Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nekdanja asistentka toži glasbenika zaradi spolnega nadlegovanja

11. jun 2024 14:36
0

Oglasno sporočilo

Nekdanja asistentka Kanyeja Westa toži rapperja zaradi spolnega nadlegovanja in neupravičene odpovedi, je razvidno iz sodnih dokumentov.

Lauren Pisciotta je v vlogi povedala, da je z raperjem začela delati julija 2021, ko se je pripravljal na lansiranje svoje modne linije Yeezy.

Vplivni osebi – ki je z Westom sodelovala tudi pri nekaj pesmih "Donda" – je za to delo ponudil 1 milijon dolarjev. Edini pogoj je bil, da bo rapperju na voljo 24 ur na dan, sedem dni na teden – kar je sprejela.

Pisciotta je v tožbi podrobno opisala, da je od OnlyFans zaslužila tudi milijon dolarjev, dokler je 46-letni West ni leta 2022 prosil, naj bo bolj "bogu podobna" in izbriše svoj račun. V zameno naj bi West povišal manekenkino plačo na 2 milijona dolarjev na leto, da bi nadomestil izpad dohodka. Vendar pa v resnici ni nikoli prilagodil njene plače.

Kmalu po povišanju naj bi ji oče štirih otrok začel pošiljati vulgarna besedilna sporočila. "Moja težava je, da se hočem f**ati, potem pa hočem, da mi dekle pove, kako močno so bile f**ane, medtem ko sem jih f**al. Potem hočem, da me prevara," naj bi se glasilo eno od besedilnih sporočil.

Poleg grobih sporočil naj bi delil tudi eksplicitne podrobnosti o spolnih dejanjih, ki jih je želel izkusiti, ter fotografije in videoposnetke, na katerih ima West spolne odnose z drugimi ženskami.

Pisciotta naj bi od Westa prejela tudi intimne fotografije "sedanjih in nekdanjih" zaposlenih pri Yeezyju – tako moških kot žensk.

Pisciotta je v tožbi podrobno opisala več drugih incidentov s pevcem, med drugim naj bi masturbiral, medtem ko sta govorila po telefonu, spraševal o velikosti penisa njenih fantov in jo celo domnevno prisilil, "da je slekla jopico, ko je bila v pisarni, ker je rekel, da 'preveč zakriva'".

V nekem drugem primeru naj bi ju zaklenil v skupno sobo in masturbiral ob njej, preden je zaspal. Trdila je tudi, da se je razjezil, ko je zavrnila vsako njegovo ponudbo za zmenek ali seks z njim.

Do septembra 2022 je Pisciotta napredovala v vodjo osebja več Westovih podjetij in dobila 4 milijone dolarjev plače. Vendar jo je le mesec dni pozneje odpustil. Pisciotti je ponudil 3 milijone dolarjev odpravnine, ki je domnevno prav tako ni nikoli prejela.

Pisciotta zdaj v tožbi zahteva odškodnino zaradi kršitve pogodbe in sovražnega delovnega okolja. Westova najnovejša pravna bitka se je sicer začela več kot mesec dni po tem, ko je bil obtožen, da naj bi nekdanjega temnopoltega uslužbenca odpustil zaradi barve kože.

PREBERITE TUDI: Le kaj se dogaja s Kanyem Westom in njegovo ženo? Trdijo, da jo ima povsem v oblasti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.