z­agotovljena odsotnost mesa v vseh SPAR Veggie izdelkih. Večina Spar Veggie izdelkov je iz ekološko pridobljenih sestavin in nosijo evropski ekološki znak.

Linija SPAR Veggie obsega široko paleto zdravih izdelkov: od zelenjavnih namazov, pripravljenih s kakovostnimi sestavinami iz kontroliranega ekološkega kmetijstva, zelenjavnih polpet, špinačnih in bučnih njokov, različnih tofujev in zelenjavnih pic pa do zelenjavnih solat s testeninami, ki predstavljajo idealno malico v službi ali so lahko kosilo. V ponudbi SPAR Veggie boste poleg izdelkov iz tujine našli tudi številne slovenske izdelke.

Sponzorirana objava

0

Galerija

    Preberi še


    Razvrsti po:
    Kozmetometer
    Zadnje ocene
    Zadnji izdelki
    • Tanja 19. mar 2023 20:52
      RES slabo, meni izsušuje kožo
    • Tanja 21. feb 2023 18:20
      Izvrsten, najboljši
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
      Svaljka se
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
      Ne preprečuje vonjav
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
      Ne neguje
    Forum
    Zadnje objave
    Najbolj brano
    Trenutno dogaja
    Izpostavljamo