Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vaša najljubša alkoholna pijača razkriva vaše osebnostne lastnosti

13. okt 2022 12:16
0

Oglasno sporočilo

Vsaka ženska ima svoj najljubši koktejl ali alkoholno pijačo, ki ji zagotavlja, da se bo počutila – in imela – dobro. Ta koktejl zagotovo spremeni njen večer iz povprečnega v izjemnega; to je pijača, ki jo vedno naroči, ko jo vprašajo, kaj ji lahko prinesejo.

In zaradi tega je dejansko mogoče, da ljudje na podlagi vaše najljubše vrste alkoholne pijače spoznajo vaš poseben tip osebnosti, lastnosti in značilnosti.

1. Margarita

Najverjetneje ste tista ženska, ki lahko je in pije, kar želi, in se pri tem ne zredi. Draga ženska, zavidamo ti!

Ženska z margarito je življenje zabave. Obožujete tequilo, vendar ne želite, da bi ljudje mislili, da ste zmešani, ker jo pijete. Poletje je vaš najljubši letni čas in všeč vam je, kako se jagodna margarita ujema z vašo rožnato obleko.

Radi imate sadne stvari, malo divje, in lahko prenesete odklop možganov. Zdaj upamo, da lahko obvladate alkohol, sicer se lahko zgodi, da boste čez nekaj ur izločali to margarito po isti poti, kot ste jo zaužili, medtem ko boste jokali na tleh kopalnice in govorili, da "nikoli več ne boste pili".

2. Cape Cod (vodka z brusnico)

Ah, ženska z vodko in brusnicami.

Ta tip ženske je zgovoren in zabaven. Ste naivne, sladke in zaradi tega vas pogosto izkoristijo. V pitju ste novinka ali pa vam je preprosto všeč brenčanje alkohola, a sovražite njegov okus. Vaša sestra ali prijateljica vam je vedno govorila, da je brusnica z vodko varna pijača, ki vedno pomeni dobro zabavo.

Radi sledite množici in sledite trendom, vendar ne postanete preveč modni. Morda nimate dovolj denarja, da bi si lahko privoščili kaj prefinjenega, in ker je ta pijača pogosto na posebni ponudbi v lokalni točilnici, težite k njej. To je priljubljena študentska pijača, saj je mešalnik zanjo pogosto na voljo v vaši jedilnici.

Vendar dekleta z vodko in brusnicami redko ostanejo dekleta z vodko in brusnicami za vedno. To je odlična začetna pijača, na katero se lahko zanesete in ki vas bo pravočasno pripeljala do drugih pijač in pustolovščin.

3. Mojito

Ko ste bili mlajši, ste verjetno odšli nekam v tropske kraje, na primer v Mehiko ali na Karibe, si dali lase splesti v drobne kitke in si vedno želeli nazaj. Ko pijete to pijačo, znate pobegniti iz vsakdana in se prestaviti v drug svet.

Radi imate sveže, čiste in očitno metine stvari. Prestrašite se, če se vam na sveže očiščeni obleki Calvina Kleina naredi gubica, in si želite, da bi lahko neomejeno nakupovali pri Tommyju Hilfigerju.

Verjetno ste iz bogate družine in vam je všeč, da se beseda "mojito" pri naročilu zvrti z jezika. Veste, kaj želite, in ste izbirčni. Ne pustite se prepričati, da bi naročili preprosto pijačo samo zato, ker je za vami dolga vrsta. Vstopi, mojito ženska!

4. Belo vino

Ste nekdo, ki se želi in celo mora počutiti noro elegantno. Ne ubadate se z madeži in imate radi doslednost.

Noben natakar ne more pokvariti kozarca vina – to je zelo varna stava. Všeč vam je, da ima vaša najljubša pijača tudi druge možnosti. Izberete lahko sladko, začinjeno ali suho vino. Podobno kot vino ima tudi vaša osebnost več plati. Imate sladko plat, divjo plat in hudobno plat.

5. Rdeče vino

Ste samozavestni, močni in predani. Večkrat ste se že polili z vinom in ste to popolnoma sprejeli.

Pravzaprav ste opustili nošenje bele barve v času večerje in ste svoj čudovito belo sedežno prekrili s temno rdečo barvo, da bi se prilagodili razlitju. Nič vas ni sram nositi vinskega kozarca po baru in se počutite elegantno, ko to počnete. Ni vam mar, če mora barman zaradi vašega kozarca odpreti novo steklenico vina.

Menite, da se s starostjo stvari izboljšujejo, zato ste lahko karkoli: od študentske pametnjakovičke do poročene strokovnjakinje s tremi otroki in hišo v predmestju.

6. Vodka

Pravkar ste začeli študirati na fakulteti ali pa si želite ponovno biti na fakulteti. Morda se spominjate časov, ko ste vodko pili iz steklenic z vodo, in želite podoživeti stare, brezskrbne dni.

Tako zelo si želite, da bi postali resni pivci vodke, vendar vam to ne uspeva. Naročite eno vodko in kozarec nekega soka, da bi poplaknili vodko.

Resno, prihranite si sramoto, ki jo boste doživeli, ko boste spili ta odmerek soka, in si raje privoščite mešano pijačo. Niste več na fakulteti. Sprijaznite se, da postajate starejši, in si omislite koktejl – ali pa se odpovejte kozarcu soka.

Tako blizu ste pitju vodke, vendar je ne morete obvladati. Obtičali ste v vmesnem prostoru med sladkim in seksi, smešnim in resnim ter družabnim in sramežljivim.

PREBERITE TUDI: Zmerno uživanje alkohola nas naredi bolj privlačne

7. Martini

Vau! Ali niste prefinjeni?! Ali obožujete okus gina ali vodke; ali ste alkoholik, ki poskuša funkcionirati v družbi; ali pa se resno trudite biti v seriji Gossip Girl 2.0.

Pri pitju te pijače ste videti zelo 'fensi'. Z njo se boste razlikovali od pivcev piva in celo od pivcev vina! Ne moti vas, da za pijačo plačate trikrat več, tiste majhne olive na dnu pa vam ob polnoči služijo kot odličen prigrizek.

Želite pozornost in ste v svoji ligi. Ljudje se vam ne približujejo, ker domnevajo, da menite, da ste predobri zanje ali da so slabši od vas, in iskreno povedano – morda imajo prav.

Morda imate denar, vendar boste ob koncu noči verjetno ostali osamljeni in se spraševali, zakaj se vam nihče ne približa.

8. Pivo

Saj ste v baru in ne na pikniku. Ženska z domačim pivom je ljubiteljica nogometa in ena od fantov.

Ni ji mar za njen videz; za to, da je napihnjena ali da se ji riga. Radi igrate varno in veste, da vas pivo ne bo preveč opilo. Čakate, da k vam pristopi fant in reče: "Hej! Tudi ti piješ Union? Morava biti sorodni duši!" ... kar se ne bo nikoli zgodilo.

Ste patriotični in verjetno vozite star avto ter vas privlačijo preprosti fantje. Čeprav je pivo odlično, nima kaj iskati v finem baru.

9. Rum/viski in kokakola

Očitno poskušate prikriti okus alkohola.

To je pijača, ki jo ljudje naročajo, ko so mlajši, saj je na družinski zabavi tako enostavno na hitro potisniti nekaj ruma ali viskija v kokakolo. Seveda pa je možno, da imate to klasično pijačo preprosto radi. Vsakdo ima rad dober rum in kolo. Ali pa morda nimate pojma, kaj počnete, in je to le preprosta pijača, ki ste si jo zapomnili.

Rum ali viski in kokakola je klasična pijača, ki je splošno znana. Če to pijačo naročite v baru, boste dajali vtis, da ste varni, da ne iščete vznemirjenja in da je na splošno lahko shajati z vami.

10. Gin tonik

Ste oseba, ki ne potrebuje ničesar posebnega. Ste preprosti in brez drame. Sovražite sadne pijače in prezirate ženske, ki ob četrtkih zvečer tekajo naokoli s tistimi sladkimi koktejli, ki imajo dobesedno okus po soku.

Ne moti vas, da se držite klasične in spoštovane pijače. S tem in s svojim življenjem ste zadovoljni. Moški vam bodo pristopili, ker delujete kot oseba, ki je brez stresa. Verjetno vas bodo prijatelji obkrožili, ker se spoštujete in niste ena od tistih, ki sprejemajo impulzivne odločitve.

11. Jager/Vodka Red Bull

Ste ena tistih nepredvidljivih, divjih deklet.

Ste absolutna divjakinja in ljudje vas cenijo, ker ste pogosto tista, ki stvari začne. Imate ogromno energije in radi se odbijate od sten; ste kot eksplozija v kozarcu.

Ni vam mar za morebitne posledice mešanja alkohola in kofeina in precej uživate v vznemirjenju, ki vam ga daje ta kombinacija. Verjetno veliko delate in potrebujete kofein, da ostanete pokonci tudi po 22.30, ko je čas za spanje. Občasno spravite v zadrego sebe in svoje prijatelje, vendar vam je zares vseeno.

Vsi vedo, da ste v sobi, takoj ko vstopite, in se vas spomnijo, ker ste prejšnji teden naredili nekaj norega, na primer ko ste v klubu čez cesto zlomili barski stolček.

12. Long Island

Resno? Si res želite Long Island?

Okej, no, morda ste ženska za enkratno uporabo, sovražite okus alkohola, poletja preživljate na domači obali ali pa želite preizkusiti svoje meje s tistim fantom, ki vam je pravkar ponudil, da vam kupi katero koli pijačo, ki si jo zaželite.

Veste, kaj hočete, in pogosto dosežete svoje. Če vam namesto tega prinese napačno pijačo, mu jo boste vrgli v obraz. Morda ste ukazovalni in verjetno ste navajeni ukazovati ljudem in da vam sledijo.

Verjetno boste postali šefica ali neke vrste izvršni direktor, če to še niste. Ni vam mar, da te pijače nastajajo celo večnost ali da je v njih dovolj alkohola za pet ljudi. Nocoj boste zažigali in to je to!

15. Tequila

Ta ženska je absolutno življenje zabave, utelešenje nore zabave. Rada je v središču pozornosti in obožuje vse, kar jo razbremeni.

Ne ustavi se pri eni pijači. Pije, da se opije do onemoglosti in si ustvari nekaj spominov, ki jih bo naslednje jutro verjetno pozabila. Verjetno bo šla domov z neznancem, ki je bolj seksi, kot je bil pred 20 minutami, ko mu je dala lažno številko.

Fantje vam bodo kupovali pijačo in mislili, da imajo priložnost, vendar jih boste verjetno izkoristili le za brezplačne 'šote'. Ste ženska, ki si jo vsak fant v baru želi odpeljati domov, a bo to uspelo le enemu (no, morda dvema, če bosta imela srečo).

Prava ženska s tekilo ve, kako ravnati z alkoholom in jutrom po njem, ki mu neizogibno sledi. Lažna tekila ženska pa se bo deset minut pozneje v kopalnici samo še izbruhala.

Ne potrebujete sladke pijače! Uživate v naravnem alkoholu. Ste drzna petarda, ki se zna dobro zabavati. Morda kompenzirate negotovost, preveč pijete in hodite domov s fanti, da bi odvrnili pozornost od tega, kar vas v resnici moti ... vendar se kljub temu zabavate.

Ste barmanova najboljša prijateljica – hitro in enostavno naročilo pripelje v bar več ljudi.


Zaključek

Ljubite, kar vam je dobro, in pijte, kar si želite. Ne spreminjajte svoje značilne pijače samo na podlagi prebranega članka o tem, kaj bi lahko povedala o vaši osebnosti!

To je lahkotna in zabavna analiza tega, kaj lahko vaša značilna pijača pove o vas. Nekateri ljudje pijejo šote tekile samo zato, ker jim je okus všeč; nekateri pa pivo, ker je poceni in ga je enostavno dobiti v vsakem lokalu.

Zabavajte se in pijte, kar vam paše – a nikar ne pretiravajte.

PREBERITE TUDI: Uživanje alkohola: uživajte ga odgovorno!

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Z Leo Pisani, strokovnjakinjo za kulturo oblačenja, smo se pogovarjali o celoviti podobi, ženstvenosti in kako pomembna je naša podoba.