Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

SephoraPince à Epiler en Acier Pointe Précision

4.25
Izdelek: Pince à Epiler en Acier Pointe Précision Proizvajalec: Sephora
Natančna pinceta, ki omogoča puljenje posameznih tankih dlak, ki jih je težko izpuliti.

Iz nerjavečega jekla visoke kvalitete, za večjo natančnost in trpežnost.
Ocena: 4.25 (na podlagi 2 glasov)
2.5
Cena izdelka
4.5
Embalaža izdelka
5
Splošna ocena izdelka
5
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

soraia

2. avg 2009 23:04

Moja ocena izdelka je:
4

odlična

Navadno pinceto uporabljam za puljenje obrvi, ki so včasih zelo majhne in tanke, in težko jih je populiti. Ko sem bila v sephori sem gledala pincete, in se kar nisem mogla odločiti za nakup, ker je cena kar visoka (sploh v primerjavi z drugimi pincetami). Po res dolgem premisleku, sem vseeno reskirala in jo kupila. Takoj ko sem jo poskusila, sem opazila razliko, stara pinceta je takoj letela v smeti.

Lahko rečem, da je najboljša, pa sem jih imela kar nekaj. Je ni obrvi, da jo z njo ne povlečem ven, res je super. Zaplenila mi jo je tudi mama, ki jo kar ne more prehvaliti.

Nakup zelo priporočam.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Pegasus

31. okt 2007 12:09

Moja ocena izdelka je:
4.5

Krasna!

Kupovanje nove pincete mi nikoli ni ljubo opravilo, ker še z nobeno do sedaj nisem bila pretirano zadovoljna. Tako sem se odločila za pinceto prvič odšteti nekaj več, v kar me je prepričal tudi napis "precision", saj imam s kakšnimi malimi črnimi obrvmi, ki pa so prekratke za odstrel, pogosto preglavice.

Po enomesečni uporabi sem s svojo pinceto zelo zadovoljna. Sprva me je malo motila njena velikost (predvsem z estetskega vidika), vendar pa tako lepo paše med prste, da ni mogoče opisat. Med prsti ne drsi, zlahka se jo obrača glede na lego obrvi. Največje veselje pa je zgrabiti tiste smotane obrvi, ki komaj gledajo iz kože in so ponavadi temne, tako da sem včasih še po dva dneva naokrog hodila nezadovoljna, preden sem jih lahko izpulila. Sedaj jih brez težav zgrabim in izpulim, velikokrat že v prvem poizkusu, če pa ne gre takoj cela, pa jo vsaj na pol privleče na plano. Vsekakor z njo ne gre preveč hiteti, ker znamo pretrgati tanjše dlačice, če pa jo lepo nastavimo, grejo vse dlačice brez težav stran.

Tudi na bikini predelu je zelo pripravna za uporabo, nekoliko ostrejše špičke pa omogočajo, da kakšno vraščeno dlako zgrabim tudi skozi kakšno tanjšo plast kože.

Embalaža je krasna - pinceta je v malem plastičnem etuiju, v plastičnem okvirju. Ta okvir sem jaz odstranila in mi sedaj etui služi za shranjevanje pincete, malih škarjic, ščipalca in pilice, tudi kakšen manjši lak gre vanjo. Etui se da zapreti s plastičnim zadrga-patentom, kar je še dodaten plus. Pinceta estetsko lepa, moja je mat srebrna, z le enim manjšim napisom. Zanjo sem odštela 12€, kar se mi je sprva zdelo veliko, sedaj pa povsem primerno. Upam, da mi bo še dolgo služila. Priporočam.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Da so necepljeni otroci bolj zdravi kot cepljeni, že dolgo ni več skrivnost.