Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

CuraproxCPS 06 Prime medzobna ščetka

3.61
Izdelek: CPS 06 Prime medzobna ščetkaProizvajalec: Curaprox
Najfinejše med vsemi ščetkami z izjemno čvrstostjo. Trikrat prime, trikrat boljša:

- tanka medzobna ščetka,

- večja učinkovitost čiščenja,

- manj boleče čiščenje.

Beseda 'prime' izhaja iz PRIMARNEGA preprečevanja - za neboleče čiščenje zdravih in precej ozkih medzobnih prostorov.

Lastnosti izdelka:

- Za medzobne prostore velikosti med 0,6 mm in 2,2 mm.
Ocena: 3.61 (na podlagi 7 glasov)
2.4
Cena izdelka
3.4
Embalaža izdelka
4.1
Splošna ocena izdelka
4.4
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Dow*

7. avg 2011 13:49

Moja ocena izdelka je:
3.75

stalnica

Če se ne motim so te medzobne krtačke najtanjše, kar se jih da dobiti in zato edine, ki jih lahko uporabljam (imam precej majhne medzobne prostore). V kombinaciji z nitko za zobe so obvezna oprema, saj sem nekako obsedena s čiščenjem zob...

Vsak ''komplet'' ima 5 nastavkov in ročalo, vse je zapakirano v plastično vrečko z zapiralom. Embalaža pač ni nič posebnega, a služi svojemu namenu.

Problem pri tako tankih krtačkah je ravno v tem, da se dokaj zlahka odtrgajo od nastavka in tako niso uporabne, obenem pa je ročaj dokaj preprost in relativno dober za manevriranje.

Kar me seveda navdušuje je to, da edino s to krtačko dosežem vse ozke medzobne prostore, kar omogoča natančno in učinkovito čiščenje.

Pri vsem je negativno to, da so precej drage, sicer se dobijo razni paketi takih krtačk za nižjo ceno, a so meni vse predebele.

Vsekakor priporočam vsem, ki imajo ozke medzobne prostore.

6,65€ v Müllerju, če se ne motim jih imajo tudi v Tuš drogeriji.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Cama

14. mar 2008 11:50

Moja ocena izdelka je:
3.75

Za izredne zadeve

Jaz sem se za te ščetke odločila zaradi tega, ker mi je zobozdravnik naredil prevleko, ki ni več ohranjala stične točke s sosednjim zobom. Zaradi te "vrzeli" se mi je prvič v življenju začela nabirati hrana med zobmi (drugače imam zobe tako na gosto posejane, da se mi hrana ne zatika). Posebej za ta prostor imam oranžno ščetko (je kar velika, ravno pravšnja za tisti prostor), očisti pa tako, da dvomim, da bi si čahko še s čim drugim sama lahko tako pomagala (in ni dobro pogledati, kaj vse na tisti ščetki prinesem ven). Nitka namreč dlesen poškoduje. Ostale prostore si očistim z nitko, ker s tem krtačkami ne pridem blizu. So pa malce drage.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
alya27

11. mar 2008 16:54

Moja ocena izdelka je:
2

nefunkcionalno

Krtačka za medzobne prostore: hm…ne vem kaj naj rečem. Nama s fantom se sploh ni dopadla. Kupila sva cel komplet v Sanolaborju, ki vsebuje še držalo za nastavke te male krtačke. Komplet je imel tudi najmanjšo možno verzijo krtačke (glede same debeline krtačke). Jaz si sploh nisem mogla očistiti med zobmi, ni šlo vmes in tudi preveč grobe so same krtačke.

Cena je zlo navita; odštela sva za cel komplet 12 eurov….:( In še uporabljat ga ne moreva.

Tudi fantu ni všeč, poskusil je parkrat; je bil bolj vztrajen od mene…pa je na koncu tudi obupal. Tako da nama zdaj leži v omarici; enkrat bo samo romala v smeti, saj nima nobene funkcionalnosti za naju.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
beybika84

17. avg 2007 14:21

Moja ocena izdelka je:
4.25

Obvezni del "opreme" Smile

Nekaj časa nazaj sem se odločila, da je čas da svojim zobem ponudim najboljšo možno nego, tako da sem zobni nitki in Sonicare ter mehki ščetki Curaprox dodala še medzobne ščetke Curaprox.

Nakup je bil ena izmed najboljših naložb, kar sem jih opravila v zadnjem času. Čeprav zobno nitko redno uporabljam, se mi zdi, da medzobne ščetke veliko bolje opravijo nalogo v prostorčkih pri zgornjem delu zob. Po uporabi je občutek neverjetno dober in čist, skorajda se ti zdi, da ni potrebno uporabiti ščetke.

Sama uporabljam rdeče medzobne ščetke - mislim, da je to srednja ali druga najmanjša velikost. Zame, ki imam zobe precej skupaj je to ravno prava velikost.

Tudi zobozdravnik je pohvalil mojo ustno higieno in zdrave zobe, tako da sem očitno našla tisto pravo zame. Moj recept je torej zobna nitka Oral, medzobne ščetke Curaprox, ščetka Sonicare in za pomožno nego še navadna mehanska ščetka Curaprox Ultra Soft. Smile

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Lai Ming

7. jul 2007 14:02

Moja ocena izdelka je:
4.25

Nepogrešljiva

Čim me je ortodontka okrasila s fiksnim aparatom, je ta interdentalna krtačka postala nujna oprema - vedno in povsod. Na voljo kar nekaj velikosti, sama sem izbrala zelenomodro 06, ki je najmanjša (obstajajo še rdeča 07, roza 08, rumena 09 in zelena 011). Žal sem pri velikosti zgrešila, ker mi je 06 nekoliko premajhna oz. kar zleti v večino medzobnih prostorov (se pa tudi neprijetno zvija, ker je tako mehka). Naslednjič bom kupila ali 07 ali 08, to bom pa imela za ekstra mini medzobne prostore.

Sicer je zelo priročna, odlična namesto zobne nitke (npr. v službi si ne moreš ravno privoščiti nitkanja), popolnoma nepogrešljiva pri fiksnem aparatu (in tudi, ko ga že snameš, še vedno ostane v nujni opremi).

Embalaže ni - nekaj krtačkic pride v plastični vrečkici, ljubša bi mi bila manjša plastična škatlica (kot jo ima npr. Dontodent), samo krtačko pa dam v škatlico z navadno krtačko. Obstaja še žepni komplet, ki je priročen za v torbico in bo moj naslednji nakup.

Cena je primerna (sicer se sprva zdi malce visoka, vendar po preizkušanju cenejših interdentalnih krtačk in slabi kvaliteti le-teh, se mi cena teh zdi solidna).

Priporočam.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
1 , 2
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Letošnja spomladansko-poletna sezona prinaša kar nekaj zanimivih modnih novosti in ena izmed njih so zagotovo široke ...