Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Osnovno ličenje za vsako žensko: kako do svežega in spočitega videza

15. jan 2020 11:02
0

Oglasno sporočilo

Osnovno ličenje je ključ do lepega, svežega – in ko nismo več ravno najmlajše – mladostnejšega videza. Če ste med tistimi, ki se ne ličijo, ker nimajo znanja ali jim zaradi trenda pretiranega ličenja, ki je prisoten zadnja leta, ni do tako izumetničenega videza, naj vas pomirimo – osnovno ličenje nam zjutraj vzame borih 5 minut, rezultati pa so naravnost osupljivi.

Lepši, bolj svež, spočit in mladosten videz pa še ni vse – če bolje izgledate, se tudi bolje počutite; ste bolj samozavestne in pozitivno naravnane; kar pomeni, da oddajate drugačno energijo; kar pomeni, da boste v svoje življenje pritegnile drugačne ljudi. Ja, tako velik vpliv ima nekaj osnovnih ličil in borih 5 minut zjutraj, ki si jih namenite! (in teh 5 minut si tudi zaslužite)

Kako drastično spremembo lahko naredi osnovno ličenje, pa dokazuje vizažistka Lisa Eldridge v svojem zgornjem videu, kjer jasno pokaže, kako sveža, mladostna in urejena je lahko videti ženska, če le uporabi nekaj osnovnih ličil.
Osnovno ličenje sodi v osnovno urejenost.

PREBERITE TUDI: Video: ličenje kot da sploh niste naličene

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.