Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan Markle razkrila, da je kraljeva palača aktivno sodelovala pri širjenju laži o njej in Harryju

4. mar 2021 11:20
0

Oglasno sporočilo

Meghan in Harry sta imela intervju z Oprah Winfrey, v katerem sta razkrila popolnoma vse.

V predogledu intervjuja, ki sta ga Meghan in Harry imela z Oprah Winfrey, je nekdanja igralka odkrito priznala, da ne razume, kako je lahko kraljeva družina pričakovala, da bo Harry ostal tiho ob vsem, kar se je dogajalo.

"Kako se počutite ob zavedanju, da je kraljeva palača poslušala vašo resnico v današnjem intervjuju?" je 67-letna Winfrey vprašala Meghan.

"Ne vem, kako bi sploh lahko pričakovali, da bova po vsem tem času še vedno tiho, če so imeli aktivno vlogo pri ustvarjanju in širjenju neresnic o nama," je bila iskrena Meghan. "In če to za sabo potegne izgubo stvari, kar se mene tiče – je bilo že zdavnaj izgubljeno."

Winfrey je med drugim dejala Meghan in Harryju: "Povedala sta kar nekaj šokantnih stvari."

V sredo je namreč buckinghamska palača naznanila, da bo sprožila preiskavo glede obtožb žaljenju proti Meghan, o katerih so mediji začeli pisati v torek.

"Vsekakor smo zaskrbljeni glede obtožb, objavljenih v časopisu The Times, ki so jih podali nekdanji zaposleni vojvode in vojvodinje Suseške," so podali izjavo v palači. "Skladno s tem bo naša ekipa za odnose z javnostmi preverila okoliščine, izpostavljene v članku. Takratni zaposleni bodo povabljeni  sodelovanju, da vidimo, če se stvari lahko razjasnijo."

"Kraljeva družina ima že vrsto let sprejeta pravila delovanja dostojanstva na delovnem mestu in ne tolerira žaljenja in nadlegovanja na delovnem mestu."

Meghan Markle je vse obtožbe zanikala. V izjavi za javnost, ki jo je podala po objavi v The Times, je predstavnik za stoje z javnostmi Meghan in Harryja povedal: "Vojvodinja je globoko užaloščena nad tem zadnjim napadom nanjo, sploh kot nekdo, ki je bil sam podvržen žaljenju in poniževanju in ki je globoko predana podpori vsem, ki so občutili to bolečino in travmo. Trdno je odločena, da bo nadaljevala s spodbujanjem sočutja po svetu in se še naprej trudila biti vzor tega, kar je prav in delanja, kot je prav."

Intervju na CBS naj bi predstavil Meghanino pot vstopa v kraljevo življenje do poroke, materinstvo, dobrodelnost in soočanje s hudimi pritiski javnosti. Harry se bo pridružil svoji ženi in spregovoril o zgodovinskem trenutku selitve v ZDA.

PREBERITE TUDI: Pobegli kraljevi par pričakuje drugega otroka

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Aktualno dogajanje pa je vplivalo tudi na to, kakšne so poroke in, jasno, kakšne obleke izberejo neveste.