Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna Luna v Levu vam bo dala nov zagon energije

24. jan 2024 13:48
0

Polna Luna predstavlja edinstveno priložnost, da v svoje življenje prinesemo tisto, kar si želimo. To je tudi priložnost, da ugotovimo, katera področja v naših tekočih projektih je treba izboljšati.

Obilica energije v tem času nam bo pomagala, da se bomo težav lotil ustvarjalno in pokazali svoje sposobnosti. S pomočjo polne Lune lahko dokončamo neodložene naloge in raziskujemo nove načine za doseganje svojih ciljev.

Polna Luna označuje konec luninega cikla in ponuja priložnost za prehod. V tem času se lahko sprostimo in prepoznamo situacije v svojem življenju na globlji ravni. Čustva in intuicija so na višku, kar nam omogoča, da se odločimo, kaj želimo nositi s seboj v prihodnosti. Polne Lune ponujajo tudi priložnosti za zdravljenje naših src, odnosov in zadev.

Vsaka lunacija nosi edinstveno energijo, polna luna v Levu pa je namenjena izkoriščanju naše ustvarjalnosti, strasti in želja. Čeprav lahko Leva razumemo kot dramatičnega, pa nam lahko to ognjeno znamenje pomaga prepoznati, kaj nas najbolj osrečuje, in se uskladiti z našim notranjim otrokom. S tem lahko dosežemo svoj polni potencial in se prebijemo v veličino.

Trenutno je Jupiter v Biku, planet Pluton pa v Vodnarju – oba sta v aspektu s polno Luno. Ko se Jupiter poravna z Luno, se nam lahko zdi, da so naša čustva pretirana, zaradi česar se bomo prepustili življenjskim užitkom. Na površje pa lahko pridejo tudi temeljne težave v naših odnosih. S Plutonovim vplivom lahko kombinacija teh dveh planetov privede do intenzivnega doživljanja, zaradi česar lahko svoja čustva prenesemo na druge. Cilj je doseči uspeh, moč in čarobnost v naših odnosih, vendar moramo biti pripravljeni vložiti svoj čas in energijo, da zagotovimo zdravo dinamiko.

Energija fiksne zvezde Praesepe v času te polne Lune nam ponuja priložnost, da se osvobodimo svoje preteklosti ter odpustimo sebi in drugim za svoje strahove. Vendar pa lahko ta energija povzroči tudi vročekrvno razburkanje čustev. Pomaga nam razumeti naša čustva do določenih situacij in odnosov. Ne pozabimo, da je to odlična priložnost, da presežemo stare rane in ustvarimo odnose, ki z nami odmevajo na globoki ravni.

Ker Lev vlada srčni čakri, se moramo osredotočiti na to, kar nas osrečuje, in na posameznike, s katerimi se odločimo sodelovati v svojem življenju. To je čudovit čas, da napolnimo svoje ljubezenske baterije in si priznamo, kaj si v odnosih zaslužimo in potrebujemo. Polna Luna v Levu nas opominja, da imamo možnost spremeniti način, kako se povezujemo z drugimi, in zagotoviti, da bomo prejeli enako raven ljubezni in skrbi, kot jo dajemo.

Pomembno je, da prepoznamo svojo vrednost in ne dovolimo, da bi nas jemali za samoumevne ali da bi druge jemali za samoumevne. Ceniti moramo čudovite lastnosti ljudi okoli nas in prepoznati svoj potencial, kar nam bo pomagalo razumeti, da si zaslužimo ljubezen in skrb tako od sebe kot od drugih.

Polna Luna v Levu nas spodbuja k prepoznavanju lastne vrednosti. Tudi če morda dvomimo vase, si zaslužimo ljubezen. Ključno je, da damo prednost odnosu, ki ga imamo sami s seboj, saj ta postavlja temelje za vsako prihodnjo ljubezen. Pomembno je priznati, da smo neverjetni ljudje, ki si zaslužijo spoštovanje, in ne smemo prenašati tistih, ki z nami ne ravnajo ustrezno. Ključnega pomena je, da si zapomnimo, da moramo napredovati s tolikšno mero naklonjenosti in nežnosti, kot si jo zaslužimo.

Predvsem pa se ne smemo zadovoljiti z ničemer, kar je manj kot izjemno. V vsakem razmerju ste vi nagrada in nikomur ne smete dovoliti, da bi se zaradi njega počutili, da to niste. Če želite gojiti takšne odnose, kot si jih želite z drugimi, je pomembno, da poskrbite za učinkovito komunikacijo. Izkoristite energijo polne Lune in pokažite hvaležnost ljudem v svojem življenju – predvsem pa sebi.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zvezdnice, kot so Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Serena Williams in Emma Stone so na rdeči preprogi zažarele v (kot) poročnih oblekah.