Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

EssenceSheer & Shine Lipliner

3.5
Izdelek: Sheer & Shine LiplinerProizvajalec: Essence
Obroba za ustnice s svetlečim učinkom.
Ocena: 3.5 (na podlagi 3 glasov)
4.3
Cena izdelka
3
Embalaža izdelka
3.7
Splošna ocena izdelka
3
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

tjasika

24. jan 2007 12:12

Moja ocena izdelka je:
3.25

za začetnice

Imam ga v nude odtenku (kot na sliki) in odtenek je res bozanski, lepo poudari ustnice. Je dokaj mehek (tezko je narediti tanko crto) in srednje pigmentiran (bolje kot essence v svincniku) vendar slabo obstojen. Uporabim ga skupaj s prozornim glossom in dobim zelo lep nude odtenek ustnic (ker se mi razmaze skupaj z glossom) in zato mi je vsec, vendar ga ob kaksni sminki ne uporabljam, ker ne dobim zeljenega efekta. Primeren je za zacetnice, ki si liplinerje sele ucijo uporabljati.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Pegasus

9. avg 2006 15:43

Moja ocena izdelka je:
4.75

Super 2

Tudi ta izvedba liplinerja mi enako odgovarja kot klasični Essence LL. V dar sem dobila odtenek, ki je na sliki, živo rdeč, a ne premočan. Tudi ta je bolj trd, a spet mi to bolj odgovarja, zaradi tega se ga tudi manj porabi. Na mojih ustnicah se barva prav lepo pozna (pa imam že naravno kar fajn obarvane), vedno jih popolnoma zapolnim z barvo, da je glos bolj obstojen. Uporabljam ga pod rdečim glosom, včasih pa tudi samostojno (ustnice pobarvam cele), čez pa nanesem le nežen svetleč glos, končni učinek je kot bi nanesla krasen rahlo rdeč glos. Količinsko ga je približno pol manj kot klasičnega LL, a še vedno zadosti, da ga lahko v doglednem času porabim.

Embalaža je na navoj, rajši imam možnost šiljenja, vendar se tudi s tem lahko nariše primerno tanka črta, glede na to, da vedno zapolnim cele ustnice, pa je to tako ali tako nepomembno. Cene ne poznam, vsekakor je nizka. Ko porabim tega, ga bom zagotovo še kupila, morda tudi kak drug odtenek, čeprav je barvna paleta bolj skromna.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
MegWhite

18. feb 2006 19:57

Moja ocena izdelka je:
2.5

trd in lomljiv

No, mogoče je bil moj pokvarjem, ampak dvomim. V glavnem, meni se je trikrat zlomil in zdaj ga praktično ni več. Zlomil pa se je zato, ker sem preveč pritiskala, ker sicer ni na mojih ustnicah puščal nobene sledi. Potem sem ugotovila, da morajo biti ustnice popolnoma suhe, da prime, pa malo vztrajnosti ne škodi. Dobre lastnosti tega izdelka so nizka cena in lepa barva. Imam odtenek, ki je na sliki in je čisto naraven, podoben mojim ustnicam, zato jaz z njim pobarvam kar celotne ustnice in nato grem čez z lip glossom. Tega bom porabila, ponovno pa ga ne bi kupila, kljub nizki ceni, ker je preprosto pretrd. Pa niti malo ni shiny, kot piše na embalaži.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nastopilo je poletje in kljub previdnosti je oz. bo marsikdo dobil sončne opekline, ki so vse prej kot nedolžna stvar.