Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna Luna v Škorpijonu aprila 2024 najbolj vpliva na ta 4 zodiakalna znamenja

24. apr 2024 8:58
0

Če se počutite izčrpani in zmedeni, niste sami. Preživeli ste burno sezono mrkov in se še vedno spopadate z nepredvidljivimi spremembami zaradi konjunkcije Jupitra z Uranom. In če ste eno od zodiakalnih znamenj, ki jih je roza polna Luna v Škorpijonu aprila 2024 najbolj prizadela, se v vašem življenju še vedno odvijajo pomembni dogodki.

Polna Luna vsakih 28 dni prinaša podnebne spremembe, ki spremenijo vaše dojemanje in vas spodbudijo k ukrepanju. Takrat Luna, vladar vašega notranjega jaza, tvori opozicijo s Soncem, vladarjem vašega zunanjega jaza, kar povzroči, da globoko zakoreninjene resnice pridejo na površje. Polna Luna izkoplje skrite dragulje iz spodnjega nadstropja vaše psihe in vam pokaže vse, kar ste vedno vedeli, a ste preprosto pozabili. Pride do bistva tega, kar v resnici čutite, in vas prisili, da nekaj storite v zvezi s tem. Ne morete ignorirati tistega, kar je nemogoče potlačiti.

Danes, 24. aprila je roza polna Luna v Škorpijonu dosegla vrhunec točno ob 1.49 po našem času. Škorpijon – fiksno vodno znamenje združevanja energij, čustvene intimnosti, finančnih naložb, strateških napredkov, tabuiziranih resnic, preobrazb in metamorfoze – vas spodbuja, da ste ranljivi, ne da bi popolnoma opustili obrambo. Čas je, da se naučite plavati, ne da bi se potopili.

Ta polna luna nasproti Soncu v prizemljenem, čutnem, romantičnem, praktičnem in potrpežljivem Biku želi, da najdete ravnovesje med tem, kaj pripada vam, in tem, kar ste pripravljeni dati nekomu drugemu. Os Bika in Škorpijona se v svojem bistvu nanaša na vaše materialne in duhovne potrebe. Gre za to, kaj ohranjate zase, in za skrivnosti, ki se jih odločite deliti z drugimi. Medtem ko želi Bik vzdrževati svoj denar, se Škorpijon bolj ukvarja z vlaganjem svojega denarja. In kar želi Bik obdržati, želi Škorpijon samo dajati in prejemati.

Roza polna Luna v Škorpijonu, ki vzhaja na 4 stopinjah Škorpijona, zagotovo prinaša neprijetne resnice. Škorpijon je znamenje, ki vidi v temi, in tudi kadar dejstva niso predstavljena, to fiksno vodno znamenje vedno vidi tisto, česar drugi ne vidijo. Ta polna Luna je tudi v kvadratu s Plutonom v Vodnarju, in ker je Pluton planet ustvarjanja in uničevanja, vas lahko spodbudi, da nekaj porušite, da bi to ponovno zgradili z večjo močjo, pristnostjo in okrepitvijo.

Ta polna Luna sproža notranjo revolucijo, zato se popeljite do zmage, ki ste si jo od nekdaj želeli. Katerim od 12 astroloških hiš v vaši rojstni karti vladata Bik in Škorpijon? Ta področja vašega življenja razkrivajo, kako bo ta polna luna vplivala na vas.

Ta 4 zodiakalna znamenja bodo najbolj občutila polno luno

Če vaše sončno znamenje, lunino znamenje ali - kar je najpomembneje - vaše vzhajajoče znamenje spada v katero od naslednjih zodiakalnih znamenj (še posebej, če leži med 0 in 10 stopinjami), lahko prihajajoča polna rožnata luna v Škorpijonu povzroči duhovno revolucijo. Zakaj?

Bik

Bikec, niste več ista oseba, kot ste bili nekoč. Konjunkcija med Jupitrom in Uranom v Biku vam to zagotavlja. Ta konjunkcija se je zgodila 20. aprila in še vedno pretresa vaše življenje in občutek identitete. Sprejemate svojo plat, ki se vam morda zdi popolnoma tuja. In čeprav si morda želite, da bi se določen odnos izšel, vas v tem naslednjem življenjskem obdobju ne morejo spremljati vsi.

