Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (902)

LunetteMenstrualna skodelica

4.71
Izdelek: Menstrualna skodelicaProizvajalec: Lunette
Izdelana je iz 100-odstotnega medicinsko preverjenega silikona. Ne draži sluznice in ne vsebuje lateksa. Ugodna in prijazna do okolja: ob pravilni negi jo lahko uporabljate 5
Ocena: 4.71 (na podlagi 21 glasov)
4.1
Cena izdelka
4.6
Embalaža izdelka
4.7
Splošna ocena izdelka
4.6
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Princess23

1. sep 2015 23:44

Moja ocena izdelka je:
4.75

TOP

Menim, da je to eden najboljših moj nakupov. V času tistih dni je z lunette vse lažje.

Nekaj časa sem rabila, da pridobim občutek za vstavljanje, vendar nikoli

nisem obupala, saj je res idealna stvar.

Moti le embalaža (bombažna vrečkica), ampak vseeno funkcionalnost Lunette je vrhunska.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loveANGEL

4. dec 2014 21:44

Moja ocena izdelka je:
5

Najboljši izum Smile

Za prvič, ko ne veš ali ti bo ustrezala skodelica je cena ogromna. Ko pa ugotoviš, da ti je skodelica olajšala tiste dneve pa je vse skupaj neprecenljivo. :)

V glavnem vsekakor priporočam nakup. Jaz nisem imela težav z vstavljanjem ali izstavljanjem. Treba je biti sproščen in to je to.

Drugače sem pa šla iz vložkov na skodelico. Tamponov nikoli nisem marala ker enostavno preveč izsušijo vse skupaj. In vedno je bil grozen občutek ven vleči napojen tampon. Suhega pa še huje. Skodelica pa je bolj gladka. Lahko jo tudi namažeš z lubrikantom ali pa jo zmočiš z vodo. Pa še ni je potrebno tiščati tako globoko kot tampone.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
_mucika_

13. okt 2014 22:21

Moja ocena izdelka je:
5

Odlična

V nakup me je pred 3 leti prepričala prijateljica, ker tamponov nikakor nisem prenašala, saj sem jih morala zelo pogosto menjati in po vsaki menstruaciji sem imela vnetja. Doma sem seveda uporabljala vložke, ampak to je bilo pa še vse skupaj bolj NEPRAKTIČNO!

Na začetku sem imela velike težave, da sem vse skupaj skapirala, sedaj pa ne morem več brez nje. Edina težava je, da JAZ OSEBNO ne morem menjavati na drugih WC-jih, zato pač menjam preden grem od doma in brez problema zdrži Smile včasih imam problemu z vakuumom, ampak to rešim z mini vložkom.

Pred in po vsaki menstruaciji jo prekuham, občasno očistim tudi z dezinfekcijskimi robčki.

Cena je visoka, ampak glede na to, da jo lahko uporabljaš 5+ let se vsekakor povrne!

Kar sem bila pa najbolj presenečena je to, da menstrualna kri res sploh ne smrdi :)

Res mi ni žal nakupa, priporočam!

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
MegWhite

18. dec 2012 21:53

Moja ocena izdelka je:
2.5

ok zadeva, ampak ne ravno revolucionarna

Lunette imam že nekaj mesecev in ko sem se odločila za nakup, sem imela cel kup dobrih, plemenitih razlogov. Želela sem si manj vnetij in vnašanja morebitnih škodljivih snovi v telo s tamponi in obenem še reševati okolje. Cena se mi zdi za tale majhen kos silikona zelo pretirana. Ob prvi uporabi sem imela seveda težave z vstavljanjem in predvsem z odstranjevanjem. Ampak z malo prakse sem se v tej umetnosti kar izurila. Namig: pri vstavljanju precej pomaga lubrikant, vendar potem obstaja nevarnost, da zadeva zdrsne na tla, še preden jo vstavite. Čas, ki ga porabim pri vstavljanju in odstranjevanju je veliko daljši kot če uporabljam tampone ali vložke. Moja največja pripomba čez to skodelico se nanaša na njeno čiščenje. Ob straneh ima namreč čisto majhne luknjice, v katerih se nabere kri, ki se potem notri zgosti in je samo s tem, da skodelico splahnem, ne morem odstraniti. Sicer sem ugotovila, da z upogibanjem silikona na mestu, kjer je luknjica in strganjem z nohti tudi ta mesta očistim, vendar to vzame kar nekaj časa. Ugotovila sem tudi, da je po samo dveh menstruacijah skodelica spremenila barvo in ni več brezbarvna, kljub temu, da sem jo skrbno čistila in prekuhavala (to mi tudi vzame preveč časa). Prednosti skodelice so to, da res zelo dobro zadrži vso kri in čisto nič ne pušča ter to, da je res ne čutiš v sebi in je zato precej nemoteča (zato pa je moteč tisti pecelj). Zato je zelo primerna za uporabo čez noč, še posebej, če imate zelo obilne krvavitve.

Če povzamem, me moti to, da mi njena uporaba vzame precej časa in da je vstavljanje in odstranjevanje precej zoprno. Čeprav sem imela kar visoka pričakovanja, moram priznati, da po njej vedno redkeje posegam in se vračam k bolj konvencionalnim metodam, kar pomeni, da je bila zame grešen nakup. Za razliko od mojih ostalih, številnih zgrešenih nakupov, menstrualne skodelice ne morem prodati na bolhi.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
kisla

18. dec 2012 16:42

Moja ocena izdelka je:
4.75

Zadovoljna

Imam jo že 4 leta in sem zadovoljna. Prej sem uporabljala tampone in nisem imela večjih pripomb, hudič je bil samo to, da imam res grozovito močne menstruacije in sem jih morala ZELO pogosto menjati. No in tu zame nastopi Lunetka, ki je ta postopek spremenila v manj frekventnega. Moram reči, da sem v dnevih manj močne menstruacije z njo zelo zadovoljna, izneveri pa se mi, ko imam zelo močno, ker takrat nekako ne prime vakuum. No to sem rešila z dodatno uporabo vložka, da sem res brez skrbi, in to je zame to.

Na začetku se je seveda potrebno privaditi na vstavljanje in izstavljanje, ampak kot se mogoče zdi na začetku strašljivo, že kmalu postane rutina in opraviš v parih sekundah.

Dodaten plus je ekološki vidik, ker ne ustvarjamo smeti.

Cena povsem korektna, glede na to, da traja leta in leta. Dobra naložba, zadovoljne so tudi vse prijateljice, ki so jo sprobale, in ni jih malo Wink Priporočam.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
1 , 2 , 3 , 4 , 5

Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Katrin 8. jul 2019 21:28
  Navdušena
 • Katrin 8. jul 2019 19:50
  lep kratkoročen učinek
 • Katrin 8. jul 2019 19:46
  zelo nežen
 • Katrin 8. jul 2019 19:33
  neodločena
 • Katrin 7. jul 2019 23:20
  Lahka
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.