Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan in Archie sta pred pogrebom princa Philipa govorila s kraljico

22. apr 2021 11:11
0

Oglasno sporočilo

Meghan Markle se zaradi visoke nosečnosti ni mogla udeležiti pogreba princa Philipa, ki je bil v nedeljo, zato je Harry odpotoval sam. Se je pa pred pogrebom vseeno oglasila Harryjevi babici, kraljici Elizabeti.


Kraljeva brata na pogrebu svojega dedka. princa Phillipa

"Meghan je pred pogrebom njegovega dedka govorila s Harryjem," je razkril vir. "Meghan in Archie pa sta ta teden govorila tudi s kraljico."

"Meghan in Harry sta vsak dan v stikih," je nadaljeval vir. "Ve, da je bilo zanj potovanje v Anglijo težko, saj ju ni želel pustiti sama. Meghan mu je vsak dan znova zatrjevala, da sta z Archiejem v redu. Ni hotela, da ga kaj skrbi."

Februarja je Harry povedal, da ima njegova družina video klice s kraljico in princem Phillipom. "Oba moja stara starša uporabljata Zoom," je povedal Harry. "Videla sta Archieja, kako teka naokoli."

Harryjeva vrnitev v Veliko Britanijo na pogreb je pomenila, da je moral Meghan in 2-letnega Archieja pustiti sama doma v Kaliforniji, saj je moral imeti v Veliki Britaniji nekaj dni karantene. Tam se je po dolgem času srečal tudi z bratom, princem Williamom, s katerim sta si bila celo življenje izjemno blizu, odkar se je poročil z Meghan, pa sta se počasi odtujila.

"To je bilo izjemno težko obdobje," je izdal kraljevi vir. "William je glava družine in če je kak trenutak, da sta spet skupaj, je bil ta pogreb."

Sicer se brata najverjetneje ne bosta videla vsaj do julija, ko naj bi razkrili kip njune pokojne matere, princese Diane. "Pri tem projektu sta intenzivno sodelovala," je povedal vir iz kraljeve palače. "To je njun projekt."

Družina in prijatelji sicer upajo, da se bosta brata kmalu pobotala in zbližala že iz spoštovanja do njune babice, kraljice Elizabete, ki tiho prenaša vse, kar se dogaja v kraljevi družini.

PREBERITE TUDI: Še en udarec: kraljico zapustil še dolgoletni prijatelj

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zanesljivi viri iz kraljeve palače trdijo, da se spodnjih 7 izdelkov vedno nahaja na njeni kozmetični polički.