Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ta frufru je novi hit (in izpodriva frufru v videzu zaves)

14. nov 2022 14:20
0

Oglasno sporočilo

Prav gotovo, da ne. Zdaj pa se je poleg trendov, kot so ravno striženje, videz metulja in trajna (da, trajna), začel pojavljati tudi nov stil frufruja. Po podatkih iskanj na Pinterestu se je v poletju 2022 v dveh mesecih število iskanj 'bottleneck bangs' po vsem svetu povečalo za 60 odstotkov, zato lahko upravičeno domnevamo, da bo ta videz naslednji zelo zaželeni način striženja v salonih.

Kakšen je tak frufru?

Povedali bomo takole: če bi se kodrasti in ravni lasje poročili in dobili otroka, bi bil to ta frufru. Končni rezultat posnema obliko ozkega grla steklenice (zato 'bottleneck' frufru), saj se osredotoči na koncentrirano območje na sredini, ki se po straneh kaskadno preliva v daljše dele.

V bistvu je pričeska "bottleneck" frufru kombinacija frufruja, ki oblikuje obraz; tradicionalnega zavesastega frufruja in kratkega klasičnega frufruja, ki se dotika obrvi. Videli smo ga že na zvezdnicah, kot sta Anne Hathaway in Elizabeth Olsen.

V čem se razlikuje od zavesastega frufruja?

Ta frufru ima podoben namen kot zavesasti, saj lahko njegovo obliko in dolžino prilagodite svoji obliki obraza in želenemu rezultatu. Krajši prameni na sredini, ki dosegajo obrvi, dajejo prijetnejši videz, kot če bi imeli samo daljše pramene.

Vendar pa je ta pričeska običajno zahtevnejša za vzdrževanje kot zavesasti frufru, saj se ne morete nujno vrniti k temu, da bi pramene potisnili na stran, dokler ne zrastejo. Je pa ta videz bolj Brigitte Bardot kot katerikoli drugi, kar je dovolj, da se odločimo zanj.

PREBERITE TUDI: Metuljček frizura je novi trend (in zvezdnice to potrjujejo)

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večini žensk je pomembno, kako so videti, zato želijo biti urejene.