Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

BourjoisSuivez Mon Regard - Multi Shimmer Loose Eye Shadow

3
Izdelek: Suivez Mon Regard - Multi Shimmer Loose Eye ShadowProizvajalec: Bourjois
Ocena: 3 (na podlagi 7 glasov)
3.3
Cena izdelka
2
Embalaža izdelka
3.6
Splošna ocena izdelka
3.1
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

katkoc

30. jun 2010 14:02

Moja ocena izdelka je:
3

sijoče.

Ja o embalaži tega izdelka se je že na veliko razpravljalo, sem pa šele ob branju ocen dobila idejo, da bi lahko senco prestavila v drug lonček (hvala!).

Imam svetlo zelen odtenek. Če ga nanesem na tanko, se samo zeleno sveti, več plasti pa da dejansko svetlo zeleno barvo, ki je zelo sijoča. Ker barva ni temna, jo komot uporabim za čez dan. Nanos je enostaven, blendanje tudi. Če jo nanesem bolj na tanko ni preveč obstojna, več prahca pa zelo podaljša obstojnost.

Meni se zdi senčke ogromno in ne vem, če jo bom sploh lahko kdaj porabila do konca (seveda imam še veliko drugih :))

Izdelek bi še kdaj kupila, če mi bo katera barva zelo všeč.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Simona

3. apr 2007 15:54

Moja ocena izdelka je:
2.75

Krasne barve

Sence v razsutem stanju niso med mojimi priljubljenimi, vendar mi je tale vijolično rjava barva, ki jo ima Burjois tako všeč, da ji vse pomanjkljivosti odpustim. Krasna temno vijolična, ki se preliva v rjavo, z shimmrom, zelo bleščeča in super za kombiniranje. Obstojnost je dobra.

Ponesrečena je edino embalaža, saj ima posodica že vključen čopiček, ki je pretrd in preokoren za lepo nanašanje + in še vsakič, ko ga vračaš v embalažo polomiš nekaj dlak. Sama uporabljam svoj čopič s katerim poberem senco v okolici odprtinice in ravno zadošča za v crease in ob veki. Bleščeči prah pa kljub pazljivosti kar leti vse naokoli in tako ga imaš na vekah in pod očmi, na ličnicah.

To se sicer da rešit tako, da pod oči in naličnice naneseš izdaten sloj pudra v prahu, ki ga po zaključenem ličenju vključno z odvečnim senčilom enostavno pometeš iz obraza z pahljačastim čopičem.

Embalaža je velikodušna, sama dvomim, da bom sploh kdaj uspela porabit celo senco, zato se mi cena zdi primerna (cca. 1500 bivših tolarjev). Pri meni + zaradi barve odtehta vse ostale minuse, ve pa se morate prepričat same. ;-)

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Tanja

19. jan 2007 15:00

Moja ocena izdelka je:
3.25

Prečudovite barve

Imam odtenek Praline Rose, ki sem ga dobila za darilo od prijateljice že več kot leto nazaj, pred tem pa sem ga že lep čas ogledovala in občudovala.:P Gre za zelo posebno barvo, v osnovi violasto-lila z rjavim pridihom in izjemnim drobnim zlatim shimmrom. Tudi še nekateri ostali odtenki so mi zelo všeč, škoda le, da se vseh ne dobi pri nas - no, ampak na srečo nas rešuje ebay.;)

Medtem, ko je kvaliteta senčila zelo dobra, saj se lepo in enostavno nanaša, ne odpada in je obstojno od jutra do večera (je pa res, da nimam nikakršnih težav s tem), pa je embalaža nekaj povsem drugega. Gre za sicer dobro in praktično idejo, ki pa se v praksi žal ne obnese. Kot prvo, je čopiček za nanašanje pretrd in pregrob. Pri vračanju le-tega nazaj v posodico se kmalu začne uničevati, problematično pa je tudi samo zajemanje senčila, saj nimamo vpogleda v embalažo in tako tudi možnosti doziranja ne. Jaz sem imela to srečo v nesreči, da mi je enkrat pri mučenju s tem vse skupaj zletelo po tleh in se raztreščilo. Senčilo je pri tem ostalo večinoma v embalaži in kupčku poleg nje, taako, da sem ga prenesla v malo tester embalažico. Zdaj je uporaba veliko lažja, saj le zajamem s čopičem kolikor je potrebno, po potrebi malo obrišem ob roko in nanesem.

Sicer nisem ravno ljubiteljica senčil v prahu, ker se mi zdijo preveč nepraktična, štorasta za nanašanje in prenašanje, ampak če gre za kvaliteten izdelek z izjemnimi odtenki, pač potrpim - tako tudi pri tem Bourjois senčilu.

Bom najbrž še kakšnega kupial, ampak ga tudi pretresla v priročnejšo embalažo še preden bo padlo po tleh in bom v to prisiljena. Wink Cena je glede na kvaliteto in količino ugodna.

Priporočam kljub "embalažnim" pomanjkljivostim.:)

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
xtinax

21. sep 2005 8:16

Moja ocena izdelka je:
2.75

ponesrečeno.

Tole senčilo sem kupila zaradi krasnega bakrenega odtenka 07 Ambre, ki zelo pristaja mojim očem. Embalaža naj bi bila revolucionarna, odpravila naj bi večne probleme nanašanja razsutih senčil, a se je revolucija žalostno ponesrečila - čopič, že tako malce pretrd in štorast, se hitro "scufa" ob vračanju v posodico, na njem pa ne ostane ravno prav senčila, temveč še vedno preveč in ga je treba otresati (in seveda otresemo preveč senčila... težava pri vseh razsutih senčkah). Meni ga sicer do neke mere uspe - upam Wink - v redu nanesti, finish je zelo svetleč, večerni, senčilo je kvalitetno in ne gre v gubo, dolgo se obdrži. Ob nanašanju se potrudim, da morebitni razsuti prah obrišem z obraza (posebna tehnika Wink , odtenek mi je tako všeč, da sem to pripravljena početi. Ko se enkrat "usede", se ne raztresa več. Že stokrat sem si rekla, da bom to senčko pretresla v kakšno posodico, da bom vsaj lahko uporabljala običajne čopiče, pa to seveda redno pozabljam. Ker mi drugi odtenki niso toliko všeč, da bi se tako potrudila zanje, ga najbrž ne bom več kupila.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Malina

31. avg 2005 16:47

Moja ocena izdelka je:
2

christmas fairy

senčke dajejo (pa najsi še tako prizadevate, da temu ne bi bilo tako) neizogiben efekt božične vile, ki se sveti in blešči povsod Unhappy embalaža je sicer prikupna, ampak samo za gledanje. ob uporabi začne čopič, s katerega se usipa "čarobni prah", iti pošteno na živce.

poleg tega je efekt zelo svetleč, kar je najbrž primerno bolj za večerne in praznične priložnosti.

sicer pa še nisem imela sence v "razsuti" obliki, s katero bi bila zadovoljna. očitno precej problematičen "kos" dekorative.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
1 , 2
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Da so necepljeni otroci bolj zdravi kot cepljeni, že dolgo ni več skrivnost.