Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 8. do 14. avgust 2022

7. avg 2022 16:58
0

Oglasno sporočilo

Energija bo dosegla vrhunec v petek, 12. avgusta, s polno Luno v Vodnarju, ki preizkuša našo potrpežljivost sredi tega procesa preobrazbe. Lanskoletna polna Luna v Vodnarju, ki je prinesla podobne teme. Stvari morda ne bodo lažje, vendar bodo do konca tedna bolj jasne.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Leva: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Helen Mirren, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Laurence Fishburne, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Hilary Swank, Jason Momoa, Tom Brady, Barack Obama, Meghan Markle, Charlize Theron, Antonio Banderas, Chris Hemsworth, Mila Kunis, Halle Berry, Steve Martin, Jennifer Lawrence, Debra Messing, Ben Affleck, Steve Carell, Angela Bassett, Madonna, Robert de Niro, Matthew Perry, John Stamos, Amy Adams, Demi Lovato.

 

Ovnica

Polna Luna v Vodnarju v petek je za vas povezana s pripadnostjo. Vaši odnosi v skupini prijateljev, skupnosti in celo med sodelavci so se v zadnjih nekaj letih zelo spremenili in v zadnjem času se zdi, da ne morete najti družabnega ritma. Nedavni pretresi vas silijo, da se bolj vključite v medsebojno pomoč in druge zadeve, za katere vam je mar. Ta teden se odpravite tja, kjer menite, da lahko nekaj spremenite, tudi če je to nekaj, česar vaša stara skupina ne bi razumela.

Sporočilo tedna: Sledim svojemu srcu, kaj je pomembno.

 

Bikica

Polna Luna v Vodnarju v petek prinaša pomemben trenutek za vašo kariero ali javno življenje. Ne glede na to, ali vas čaka napredovanje, ali boste nadaljevali z novo fazo v svojem poslu, ali pa se boste preprosto zavezali, da boste več hodili od doma, je ta nenadna prepoznavnost kot dih svežega zraka! Vendar pa se zaradi tega na površju pojavljajo tudi nekatera velika čustva, zaradi katerih se želite raje skriti. Namesto, da bi se spraševali, ali ste pripravljeni ali ne; in ali si to zaslužite, poskusite ostati prisotni in dihati skozi veliko spremembo.

Sporočilo tedna: Ne skrbim za prihodnost. Pripravljen/a sem na tukaj in zdaj.

 

Dvojčici

Polna Luna v Vodnarju osvetljuje vaš sektor potovanj, visokošolskega izobraževanja in duhovnosti. To podžiga vašo željo, da bi se lahkotno preselili v drugo državo, se prijavili na podiplomski študij ali (najbolj realno) ves konec tedna preživeli zatopljeni v knjige v knjižnici. Veliko dela, ki ga opravljate zdaj, je notranjega značaja in je povezano s širjenjem vašega uma, zato se nehajte toliko obremenjevati s tem, kaj zamujate na skupinskem klepetu ali v kavarni. Govorice lahko nadoknadite po naslednji pustolovščini.

Sporočilo tedna: Moj um me lahko popelje na katero koli pustolovščino.

 

Rakica

Polna Luna v Vodnarju v petek osvetli vaš sektor skupnih virov, zaradi česar bo ta teden v ospredju tekoče vprašanje v zvezi z dolgovi, posojili ali pogajanji o pogodbah. Tudi če so novice dobre – ločitvena poravnava vam je naklonjena, stopnja vaše samostojne zaposlitve se je povečala, ali pa se je končno rešilo vprašanje glede oporoke vaših starih staršev – je vse, kar se dogaja, čustveno obremenjujoče. Vzemite si čas za skrb zase (zlasti v torek!), pa naj bo to striženje ali nekajurno poglabljanje v romantični roman, da se sprostite.

Sporočilo tedna: Imam podporo, ki jo potrebujem, da to preživim.

 

Levinja

Polna Luna v Vodnarju, ki bo v petek, poudari vaše najtesnejše odnose in predstavlja prelomni trenutek za eno od vaših pomembnih obveznosti. To je energija, v kateri se lahko odločite za veliko ali prekinitev, zato če partnerstvo ne deluje – zlasti poslovno partnerstvo! – je to lahko trenutek, ko boste morali končno prekiniti pogodbo in se umakniti. Vse, kar prihaja zdaj, je usodno in težko, zato si vzemite nekaj časa zase in poskrbite za svoje telo in živčni sistem. V petek stopi Venera v vaše znamenje, s čimer se začne nekaj tednov dodatne skrbi zase.

Sporočilo tedna: Grem tja, kjer me cenijo.

