Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

Coastal Scents88 Warm Palette

3.25
Izdelek: 88 Warm PaletteProizvajalec: Coastal Scents
Sestavine: Talc, Mica, Mineral Oil, Kaolin, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben, BHT. May contain: Mica and titanium Dioxide, Iron Oxides, Ultramarine Blue, Manganese Violet, Ferric Ammonium Ferrocyanide, Chrome Oxide Greens, Chrome Hydroxide Green, FD&C Red No.40 AlLake, FD&C Yellow No.5 Al Lake, FD&C blue No.1 Al Lake.
Ocena: 3.25 (na podlagi 2 glasov)
3.5
Cena izdelka
4.5
Embalaža izdelka
4
Splošna ocena izdelka
1
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

summertime

15. okt 2011 19:54

Moja ocena izdelka je:
3.5

dobra

Imam dve paletki to in original. Obe sta dobri vendar čeprav imam skoraj 200 barv nimam vseh. Senčila so večinoma dobro pigmentirana vendar ne vsa... Paleta je poceni glede na to, da vsabuje 88 barv in, da jo bom vrjetno imela celo življenje. Senčke zdržijo skoraj ves dan.

Vsekakor svetujem vsem, ki uporabljajo tople, nevtralne barve.

Cena je 33 evrov

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
katey

28. feb 2010 18:28

Moja ocena izdelka je:
3

Veliko toplih odtenkov

Paleto sem dobila v dar oziroma sem jo zadela na nagradni igri, takoda zadnjo nisem odštela nič , sem je pa bila zelo vesela. Izbira barv je zelo pestra, barve so dovolj pigmentirane, so pa bolj nevtralne barve, ni preveč vpadljivih različic. V paleti je precej oranžno rjavo bež odtenkov, nekaj sivozeleno modrih odtenkov, malo vijoličnih ter precej svetlih - različne bele variante, ene z malo modrim, druge z zelenim, tretje z rumenim pridihom. Nekatere senčke imajo rahel diskreten shimmer, druge so mat. Shranjene so v lični črni škatlici z ogledalom na pokrovu in dvema nastavkoma z gobicami za nanos. Škatlica je sicer kar precej velika in jo je posledično težko spraviti v kakršnokoli toaletno torbico, zato senčke uporabljam, kadar sem doma.

Vsaka posamezna senčka v paleti sicer izgleda majhna, približna velikost je kovanec za 1 cent , toda poraba je zelo majhna, tako da lahko barve trajajo zelo dolgo časa. Lahko se jih nanaša tako z gobicami kot s čopiči, možen je tako moker kot suh nanos. Senčke se med seboj da lepo blendirat. Sama jih načeloma nanašam z gobico dirketno na mineralni puder ter ostanejo tako na vekah brez popravljanja in lezenja v gubo čez cel dan , 12-15 ur, tako da sem z obstojnostjo zadovoljna. Primerja ne uporabljam.

Paleto priporočam vsem ljubiteljicam mineralov. Morda je primerna bolj za rjavokokice, glede na iziro barv, in ravno to je najbrž razlog, da se za ponovni nakup,če mi je bo sploh kdaj zmanjkalo Smile ne bi odločila, kajti imam svetlo sivozelene oči in je preveč odtenkov zame v tej paleti manj primernih.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Evropsko sodišče za človekove pravice bo verjetno kmalu odločilo, da obvezno cepljenje, kot je zakonsko urejeno v Sloveniji, pomeni kršitev temeljnih človekovih pravic.