Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

neznani proizvajalecGobica za tuširanje

3.8
Izdelek: Gobica za tuširanjeProizvajalec: neznani proizvajalec
Not your average pouf, this mesh sponge is super-dense, with an elastic strap to help you get a grip. Just add soap and watch the bubbles double. Available in nearly every color of the rainbow.
Ocena: 3.8 (na podlagi 5 glasov)
3.4
Cena izdelka
4
Embalaža izdelka
3.8
Splošna ocena izdelka
4
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

soncnica19

30. jan 2009 15:10

Moja ocena izdelka je:
3.75

barvito:)

Te gobice so super. Pravkar sem dobila eno v darilnem paketu Balea in je že romala v mojo kopalnico. Všeč mi je, ker gel za tuširanje res lepo speni. Gela zato porabim mnogo manj, čeprav se zdi ravno obratno. Umivanje z gobico pa je res užitek, saj moje telo hkrati umiva in masira:).

Ponavadi jih menjam na nekaj mesecev iz higienskih razlogov. Všeč mi je ker so cenovno ugodne in različnih barv...kar si pač zaželim v tistem trenutku :).

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Ursula

15. dec 2008 21:30

Moja ocena izdelka je:
4.5

priročna

Gobice za tuširanje uporabljam že vrsto let, običajno jih izbiram po barvah. Všeč so mi, ker lahko z njimi gele za tuširanje dobro spenim, posledično jih manj porabim, ter jih enakomerneje nanesem na telo. Gobica se dobro izkaže tudi pri alternativnih sredstvih za umivanje, kot so recimo Lushevi želeji za tuširanje in mila. Edino olja za tuširanje nanašam na telo z roko, teh tudi gobica ne speni (pa sem poskušala :D)

Menjam jih relativno pogosto, nekje enkrat na dva meseca, predvsem zaradi higienskih razlogov. Menjalo naj bi se jih baje še pogosteje, nekje na dva tedna, slab mesec, a ker mojo uporabljam le jaz, in ker jo po vsaki uporabi dobro sperem in obesim, da se posuši, menim, da ni prevelike panike, če jo imam za dalj časa. Kvaliteta niha od proizvajalca do proizvajalca, po mojih izkušnjah so najbolj trpežne Mullerjeve (ta mi še nobena ni razpadla), najmanj pa tiste od Drogerie Markt (kupila sem dve in sta mi obe razpadli v roku enega tedna). Cena je običajno tam okoli evra.

Motita me dve stvari. Prva je, da običajno ni nobene embalaže (kar je sicer dobro z ekološkega vidika), in da ne veš, koliko ljudi je gobico že imelo v rokah. Običajno vedno vzamem kakšno od zadaj, pred prvo uporabo pa jo preventivno umijem z gelom ali šamponom. Druga pa je ta, da nimam pojma, ali lahko gobico recikliram (recimo skupaj s plastiko, ker je narejena iz umetnih materialov), in jo običajno odvržem kar v običajne smeti. Tako, da se nameravam v prihodnje poskusiti navaditi na umivanje z brisačko ali roko. Verjetno bom še kdaj kupila kako gobico, a upam, da sčasoma vedno manj.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
evian

15. dec 2008 11:38

Moja ocena izdelka je:
4.5

vedno z mano

brez te gobice na grem nikamor!tuširanja si brez nje nikkor ne predstavljam več.če kamorkoli gre,jo vzamem s sabo:)

všeč mi je,da lahko uporabim majn tek.mila,ker se super speni,odvečno povrhnjico ostrani,lahko se masiraš,...super stvar je!

se pa tudi meni čez čas spremeni v meterski trak,ampka pri teh gobicah je podobno kot pri zob.ščetkah-potrebno jo je menjavati..že zaradi higiene.

če se pa kdaj zgodi da se mi to naredi med tuširanjem in jo naslenjič pozabim kupiti,se mi pa zdi kot da se sploh nisem dobro umila:)

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
SovicaOka

15. dec 2008 2:40

Moja ocena izdelka je:
1.75

razpade

Parkrat sem že pred leti kupila te gobice, saj včasih nisem bila navajna se umivati brez takih ali drugačnih pripomočkov. Gel lepo speni in v redu umije, ampak jaz jih ne kupujem več. Še vsaka do zdaj, ne glede na to kje kupljena, mi je razpadla v en dolg trak, in to kar kmalu, žal. Ne vem, mogoče se pa jaz preveč dinamično umivam pa zato ne zdržijo :). Drugi minus pa mi je tudi, da mi je nekako neprijetno se umivat s plastiko - veliko raje uporabljam naravne spužve, bombažno frotir krpico ali rokavičko ali masažno rokavico iz pire in vrvi, npr. Ali pa kar svojo roko. Cena je sicer nizka, ampak kaj mi bo, če je reč za enkratno do dvakratno uporabo.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
alya27

9. mar 2008 12:16

Moja ocena izdelka je:
4.5

nenadomestljiva

Tale gobica za tuširanje je moja stalnica že vrsto let in sem z njo resnično zadovoljna.

Prednost same gobice je:

1. zelo lepo očisti kožo, zraven še malce pomasira kožo in verjetno sčisti nežno obenem odmrle celice kože,

2. ker se geli lepo penijo in porazdelijo na sami gobici, je ekonomično s porabo gelov za tuširanje. Nanesem malo gela in se fino na gobici speni ter obenem zelo malo porabi gela.

Nekoč, ko nisem uporabljala te gobice, se je na kilo porabilo gela. Zdaj torej je res mala poraba gelov.

3. Sama vzdržljivost gobice je dolgoročna. Je na vrvici, ki tudi drži med seboj vlakna.

S časom se seveda tudi izrabi gobica. A jaz jo imam zagotovo za pol leta uporabe. Vedno jo po tuširanju lepo sperem in jo osušim nad radiatorjem. Poleti je pa itak topel zrak in se hitro posuši.

Res je, da sem parkrat naletela zdaj v zadnjem času nakupa gobice, na manj kvalitetno, ki se je ob dvakratnem tuširanju čisto razvlekla in tudi ni hotela držati sama vrvica.

Sicer se pa hitro že vidi v trgovini, da se malce pogleda sama močnost in kompaktnost gobice. Cena zanjo je v Tušu 1,15 eura.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Dow* 5. okt 2021 18:38
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:36
  še kar
 • Dow* 20. sep 2021 20:00
  dobra
 • Dow* 20. sep 2021 17:09
  super
 • Dow* 20. sep 2021 17:04
  v redu
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mokre sobe so odprte, minimalistično opremljene, prostorne kopalnice.