Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

AmwayArtistry Eye Colour

3.38
Izdelek: Artistry Eye ColourProizvajalec: Amway
Senčilo za oči.

Sestavine: Talc, Zinc Stearate, Mineral Oil, Octyl Palmitate, Lithium Stearate, Magnesium Carbonate, Kaolin, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Mica (C.I. 77018). May contain: Titanium Dioxide (C.I. 77891), Iron Oxides (C.I. 77492, 77491, 77499), Ultramarines (C.I. 77077), Manganese Violet (C.I. 77242), Carmine (C.I. 75470), Ferric Ammonium Ferrocyanide (C.I. 77520), Chromium Oxide Greens (C.I. 77288), Chromium Hydroxide Green (C.I. 77289), Ferric Ferrocyanide (C.I. 77510).
Ocena: 3.38 (na podlagi 4 glasov)
2.3
Cena izdelka
4
Embalaža izdelka
4.3
Splošna ocena izdelka
3
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Aralyn

5. maj 2010 19:09

Moja ocena izdelka je:
2

Kvalitetno, a predrago

Senčilo sem kupila pred leti, pa sem celo ob dokaj redni uporabi v njem naredila le sorazmerno majhno vdolbino. Se zelo lepo nanaša, zelo malo se ga porabi, je dobro pigmentiran. Imam ga v nežni vijolični barvi, ki sicer rada kar izpuhti pri kakšni drugi firmi, tu pa se obdrži cel dan in je vidna.

Tako da glede kvalitete senčila same pohvale. Vendar. Dobiš ga takšnega kot je na slikici, shranjenga v plastično srajčko, ki se odpira kot knjiga. Je trša, ampak se rabiš kar navadit na odpiranje, sicer senčilo odleti po tleh. Zdaj sem seveda na to navajena, na začetku je bilo pa treba kar nekaj previdnosti. S tem, da sicer čisto estetski kvadratek senčila ta embalaža tako neverjetno pogrša, res sem se namrdnila, ko sem odprla paket z izdelki. Seveda obstaja škatlica za ta senčila, ki pa je odurno draga in seveda kar kliče po zapolnitvi spet s temi senčili, ki so prav tako čisto predragi. Podobna politika kot pri AD-ju, s tem da mi je AD precej bolj dostopen, in, če me spomin ne vara, vseeno cenejši. Cene senčila se žal ne spomnim, vendar vem, da je bil hudo drag. Kolikor sem zadovoljna s kvaliteto barve in obstojnosti senčila, je okoli vsega ostalega enostavno preveč minusov.

Če pa ste redni Amwayjev kupec in se vam ne zdijo predrage senčke, lahko računate na kvaliteten izdelek.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
alya27

26. dec 2007 17:54

Moja ocena izdelka je:
3.75

super senčila

Tale senčila sem uporabljala se spomnim pred kakimi 4 leti nazaj. So zelo obstojna, malo se jih porabi. Dobijo se ravno v takšni obliki in tako pakirani, kot so naslikani tu na simbolni sličici zgoraj.

Imela sem kožni odtenek, rahlo moder, vijoličast in še odtenek za lička. Moram jih prehvalit, resnično.

So dolgo obstojna, le cenovno so pa res dragi. Zato ne vem, če si jih bom še privoščila. Ker dobim za tako ceno, ravno tako v redu kvalitete odtenke od L'Oreall -Trio Pro Star in so ravno tako obstojni.

Če vam ni težko malo bolj poseči po denarnici za samo en odtenek, vam seveda priporočam tale senčila.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Jerca

15. apr 2005 12:25

Moja ocena izdelka je:
4.5

Dobre senčke

Pri teh senčkah je shadow base nepotreben. So krasne - fino mlete, ne nabirajo se v očesni gubi, lepo se nanašajo; tako mat, kakor tudi s "šimerjem". Prva pomanjkljivost je, da izbira predvsem temnejših barvnih odtenkov ni ravno pestra, druga pomanjkljivost pa je ta, da moraš v začetku kar pošteno investirat, če jih hočeš imeti. Posebej moraš kupiti škatlico, potem še senčke (refili), pa pride številka kar visoka. Ko pa že imaš vse to, pa menjaš samo posamezne senčke, ki so zares kvalitetne.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
 • Dow* 14. nov 2021 20:07
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:38
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:36
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.