Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

PhilipsHP 6574

4
Izdelek: HP 6574Proizvajalec: Philips
Ženski depilator Philips HP 6574 je zapakiran v privlačni potovalni torbici. Odlikuje ga širša depilacijska glava, ki pri enem gibu izpuli več dlačic in vbočena glava, ki sledi vsem oblinam vašega telesa. Paket vsebuje dodaten depilator, za uporabo na občutljivih delih telesa.

Epilator se napaja preko adapterja, mini epilator za občutljivejše dele telesa pa deluje preko dveh AA baterij.

Njegove značilnosti so:

- Keramični diski

- Kontrola pritiska, ki ohranja konstantno hitrost vrtenja diskov

- Edinstveni sistem dvigovanja dlačic in vibracij

- Pokrovček za optimalno uporabnost

- Aktiven premium masažni sistem

- Dve nastavitvi hitrosti

- Ščetka za čiščenje

- Poseben depilator za občutljive dele telesa

- Dodatna brivna glava za občutljive dele telesa

Depilator lahko operemo pod vodo.
Ocena: 4 (na podlagi 1 glasov)
3
Cena izdelka
5
Embalaža izdelka
5
Splošna ocena izdelka
3
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

jessyca

3. avg 2011 13:17

Moja ocena izdelka je:
4

zadovoljna

Končno imam po cca. 8 letih ponovno depilator in to zelo dober! Kar nekaj časa sem se odločala katerega bi (Remingtonovega ta novega ali tega Philipsovega) in sem se končno odločila za tega, predvsem zaradi ocen in pohval, ki se jih najde na internetu. (Za Remingtonovega jih je namreč zelo malo).

Za ta epilator sem se odločila predvsem zato, ker ima v kompletu še ta malega za bolj občutljive predele. Ta veliki ima keramične diske, ta mali pa železne. Škoda, ker tudi mali nima keramičnih diskov, saj občutno manj bolijo. Če na primer na roki preizkusim enega za drugim se opazi razlika v bolečini. Je pa res, da ta mali epilator zaradi manjše glave populi manj dlak naenkrat (ampak vseeno malo bolj boli).

Ta velikega torej uporabljam za noge, kjer dlake dokaj hitro in temeljito populi. Odstranjevanje tudi ni preveč boleče, je pa res da si nog ne brijem (zelo redko), ampak si jih depiliram z voskom. Tako da na nogah nimam ravno močnih, gostih dlak. Ta epilator ima tudi lučko, ki pride kar prav, sploh če se depiliraš potem ko ni več dnevne svetlobe. Ima tudi 2 hitrosti, sama vedno uporabljam ta hitrejšo. Glavo depilatorja se da odstraniti in oprati pod vodo, kar je še dodaten plus.

Mali epilator je super, ker je na baterije in je zelo priročen. Uporabljam ga za bikini predel in tudi pod pazduho! Bila sem skeptična če ga bom lahko uporabljala pod pazduho in moram povedat, da se da preživet. Je pa res, da preden sem dobila depilator, sem šla v salon na depilacijo pazduh, tako da so mi dlake začele poganjati postopoma in redkeje kot normalno. Sedaj si jih vsakič, ko mi zraste par novih, odstranim s tem malim depilatorjem. Če pa prej ne bi bila na depilaciji, pa dvomim da bi zdržala to bolečino, saj imam pod pazduho dlake zelo močne in goste. Enako je pri bikini predelu - ta epilator brez problema uporabljam tudi tam, vendar pogosto hodim na depilacije in so moje dlake vedno redkejše. Žal ta depilator nima pralne glave, ampak jo lahko očistiš le s priloženo ščetkico. Ima le eno hitrost, kar pa je čisto dovolj.

Kar se tiče 2 dodatnih nastavkov se mi zdita totalno neuporabna - prvi je neki masažni, drugi pa namenjen privzdigovanju dlak. Jaz imam občutek da s temi nastavki depilacija samo še bolj boli, ne pa manj, čemur je ta masažni kvazi namenjen.

Torbica za shranjevanje je priročna ni pa bohve kako privlačna, kakor jo v reklamah opisujejo, ampak je navadna bela in tanka.

Cena depilatoja je cca. 100€ v Big bangu, kar se na prvi pogled zdi drago, kasneje pa ugotoviš da niti ni če sešteješ britvice, voske, trakove, depilacije,...No na brazilsko bom še vedno hodila, saj pomoje ni ženske na svetu, ki bi si jo lahko naredila z depilatorjem. Sem se pa rešila velikega problema s pazduhami. Tudi na pram ostalim depilatorjem je Philips malo dražji, vendar pa ima zato keramične diske in v kompletu še ta manjši depilator.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?