 

Devica

Polna Luna v Vodnarju v petek izpostavi vaše odgovornosti in obveznosti ter vam jasno pokaže, kaj v vašem vsakdanjem življenju deluje in kaj ne. Ker je vaš vladajoči planet Merkur še vedno v vašem znamenju, se počutite veliko bolj zgovorni in produktivni kot običajno, vendar še vedno naletite na številne ovire, ko gre za napredovanje pri velikih projektih. Za zdaj se osredotočite na delo, ki ga je treba opraviti v ozadju, preden boste čez nekaj tednov preveč zaposleni, da bi se ukvarjali z majhnimi podrobnostmi.

Sporočilo tedna: Vem, kaj je vredno moje pozornosti.

 

Tehtnica

Polna Luna v Vodnarju v petek je prelomni trenutek za vaše življenje na zmenkih. V zadnjih nekaj letih ste se težko romantično povezali s komer koli – ne glede na to, ali ste samski ali v partnerskem odnosu. Možnosti je bilo manj in vaši običajni zmenki niso več isti. Toda ta polna Luna prinaša nekaj veselja, čeprav so na poti še vedno izzivi. Vaš vladajoči planet Venera se istega dne preseli v znamenje Leva in vas spodbuja, da si v družabnem življenju vzamete več prostora in ste pogumni.

Sporočilo tedna: Radost je moja, da jo uveljavim in gojim.

 

Škorpijonka

Polna Luna v Vodnarju v petek prinaša preverjanje realnega stanja vašega doma in družinskih razmer, Škorpijon. Zadnjih nekaj mesecev (ali pravzaprav zadnjih nekaj let) ste se počutili nekoliko izolirani ali oddaljeni od ljudi, ki jih imate najraje. Morda vas je možnost težkega pogovora s starši odvrnila od povezovanja ali pa vas je selitev zaradi službe oddaljila od mesta, ki bi ga radi imenovali dom. Ta polna luna vas opominja, da je povezava vedno na dosegu roke. Stvari se začnejo premikati, ko se oglasite.

Sporočilo tedna: Skrbno izbiram, koga spustim v svoj svet.

 

Strelka

Polna Luna v Vodnarju v petek prinaša nekaj nepričakovanih težav v vaš delovni urnik ali vsakodnevno rutino. Po pretresih prejšnjega tedna ste upali, da bo ta teden namenjen ponovni vzpostavitvi vašega toka, vendar spite čez budilke, izpuščate jutranji tek in porabite preveč denarja za kavo, potem, ko ste razbili svojo najljubšo skodelico. Upočasnite se in razmislite, kaj je resnično potrebno, da ste vsak dan srečni, nato pa se potrudite, da iz svojega okolja in rutine odstranite tisto, kar ne vzbuja veselja.

Sporočilo tedna: Naj bo preprosto.

 

Kozoroginja

Polna Luna v Vodnarju, ki nastopi v petek, je preverjanje realnosti glede vaših potrošniških navad. V tem letu ste lahko dosegli velik finančni napredek in z varčevanjem povečevali svoje neto premoženje. Toda po pregledu številk v tem tednu ugotovite, da lahko nepričakovani izdatki v trenutku izničijo vse vaše prihranke! Kako razočaranje. Zakaj ne bi namesto strategije o stranskem delu raje zaprosili za povišanje plače? Težava ni toliko v vašem življenjskem slogu, ampak bolj v tem, da se podcenjujete.

Sporočilo tedna: Izbiram olajšanje.

 

Vodnarka

Polna Luna v petek je v vašem znamenju in zaradi te lunacije se verjetno počutite izjemno občutljivi. Najraje ste vedno hladni, mirni in zbrani, vendar bi po pretresih doma ali v družini v prejšnjem tednu potrebovali dober jok. Venera istega dne vstopi v znamenje Leva in vaš partnerski sektor, kar vam bo prineslo dodatno podporo partnerja, najboljše prijateljice in žene v službi, da se boste lažje prebili skozi velike občutke. Ugotavljate meje, vendar to ne pomeni, da morate stalno držati zidove pokonci.

Sporočilo tedna: Lahko je jokati.

 

Ribi

Polna Luna v Vodnarju v petek pade v vaš sektor nezavednega. To je idealen čas, da naredite korak nazaj in opazujete. Prenesite aplikacijo za meditacijo, preberite knjigo o čuječnosti ali pa za ves konec tedna postavite telefon na "Ne moti" in se dotaknite trave. To, s čimer se zdaj ukvarjate, ni namenjeno temu, da bi bilo razglašeno vsem. Namenjeno je temu, da vam prinese duševni mir. Zato ostanite preprosti in uživajte v tem, da imate nekaj, kar je samo vaše in samo vaše.

Sporočilo tedna: Jaz sem vse, kar potrebujem.

PREBERITE TUDI: Kaj je tisto, ki povzroči konec zveze pri posamezniku, glede na horoskopsko znamenje?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali se vam zašibijo kolena in se vam začnejo potiti dlani, ko se vam nekdo približa s široko odprtimi rokami? Ali pa vam je vsaj skrajno neprijetno?