Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

La Roche Posay Nutritic

4. dec 2007 0:00
0

Oglasno sporočilo

Suha koža je posledica pomanjkanja lipidov in poškodovane zaščitne pregrade kože. Suhost kože lahko povzroči eden ali več dejavnikov: genetska predispozicija, pogosto in pretirano izpostavljanje soncu, okoljski dejavniki (mraz, veter, centralno ogrevanje), staranje, atopijski ekcemi in razne dermatoze. Na nivoju povrhnjice sta vzrok suhe kože pomanjkanje medceličnih lipidov in posledično povečano izhlapevanje vode (TEWL – transepidermal water loss). La Roche-Posay nudi učinkovite izdelke za nego suhe, zelo suhe in razdražene kože na obrazu - to je linija izdelkov Nutritic. Zaščita in pravilna nega suhe kože je še posebej pomembna v hladnih zimskih mesecih.

La Roche Posay Nutritic

Nutritic preoblikuje vse štiri klinične znake suhe kože: občutek zategovanja, občutljivost kože, pomanjkanje elastičnosti in hrapavost. Bogata je z biolipidi – to je kompleks 11 bioloških lipidov, ki združuje nenasičene maščobne kisline in rastlinska olja, ki ponovno izgradijo zaščitno pregrado kože in jo temeljito negujejo. Krema Nutritic je izjemno vpojne in udobne teksture. Posnema zgradbo lipidne pregrade kože za takojšnjo nadomestitev lipidov, brez mastnega filma na koži.

Vsi izdelki La Roche-Posay so razviti v sodelovanju z dermatologi in ustrezajo strogim načelom razvoja, ki veljajo v farmacevtskih laboratorijih. Vsebujejo termalno vodo
La Roche-Posay, naravno bogato s selenom, ki ima dokazano dermatološko delovanje: pomirja in mehča kožo, deluje proti draženju, pospešuje obtok tekočine in izločanje strupov ter deluje kot antioksidant.

0

Galerija

    Preberi še


    Razvrsti po:
    Kozmetometer
    Zadnje ocene
    Zadnji izdelki
    • Tanja 19. mar 2023 20:52
      RES slabo, meni izsušuje kožo
    • Tanja 21. feb 2023 18:20
      Izvrsten, najboljši
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
      Svaljka se
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
      Ne preprečuje vonjav
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
      Ne neguje
    Forum
    Zadnje objave
    Najbolj brano
    Trenutno dogaja
    Izpostavljamo
    S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.