Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Dva Viktorijina angelčka v veselem pričakovanju

4. jan 2012 10:31
0

Oglasno sporočilo

... pričakujeta naraščaj. Tako bosta letos postali mamici (skoraj) sveže poročena Lily Aldridge in pa Alessandra Ambrosio, ki je že mati 3-letni hčerki Anji.

aldridge_ambrosio_kerr
Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio in Miranda Kerr

Tako Lily kot tudi Alessandra sta bili že noseči, ko sta se sprehodili po pisti modne revije Victoria's Secret, ki se je zgodila 9. novembra lani. Alessandra je svojo novico sporočila tako, da je sliko svojega zaobljenega trebuščka objavila na svojem Twitterju ter povedala, da je noseča 4 mesece in da se neizmerno veseli, da bo Anja dobila bratca oz. sestrico.

Lily Aldridge, ki se je maja lani poročila s pevcem glasbene skupine Kings of Leon, Calebom Followillom, pa naj bi bila noseča 3 mesece: "Sva presrečna, da lahko naznaniva, da pričakujeva svojega prvega otroka. Komaj čakava, da spoznava novega člana najine družine."

Če je v preteklih letih kaj postalo jasno, je bilo to dejstvo, da nobeni izmed manekenk VS doslej ni 'škodovalo', da je postala mati – vse so se vrnile v prejšnjo formo in na modne piste v rekordno kratkem času: Doutzen Kroes in Miranda Kerr sta rodili na začetku leta 2011 in obe nastopili na novembrski modni reviji, Miranda pa je že nekaj tednov po porodu celo v kopalkah pozirala za VS katalog.

0

Galerija

    Preberi še


    Razvrsti po:
    Kozmetometer
    Zadnje ocene
    Zadnji izdelki
    • Tanja 19. mar 2023 20:52
      RES slabo, meni izsušuje kožo
    • Tanja 21. feb 2023 18:20
      Izvrsten, najboljši
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
      Svaljka se
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
      Ne preprečuje vonjav
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
      Ne neguje
    Forum
    Zadnje objave
    Najbolj brano
    Trenutno dogaja
    Izpostavljamo
    Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.