Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zakaj je obdobje Mlaja idealno za striženje las?

28. jul 2022 8:16
0

Oglasno sporočilo

Kot pravi znanost biodinamičnega kmetovanja, vplivata naraščanje in upadanje Lune na rast pridelkov. In kot pravijo nekateri, smo ljudje v bistvu le rastline z bolj zapletenimi čustvi.

Torej je povsem mogoče, da Luna vpliva na rast las.

Luna v svojem 28-dnevnem ciklu preide več stopenj osvetlitve. Odvisno od tega, ali Luna postaja bolj ali manj osvetljena, je rast las odvisna od njenega naraščanja ali upadanja.

Mlaj je idealen čas za striženje

Astrologi pojasnjujejo, da ko Luna narašča ali postaja polna, velja, da je astrološko 'pametno' striči lase, saj se energija krepi v smeri obilja in bujnosti. Ko pa Luna upada, pa naj ne bi bil najboljši čas za striženje, če želimo, da nam lasje optimalno rastejo. V zvezdah je zapisano, da ko Luna izgine, izgine tudi vsakršna navidezna rast.

Obdobje polne Lune naj ne bi bilo primerno

To pa ni edini razlog, da se izogibamo striženju ob polni Luni. Polna Luna in dnevi pred njo so ponavadi zelo čustveno nabiti, zato je večja verjetnost, da bomo delovali impulzivno, menijo astrologi. Zato si raje vzemimo čas za temeljit premislek, kot da bi šli takoj v akcijo, saj so naša čustva preveč intenzivna.

Z drugimi besedami: v času polne Lune verjetno pravioma ne sprejemamo najbolj pametnih odločitev, za kar lahko plačajo naši lasje. Namesto tega zvezdoslovci predlagajo, da se za večje spremembe odločimo raje v času Mlaja.

Mlaj je namenjen novim začetkom. Če razmišljate o drastični spremembi, je Mlaj idealni čas za ta podvig; ali pa to storite, ko Luna narašča – torej v dneh, ki sledijo Mlaju.

PREBERITE TUDI: 4 vzroki za poškodovane lase in kako si pomagati

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo