Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

OriflamePowder Brush

2.58
Izdelek: Powder BrushProizvajalec: Oriflame
Ocena: 2.58 (na podlagi 3 glasov)
3
Cena izdelka
3.3
Embalaža izdelka
2
Splošna ocena izdelka
2
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Levinja

4. feb 2008 22:24

Moja ocena izdelka je:
2

smrdi!

Čopič sem kupila ker j bl v akciji samo par evrov in sem ga mislila uporabiti za poleti za bronzer. Dvakart sem z njem nanesla tudi puder v prahu vendar se ni preveč izkazal. Potem sem ga umila, da ga spravim do poletja. Ko se je čopič sušol je razvil zelo smrdeč vonj po plastiki in po njem je smrdela cela kopalnica. Romal je naravnost v smeti. Čeprav je bila cena nizka je bil denar stran vržen.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
vixi

12. apr 2007 22:12

Moja ocena izdelka je:
3.5

Potrošni materijal

Čopič res ni noben presežek, vendar sem jaz z njim kar zadovoljna in sem ravnokar nabavila novega. Z izpadanjem dlak nimam izkušenj, pravzaprav se mi zdi, da so dobro pritrjene, saj tudi kasneje, že uničenemu, dlake niso letele stran. Čopič je zmerno gost in mehek. Uporabljam ga samo za bronzing kroglice, ker se zelo hitro "pošvedra" in s tem prepreči, da bi kroglice letele po kopalnici. Za nanos bronzerja se mi zdi super, za rdečilo premalo natančen, za kar je res potreben boljši, da ne izgubi oblike.

Kot že rečeno hitro izgubi obliko, a se po pranju povrne v prvotno obliko. Osebno si ne predstavljam imeti čopiča zelo dolgo časa, kljub pranju. Lažje mi je cenejšega z mirno vestjo zabrisati stran in kupiti novega.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Vanni

11. feb 2006 15:53

Moja ocena izdelka je:
2.25

Trd.

To vsekakor ni profesionalen čopič, kot zatrjujejo pri Oriflame, vendar za silo uporaben, če nimate ravno denarja za profesionalne čopiče. Dlake so precej trde in odpadajo s čopiča (vsekakor je potrebno že takoj nekaj dlak pobrati s čopiča, ker drugače kar same odpadajo; sčasoma pa se to odpadanje unese), pranje kar dobro prenaša, ampak mislim, da bo njegova življenjska doba nekje okrog pol leta (ob zmerni uporabi). Imam ga le za prehodno obdobje za nanašanje blusha, dokler ne kupim kakšnega profesionalnega (v planu imam Sephorinega, za kar bo potrebo skočiti čez mejo). Za nanašanje blusha je kar zadovoljiv (pudra v prahu še nisem preizkušala), nanos je povsem enakomeren, vendar zahteva malo več truda. Priporočam za zelo nezahtevne uporabnice, drugače pa seveda ne. Bolj se seveda splača kupiti kvaliteten čopič, ki tudi dolgo časa zdrži. Cena je glede na kvaliteto primerna (okoli 800 sit).

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
  Odlična formula
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Sedaj ko je minilo že kar nekaj časa od začetka epidemije, lahko bolj v miru, trezno in odgovorno in bolj od daleč pogledamo na vso situacijo. Izkazalo se je, da so bili epidemiološki modeli za covid-19 napačni.