Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Novo Upanje

  • Novo Upanje je napisal/a na forum v temo The Ordinary kozmetika.

   9. maj 2017 13:50

   Pozdravljene, tudi jaz se odločam za nakup Ordinary kozmetike. Pred tem bi vas pa prosila za nasvet, ker se prvič spuščam  takšen nakup. Do sedaj sem uporabljala samo tonik in afroditino kremo.

   Torej moja koža je mastna z izsušeno povrhnjico, vidnimi razširjenimi porami in nakazanimi prvimi mimičnimi gubicami. Stara sem 32.

   Katere izdelke od Ordinary mi priporočate. Sem si nekaj že prebirala vendar je vsega toliko, da res ne vem kaj naročiti, raj bi ustrezalo moji koži.

   Hvala za pomoč.

    

   58
  • Novo Upanje je napisal/a na forum v temo Perioralni dermatitis.

   29. dec 2014 16:21
   Pa še nekaj sem hotela vprašati? Ob večjem izbruhu ste jemali torej 2xdnevno doxy100? Sem mislila, da samo doxy50 obstajajo, ker so mi vedno samo te dali, čeprav sem lani skoraj pol obraza imela prekritega z dermatitisom.
   391
  • Novo Upanje je napisal/a na forum v temo Perioralni dermatitis.

   29. dec 2014 16:16
   Moje zdravnice trenutno ni. Bom začela jemati doxy, preden se vse razširi, ker imam skoraj vsak dan več pikic. Pa še to neznosno zbadanje okoli ust Unhappy sem pa že pozabila kako se jemlje, pred ali po jedi? Pa verjetno se tega ne da nikoli znebiti? Meni se pojavlja vsako leto. :/
   391
  • Novo Upanje je napisal/a na forum v temo Perioralni dermatitis.

   27. dec 2014 18:49
   Jaz sem lani imela tak izbruh da je groza. Dobila sem doxy50 v štartu dve na dan Meni se je po jemanju stanje močno poslabšalo, potem šele po parih tednih izboljšalo. Zdi se mi pa, da mi Rozamet samo poslabša zadevo. Rada bi se rešila tega preden bom spet kot klovn. Ena škatlico imam pa ne vem...začeti ali ne...me pa že okoli ust predvsem po bradi vse skeli, čeprav tam ni videt nič. Grozno...vsako leto isto Unhappy zdravniki so pa zdaj tako natrpani te dni, pa nekako noce dati doxya brez dermatologa. Tam je pa spet samo dolgotrajno čakanje.
   391
  • Novo Upanje je napisal/a na forum v temo Perioralni dermatitis.

   27. dec 2014 18:03
   Živjo. Spet pišem po dolgem času, no po enem letu. In sicer pod drugim imenom, ker imam stari račun deaktiviran. Torej spet imam težave z dermatitisom. Očitno so pri meni krivec klimatske spremembe. Centralno ogrevanje, iz hladnega na toplo in obratno. Občutek imam kot bi me okoli ust vse peklo. Na vsaki strani ustnic sem dobila po par pikic. Na bradi še nimam nič. Me pa vse srbi in peče. Torej kako naj ukrepam? Doma imam rozamet in eno škatlico doxy. Naj povem, da lani sem se stanja rešila šele z dolgotrajnim jemanjem doxya, kar mi je potem udarilo na jetra in želodec. Torej kako preprečiti širjenje. Nazadnje rozamet ni pomagal. Dobesedno strah me je, ker sem lani zaradi tega zapadla v depresijo. Prosim za nasvet nujno.
   391
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
 • Dow* 14. nov 2021 20:07
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:38
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:36
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.