Ker ta polna Luna aktivira vašo sedmo partnersko hišo, se boste morda začeli zavedati dejanj in namenov nekoga drugega (in tega, ali ima resnično vaše najboljše interese). Vaša razmerja ena na ena ta polna Luna osvetljuje in vam kaže, kdo so v resnici vaši zavezniki in sovražniki. Prav tako vas bo ozavestila o tem, kako lahko pritegnete odnose, ki so v skladu z vašimi novo odkritimi vrednotami. Če so se v vas razplamteli konflikti, lahko ta polna Luna osvetli napetosti, kar vam bo dalo priložnost, da popravite položaj, se sporazumevate in skupaj poiščete rešitev.

Lev

Vse vaše trdo delo se začenja obrestovati, Lev. Ko bo ta polna Luna preletela nočno nebo, bi lahko prišla z napredovanji, priznanji in morda celo s spremembo smeri. Ta polna Luna se nahaja v vaši 10. hiši javne podobe in poklicnega udejstvovanja, zato je prekleto pomembno, da se o vas vsi zanimajo. Pripravite se na to, da se bo svet zavedal vaših napredkov, zlasti kar zadeva vaše največje cilje.

Ta polna Luna vas opozarja na to, kaj je zares pomembno za vašo kariero in kako tržite svoj uspeh. Ker pa je ta polna Luna v kvadratu s Plutonom v vaši sedmi partnerski hiši, se boste morda zavedali tudi tega, kako drugi podpirajo vaš uspeh ali mu stojijo na poti. Če ste se toliko osredotočali na delo, da so vaši odnosi šli na stranski tir, je morda čas, da premislite, komu in čemu dajete prednost.

Škorpijon

Škorpijon, v vašem življenju se oblikuje nekaj močnega. Pravkar ste se vrnili iz življenjsko pomembne konjunkcije med Jupitrom in Uranom in se še vedno spopadate z veliko spremembo ali pomembnim razkritjem o tem, kako ste rasli, se razvijali in celo nazadovali. Z roza polno Luno, ki vzhaja v vaši prvi hiši jaza, ste glavni junak te zgodbe in imate moč, da ste sami svoj junak in ne čakate, da vas nekdo reši.

Vaši odnosi so nepredvidljivi in morda boste odkrili, da se na določene ljudi ne morete nikoli zanesti. In ker je ta polna luna v kvadratu s Plutonom v vaši četrti hiši doma in družine, boste morda morali premagati določene vzorce iz otroštva, da bi se osvobodili tega, kar vas je zadrževalo. Naj vam ta polna Luna pokaže, kdo v resnici ste, in ne kdo ste bili vzgojeni, da ste.

Vodnar

Vodnar, ob tej polni Luni je na ogled vaše zasebno življenje. Roza Luna, ki se dogaja v vašem četrtem domovanju, ki je namenjeno domu in družinski dinamiki, vas sili, da ponovno razmislite o svojem odnosu s koreninami svojih prednikov. Ali je vaše domače okolje resnično prijazno? Ali obstajajo spomini na zgodnje otroštvo, iz katerih se lahko kaj naučite (ali jih ozdravite)? Ali obstajajo konflikti z družinskimi člani, ki jih je treba rešiti?

Ta polna luna vas opozarja, da morate redno zalivati svoje korenine in negovati svoje osebno življenje, če želite cveteti tako, kot si zaslužite. Nobeno priznanje ali javno priznanje ne bo pomembno – ali resnično trajalo – če ne bo nekaj trdnega in srčnega, kar bi vse to ohranilo. In ker je ta polna Luna v kvadratu s Plutonom v Vodnarju, se zavedate, kako to, da se postavite zase, neposredno krepi vašo moč. Izkoristite osebo, ki v resnici ste, tudi če to pomeni, da se boste uprli pričakovanjem, za katera se niste nikoli dogovorili, da jih boste izpolnili.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 22. do 28. april 2024

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Načeloma velja prepričanje, da se modrost s staranjem povečuje, vendar empirične raziskave kažejo, da ni čisto tako.