Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

BarryMLash Vegas Mascara

3.75
Izdelek: Lash Vegas MascaraProizvajalec: BarryM
New Lash Vegas Mascara features a new spiral shaped brush that has been specifically designed to separate, define and reach the smallest of lashes giving exceptional length and unrivalled definition. Featuring bristles that work close to the root for ultimate oooomph, this brush promises to give you show-stopping volume!
Ocena: 3.75 (na podlagi 2 glasov)
4
Cena izdelka
4.5
Embalaža izdelka
3.5
Splošna ocena izdelka
3
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

MancaS

9. dec 2013 10:04

Moja ocena izdelka je:
4

Zelo dobra

Maskara ima navadno (ne plastično) krtačko, s kakršno se mi na splošno uspe najlepše namazati. Nanaša se lepo in je intenzivne črne barve. Trepalnice podaljša in doda volumen - z dvema do tremi nanosi je efekt odličen. Všeč mi je, da se tudi po celodnevnem nošenju ne razpacka in ne drobi. Tudi odstrani se jo zelo enostavno, jaz v ta namen uporabljam čistilni gel. Cena je okrog 10€, dobi se jo tako pri nas (ličila.si) kot na tujih spletnih straneh (npr. Asos). Nekaj časa sem bila z njo zelo zadovoljna (nakup sem večkrat ponovila), zadnji dve, ki sem ju imela, pa sta mi dražili oči. Ne vem, ali so vmes kaj spremenili ali sem jaz iz nekega razloga postala bolj občutljiva, ampak zdaj mi maskara žal več ne ustreza. Kljub temu jo priporočam v preizkus, saj je za svojo ceno zelo dobra, pa še fajn izbira za tiste, ki vam je pomembno, da izdelki niso testirani na živalih.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
ana25

12. avg 2013 14:35

Moja ocena izdelka je:
3.5

Fina

BarryM izdelke sem imela priložnost preizkusiti pred kratkim. Zelo sem se bala, da mi bo ta maskara dražila oči, saj imam že nekaj časa zelo občutljive. To se na srečo ni zgodilo.

Pravzaprav je zelo ok in moram reči, da sem pričakovala manj in bila prijetno presenečena. Maskara je bolj med gostimi in se lepo nanaša. Predvsem je njen učinek podaljšanje, kar je meni super, ker imam precej goste trepalnice, ki mi jih veliko maskar zlepi. Embalaža je elegantna, črna, s pinki napisom. Krtačka je spiralno zavita in omogoča natančen nanos, saj zajame tudi najmanjše trepalnice ob robu. Obstojnost je celodnevna. Všeč mi je bilo tudi, da se ne spacka ob očeh, kar se mi sicer z veliko maskarami redno dogaja (tudi z znamenito YSL EFC).

V svojem razredu je to fina maskara, ki jo priporočam vsem, ki si želite predvsem podaljšanja. V spletni trgovini Ličila stane 9,95 €.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0

Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 19. mar 2023 20:52
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Postenje je ena najbolj zdravih stvari, ki jih lahko naredimo zase.