Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Le kaj se dogaja s Kanyem Westom in njegovo ženo? Trdijo, da jo ima povsem v oblasti

6. feb 2024 19:56
0

O omenjenih zvezdnikih se pojavlja čedalje več govoric, kar ni nič presentljivega, glede na to, kakšne fotografije objavljata in v kakšnih oblačilih hodita naokoli, sploh ona.

Tako je Bianca Censori v ponedeljek na izletu v glasbeni studio s Kanyejem Westom v Los Angelesu nosila prozoren dežni plašč, pod katerim ni imela ničesar.

29-letna Censori je imela na sprednjem delu prozornega ponča nekaj črnih napisov, ki so zakrivali del njenega oprsja, zaradi gumbov pa je bil tudi nekoliko manj prozoren, čeprav so bile njene obline povsem na ogled. Kljub temu je v eni roki strateško držala svoj telefon in ga položila na spodnji spodnji del, saj na tem predelu plašča ni bilo nobene oznake, ki bi lahko kaj skrila.

Ni natančno jasno, kaj je bilo napisano na plašču, vendar se je zdelo, da je z velikimi črkami pisalo "DAILY", pod in nad logotipom pa so bile različne številke in črke. Dodala je le par črnih škornjev z visoko peto.

Medtem se je 46-letni raper odločil za bolj konservativen videz v črni usnjeni jakni, črnih hlačah, črnih dežnih škornjih in črnih usnjenih rokavicah. West je svoj videz prilagodil tako, da je nosil črno obrazno masko, ki mu je prekrivala celotno glavo, in velik bež pončo.

Dobitnika grammyja in njegovo ženo so pred tem že fotografirali vsakega v plastičnem dežnem plašču, čeprav je bil Censorin prejšnji videz modre barve in nekoliko manj prozoren kot najnovejši. Takrat je svojo obleko kombinirala tudi s črnim spodnjim perilom.

Tudi sicer se Censori oblači v zelo nenavadna oblačila, pojavljajo pa se tudi govorice, da jo ima Kanye West povsem pod kontrolo, da je izgubila sebe in ga popolnoma uboga. Po oblačilih sodeč se pri zvezdnikih vsekakor dogaja nekaj nenavadnega.

Prepovedal ji je dostop do družbenih omrežij

Kanye West je svoji ženi Bianci Censori tudi prepovedal dostop do družbenih medijev – menda zaradi njene lastne "zaščite". Raper naj bi Censorijevi preprečil interakcijo z drugimi na družbenih omrežjih, da bi se izognila negativnim komentarjem, vendar so viri blizu para razkrili, da je to način, kako jo še bolj "izolirati" od resničnosti.

"Bianca je vedno imela družabne medije in je bila na njih aktivna – dokler se ni poročila s Kanyejem," je povedal eden od informatorjev. "Ne želi, da bi jih imela, ker meni, da bi jo to prizadelo, če bi morala brati grde stvari, ki jih govorijo ljudje."

"Prepričal jo je, da mora, ker je zdaj zvezda, ostati skrivnost, kar je za tiste, ki jo poznajo, grozljivo, saj se jim zdi, da je to še ena oblika nadzora," je dodal vir. Censorini prijatelji menda trdijo, da potrebuje zaščito, potem ko je raper na svojem računu na družbenem omrežju objavil njene nezaslišano eksplicitne fotografije.

"Njeno goloto potiska po vsem svojem računu, da bi jo lahko nadzoroval. To je zaskrbljujoče in s tem, ko jo zapira pred svetom, povzroča, da postaja vse bolj izolirana," je povedal vir. Prijatelji 29-letnice menda trdijo, da je "močna" Bianca, ki so jo nekoč poznali, " izginila".

"Nosi, kar hoče on; hodi, kamor hoče on; in počne, kar hoče on, ker v resnici nima druge izbire," so povedali poznavalci. "Iz njegove oblikovalke je postala njegova žena, kar na žalost ni plačan položaj. Je ujeta v past."

Pred tem so poročali, da so ljudje, ki so blizu Censori, že več mesecev zaskrbljeni zanjo. "Bianca je obtičala in njeni prijatelji jo poskušajo rešiti, vendar je nihče ne more rešiti zaradi blokad, ki jih je okoli nje postavil Kanye," je septembra 2023 povedal vir.

"Vsi so izjemno zaskrbljeni. To ni to, kar ona je. Je neverjetno odkrita in živahna oseba, ki nikoli ne drži jezika za zobmi."

Nekaj dni pozneje je notranji vir delil, da so prijatelji menda lahko stopili v stik s Censori, da bi izrazili svoje mnenje, vendar je ni zanimalo, da bi jih poslušala. Naslednji mesec je vir razkril, koliko vpliva ima West na to, kaj Censori počne ali nosi.

V začetku tega meseca je bil West obtožen, da Censori pere možgane, potem ko je delil njeno skoraj golo fotografijo med kuhanjem v kuhinji. Ogorčeni oboževalci se v rubriki za komentarje niso zadrževali in so se blazno norčevali iz njunega razmerja in njenih izbir oblačil.

"Izgleda, kot da je njegova hišna ljubljenka," je menil eden od komentatorjev. "Kaj je narobe s teboj, Kanye. Ko se z njo sprehajaš kot s kosom mesa, je to tako ponižujoče," se je pritožil drugi. Tretji razočarani oboževalec je dodal: "Včasih sem se res zgledoval po tebi, a to, da izpostavljaš telo svojega dekleta drugim moškim, je velika sramota in to veš tudi ti."

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.