Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Te stvari se morajo zgoditi, da se človek noro zaljubi

30. nov 2020 9:29
0

Oglasno sporočilo

... kaj nas naredi tako ranljive in noro zaljubljene. Če vas zanima, zakaj se ljudje noro zaljubimo in kaj se mora zgoditi, berite dalje.

1. Podobnost

Pravijo, da se nasprotja privlačijo, a presenetljivo (ali ne tako presenetljivo) je bolj verjetno, da bomo končali z nekom, ki je podoben nam, ker smo nagnjeni k temu, da nas podobnost pravzaprav privlači še bolj.

2. Vzajemni občutki

Očitno ne boste končali v zavzeti zvezi z nekom, ki se ne počuti enako kot vi. To ne pomeni, da se morate prenehati truditi, če na drugi strani ni preskočila iskrica, ravno nasprotno.

3. Privlačnost

Zaželene značilnosti partnerja se pri vseh močno razlikujejo. Za nekatere osebnost pomeni največ, za druge pa je videz najbolj cenjena stvar. Ne glede na to imamo vsi vidike osebnosti ali fizične privlačnosti, zaradi katerih nam srce trepeta.

4. Demografski značilnosti

Demografske značilnosti so pomembne. Te vključujejo starost, ozadje in kulturo. Torej, če imate 25 let in vas starejši moški ne privlačijo, je malo verjetno, da boste odprti za iskanje ljubezni z nekom, ki ima 45 let.

5. Faktor nevarnosti

Če iščete ljubezen, pojdite na bungee jumping ali skok s padalom. Resno, to ni le besedna igra. Da se dve osebi noro zaljubita, mora biti vzpostavljena določena stopnja adrenalina.

6. Faktor skrivnosti

Po mnogih raziskavah so ugotovili, da je faktor skrivnosti resničen. Ljudje se vedno zanimamo za stvari, ki nam niso popolnoma jasne, ali na dosegu roke.

PREBERITE TUDI: Tole vam naredi 20-sekundni objem

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 pred 6 h
   schauma šampon
  • Dow* pred 2 dnevoma
   žal ukinjen
  • Dow* pred 2 dnevoma
   dober
  • Dow* pred 2 dnevoma
   žal ukinjena
  • Dow* pred 2 dnevoma
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Predlagamo vam 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.