Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

ChanelCoromandels De Chanel (Limited Edition)

3.08
Izdelek: Coromandels De Chanel (Limited Edition)Proizvajalec: Chanel
Limited Edition 2005 Star Product. Rdečilo, osvetljevalec in senčilo v paleti.
Ocena: 3.08 (na podlagi 3 glasov)
2.3
Cena izdelka
4.7
Embalaža izdelka
2.7
Splošna ocena izdelka
2.7
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

bushbaby

22. jan 2006 15:29

Moja ocena izdelka je:
2.5

Zanimivo, neuporabno.

Tudi tu je poročilo le od vztrajnega preskušanja, kjer pa se reč ne izkaže za vredno nakupa, čemur so vzrok zlasti zame povsem neposrečene barve, ki mi ne pristojijo. Kot rečeno, gre za večnamenski izdelek, s prevladujočim opečnato rdečim blusherjem/senčilom ter zlatkasto-rumenim in črnim senčilom v kamnu. Paletka je na pogled čudovita (zdi se mi tudi, da jo ob nakupu dobimo v lepi leseni škatlici, v kateri se skriva manjša klasična črna), zasluga gre novi laserski tehnologiji, ki pa kaj hitro izgubi svoj čar, ko zlatkasti ornamenti po nekaj uporabah izginejo, paletka je kaj hitro videti vsaj nezanimiva, če že ne nekam umazana. Priložen je nekam izpopolnjen daljši gobični aplikator, ki pa ni nič bolj uporaben kot običajni manjši bratci. Senčke same so sicer ravno prav mehke, ne premehke, zelo pigmentirane (arzen zlatkaste), črna je bolj kot senčilo uporabna kot liner (tudi za moker nanos), kakovostne. Le rumeno-zlatkasta je nekam premalo pigmentirana, se jo komaj opazi. Opečnata je vsaj kot blusher nekam zgrešena, nekako opečen, če že ne "self-tanning-gone wrong" vtis daje, bolj uporabna je kot senčilo. Škatlica, kot že rečeno, čudovita, z velikim ogledalcem, v klasični žametkasti odejici, cena zasoljena, nekaj čez 11 tisočakov, kar se mi glede na priloženo leseno škatlico niti ne zdi čez mero. LE prejšnje jeseni, ki dvomim, da bo hudo pogrešana.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
alexa

10. dec 2005 14:29

Moja ocena izdelka je:
2.75

Mah...

Razen embalaže mi na teh koromandelčkih ni všeč popolnoma nič! Barve so mi katastrofalne, vranje črna, opečnata in močna zlata nikakor niso primerne za amaterje. O obstojnosti in kakovosti ne dvomim, vendar so me ob prvem navdušenju razočarali odtenki, ki so notri. Cena je nenormalno visoka, tako kot vse Chanelove zadeve. Čisti absurd...

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
petka

6. dec 2005 10:18

Moja ocena izdelka je:
4

Senčna umetnina

Paleta me je navduševala že ob prvem boom-u in že takrat sem se zaljubila na prvi pogled. Kakšna poezija! Lepota senčnih poljan vzhodnjaškega pridiha in paša za ženske oči lačne umetnosti a željne kozmetičnega vsakdana.

Vsebnost 14 g zadostuje za vso leto ob redni uporabi vse barv, ki se prepletajo: rumeno, ki povezuje toplo opečnato in opojno črno, ki te vsrka v svoj vrtinec.

Opečnata je namenjena licu (blush), ki je zame premočna in jo uporabljam le za oči, z rumeno se lahko igraš po mili volji in nikjer ne piše, da so svetli toni zmeraj v kotičkih očesa, saj je fijakarjev vedno manj, česar sem zelo vesela. In upam, da ne bo več nihče vprašal če imam slučajno mavrico na očeh.

Senčke so chanelovsko trše (napram Diorjevim), pigmentirane a pri nanosu ni izključeno padanje kakšnega drobca na obraz. Shimrast pridih je v okusni količini. Kombinacija je možno v mnogih smereh ali kot mešanje barv. Glede na to, da je chanelov duo nekaj pod 8 t. je ta mojstrovina, ki je na prvem mestu (roko na srce) prava paša za oči, cenovno nepretirana.

Cena Muller 11.600 in jih v Mb-ju premorejo le še v obliki 1 komada. (Limoni jih nima že dalj časa)

Embalaža zavidljivo preprosta in seveda črna. Paleta je zavita v črn žamet in ima poseben predalček za blazinast aplikator, ki je malce tog, zato se raje poslužite kvalitetnega čopiča, ki pa ga sama žal (še) nimam.

In kdaj pride nova enosezončnica?

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
  schauma šampon
 • Dow* 20. jan 2021 18:57
  žal ukinjen
 • Dow* 20. jan 2021 18:49
  dober
 • Dow* 20. jan 2021 18:41
  žal ukinjena
 • Dow* 20. jan 2021 18:35
  stalnica
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo.