Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Matej Mohorič odprl kolesarko sezono v trgovini Hervis Citypark

27. mar 2024 18:18
0

Oglasno sporočilo

»Želim si dobrega rezultata, o sebi vem, da sem tega sposoben. Za sabo imam močno ekipo. S fanti smo dobili zdaj dvakrat »po ušesih« na teh prvih klasikah, ampak mogoče to ni slabo, ker smo še bolj lačni teh prvih stopničk ali pa zmage,« o nedeljski dirki po Flandriji obiskovalcem v trgovini Hervis Citypark dejal eden najboljših slovenskih kolesarjev Matej Mohorič.

Njegov nasvet za vse rekreativce, kako spomladi prvič skočiti na kolo, pa se je glasil: »Moj nasvet je mogoče, da si damo neko motivacijo, če si lahko privoščimo, si lahko kupimo tudi kolo, zakaj pa ne. Verjamem, da je s takim kolesom nor užitek se peljati. Sicer lahko kolesarimo tudi z zelo osnovno opremo. Ravno tako je prijetno preživeti v naravi, naredimo precej dobrega za svoje telo, tudi če je samo 40 minut.« 

Na dogodku so bile prisotne kolesarske zvezde ekipe Bahrain Victorious, med njimi tudi nekdanji italijanski kolesarski as Sonny Colbrelli. Slednji je na vprašanje, kakšen nasvet bi dal Mateju za nedeljo, dejal, da mu daje motivacijo in vero v to, da se sanje lahko uresničijo. Da včasih tudi, če manj razmišljaš, lahko te sanje doživiš in živiš. Tudi on mu je srčno zaželel uspeh. Direktor Hervis Slovenija in Hrvaška Aleš Černe je pozdravil plodno in uspešno sodelovanje z Merida, na dogodku pa sta bila prisotna tudi Andreas Rottler, generalni direktor Merida Europe GmbH, in Simone Maltagliati, marketing direktor Merida Italy. Kot vodilni proizvajalec koles je Merida zavezana k razvoju tehnologij, ki ne samo, da izboljšujejo zmogljivosti koles, ampak tudi zagotavljajo varnost in udobje kolesarjev.

Po sproščenem pogovoru je zgovorni kolesarki as dejal tudi podpise.

Obiskovalci so lahko izkoristili tudi kolesarske storitve, ekskluzivne ponudbe in popuste na širok izbor kolesarske opreme. V trgovini Hervis v Cityparku, največji kolesarski trgovini v Sloveniji, ki se razprostira na kar 3500 m2 in ima dve nadstropji, imajo vse potrebno za popolno kolesarsko izkušnjo – od visokokakovostnih koles različnih blagovnih znamk, kot so Merida, Rog, Elan, KTM, Puch, MARIN in X Fact, do najnovejše kolesarske mode.

Matej Mohorič, eden najbolj talentiranih slovenskih kolesarjev, bo delil svoje izkušnje o vzponih in padcih v karierni poti, ki so ga pripeljali do zmag na nekaterih največjih kolesarskih dirkah na svetu, vključno z Milan-San Remo in etapnimi zmagami na Tour de France. Njegova neverjetna zmaga na UCI Svetovnem prvenstvu v gravel kolesarjenju je le še en dokaz, da je Matej pravi mojster kolesarstva, sposoben prilagajanja in zmagovanja v različnih disciplinah.

Sonny Colbrelli, znan po svoji neustavljivi borbenosti in izjemnih rezultatih, kot je zmaga na prestižni dirki Paris-Roubaix, je prava inspiracija za vse, ki se srečujejo z izzivi. Njegova zgodba je dokaz, da s trdim delom in odločnostjo lahko premagamo vsako oviro.

Hervis je mednarodno podjetje z več kot petdesetletno tradicijo. Sedež podjetja je v avstrijskem Salzburgu. V Sloveniji je podjetje Hervis svojo prvo trgovino odprlo leta 1997, do danes pa je z 22 prodajnimi mesti postalo ena večjih in vodilnih športnih trgovin. V skladu s sloganom Get movin' HERVIS simbolizira veselje do gibanja in pozitiven pogled na življenje. Hervis svojim kupcem ponuja vse največje svetovno priznane blagovne znamke iz sveta športa. In to po dobri ceni. Odlikuje ga visoko kompetenten prodajni program, dobra ponudba dodatnih storitev, kompetentno strokovno svetovanje in cenovno vselej konkurenčna ponudba. Kljub konstantni rasti v zadnjih nekaj letih, zastavljenih ciljev še zdaleč nismo dosegli. Postati želijo najboljši v razredu. Zato odpirajo nove poslovalnice in nenehno izboljšujejo ponudbo in nadgrajujejo strokovno znanje prodajnih svetovalcev. Za dodatne informacije obiščite: www.hervis.si.

Avtor fotografij: Andraž Blaznik

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.