Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

BourjoisVolume Glamour Max Definition

3.5
Izdelek: Volume Glamour Max DefinitionProizvajalec: Bourjois
Thanks to the brand new Volume Glamour MAX Definition Mascara by Bourjois, intense volume is combined with high definition, for maximum lashes and mascara perfection perfection
Ocena: 3.5 (na podlagi 2 glasov)
3.5
Cena izdelka
4.5
Embalaža izdelka
3.5
Splošna ocena izdelka
2.5
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Baucek

23. jun 2012 20:44

Moja ocena izdelka je:
3

Zelo se zgosti

Maskaro sem si kupila čisto na slepo. Embalaža je simpatična, metlica je prav tako izgledala uporabna, pa še zares črne barve je.

Dokler je bila maskara še sveža (nekaj tednov), je bila odlična. Trepalnice se niso lepile, tudi razpacala se ni; niti ko me je presnetil dež.

Potem se je maskara nenadoma zelo zgostila in se začela kopičiti na metlici. Zgodilo se je, da sem si nanesla maskaro kot omet (kljub temu da sem jo pred tem poskušala odstraniti z metlice), nato pa morala pri že končanem make-up-u le-to odstraniti. V maskaro nisem spuščala preveč zraka, tudi na toplem ni bila. Verjetno ima krajši rok trajanja, kar pa je pri tako ugodni ceni (zdi se mi, da okoli 11 ali 12 €) tudi ni tako strašno.

Skratka, preizkusila sem jo, vendar je ne nameravam več kupiti.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Tanja

4. maj 2012 16:28

Moja ocena izdelka je:
4

Presenetljivo ok

Tole maskare sem le preizkusila pri prijateljici in moram reči, da sem bila kar pozitivno presenečena.

Imam tanke in ne ravno goste trepalnice srednje dolžine, ki jim večina maskar ne ustreza, saj dajo preprosto premalo volumna. Najboljša maskara vseh časov mi je bila Maybelline Lash Stylist, ki so jo seveda ukinili (imam pa še nekaj zaloge z ebaya ;)), od takrat dalje pa bolj ali manj neuspešno iščem približke. Tale Bourjois maskara se je kar dobro približala učinku, kakršnega dosežem z omenjeno MYB, in če bi bila na voljo tudi v rjavi barvi, bi jo zagotovo že kupila. Tako pa bom najprej porabila vse MYB LS, ki jih imam, in nato morda kupila tole.

Trepalnice zelo dobro obloži z maso, da dejansko ustvari nekaj volumna, vendar ne do mere, da bi delovale vse zlepljene ali obložene s 15 plastmi maskare. Malce jih tudi priviha, a ne tako zelo kot MYB LS - je pa učinek vseeno zadovoljiv. Se ne maže in ne packa, razen v vročini je zaradi znojenja in mastenja kože lahko po nekaj urah malce odtisa na vekah, sicer pa je lepo obstojna. Tudi krušenja in grudenja nisem opazila, ampak na splošno tudi sicer nimam težav s tem.

Embalaža je živo roza, vpadljiva in ljubka, kot je za Bourjois značilno, z njo se tudi enostavno rokuje, cena je povprečna, klasična za Bourjois (okoli 11 EUR). All-in-all, če bi bila na voljo tudi v rjavi, bi jo že imela, tako pa čakam in upam, da vsaj s kakšno LE presenetijo v rjavem odtenku. Priporočam vsem, ki imajo bolj uboge trepalnice in potrebujejo predvsem volumen (in jih seveda ne moti črno-črna barva).

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Da so necepljeni otroci bolj zdravi kot cepljeni, že dolgo ni več skrivnost.