Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako bo Mlaj v Levu 16. avgusta vplival na nas

16. avg 2023 8:00
0

Avtentičnost pomeni pogum, da vodite iz srca. Vaše navdušenje je nalezljivo in ker je sezona v Levu v polnem teku, ni boljšega časa, da odkrijete svoje strasti in se z njimi ponovno povežete.

Preden pogledamo, kako bo Mlaj v Levu 16. avgusta 2023 vplival na nas, je pomembno, da ohranite prostor za svojega notranjega otroka in srčne želje. Kaj vam prinaša veselje? Se počutite samozavestno, ko raziskujete svoje naravne radovednosti? Znani švicarski psihiater in psihoterapevt Carl Jung je bil rojen v znamenju Leva in tega res ne bi mogel povedati bolje: "Privilegij življenja je postati to, kar v resnici ste."

Arhetip zodiaka Leva je veličasten in navihan ter predstavlja ustvarjanje, plodnost, individualnost, vodenje in ustvarjalno izražanje. Ker mu vlada sonce – središče vesolja in naš največji vir energije – ni čudno, da se Levi počutijo udobno, če so v središču pozornosti. Njihova iskriva karizma in sončno razpoloženje se več kot pogosto povezujeta s slavo in kraljevsko slavo, vendar je v tem ognjenem znamenju veliko več, kot se zdi na prvi pogled.

Na prvi pogled zlahka domnevamo, da njihova samozavest izvira iz egoizma, vendar je njihova sposobnost, da žarijo od znotraj navzven, del njihovega nebeškega poslanstva. Sonce, vir vsega stvarstva, je v astrologiji simbol naše božanskosti in dušnega namena ... in ko je v visoki vibraciji, Lev ljudem okoli sebe prinaša sonce, energijo in vitalnost. To pa navdihuje in spodbuja druge, da postanejo najbolj pristni, saj so v njihovi prisotnosti sprejeti in slavljeni. 

V svoji rojstni karti nimate Leva na vidnem mestu? Še vedno niste puščeni na cedilu, saj imamo vsi v svoji rojstni karti po malo vsakega znamenja. Preverite na primer, katere od 12 astroloških hiš v vaši rojstni karti pripadajo Levu. Verjeli ali ne, to je področje življenja, na katerem ste sposobni sijati kot sonce. Naj bo to vaša šesta hiša zdravja in telesne pripravljenosti ali morda sektor predanega razmerja – tu boste najverjetneje prevzeli vodilno vlogo in boste brez zadržkov sami s seboj. Ob vsem tem se bo avgustovski Mlaj 16. avgusta ob natanko 11.38 obnovil na 23 stopinjah Leva. 

Faza Mlaja je izjemno ploden čas, zato naj vas ne odvrne pomanjkljiva vidnost Lune. Nasprotno – poleg tega, da označuje začetek luninega cikla, se Mlaj pojavi, ko se sonce pridruži Luni, in to prek natanko iste stopnje zodiakalnega znamenja. V tem primeru se bo Luna obnovila v Levu, zato razmislite o tem, kaj bi radi manifestirali v naslednjih šestih mesecih, zlasti ko gre za teme ustvarjalnosti, vodenja, strastnih projektov in samoizražanja.

Poleg tega je pomembno upoštevati učinke retrogradne Venere v Levu, saj bo potovala le nekaj stopinj za tem Mlajem. Ker pa planet odnosov, financ in vrednostnih sistemov ostaja v senci, bi to lahko sprožilo željo, da ostanemo inkognito in delamo nekaj v ozadju.

Retrogradna Venera in Mlaj se bosta spopadla z Uranom, ki povzroča spremembe, in tvorita precej šokanten in nestanoviten kvadrat, v katerem bodo stvari zagotovo postale nekoliko čudne. Poglejte na to takole: Venera je retrogradna od 22. avgusta in od nas zahteva, da ponovno ocenimo in ovrednotimo vse, od finančne stabilnosti do dinamike odnosov. Pri retrogradni Veneri v Levu je pomembna tudi ljubezen do sebe, zato imejte to v mislih.

Medtem nam Mlaj predstavlja nov začetek, v katerem lahko prevzamemo oder in uresničimo svoje srčne želje. Po drugi strani pa Uran temu novemu začetku dodaja še več motenj in nepričakovanih sprememb, zlasti ko gre za naš občutek varnosti. Kljub kaosu, ki ga bomo verjetno doživeli ob tej lunaciji, pa uporniški planet pretresa stvari v našo korist in nas pri tem osvobaja. 

Vendar pa obstaja tudi pozitivna plat, saj se bo rušilni Uran hkrati uskladil z Merkurjem in Marsom v Devici, kar bo prineslo nekaj prepotrebne ozemljitve in podpore. Na primer, če je Uran nagnjen k nepričakovanim spremembam, nam Merkur in Mars zagotavljata miselno osredotočenost in sposobnost reševanja problemov, ki so potrebni za poenostavitev stvari v prihodnosti.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 14. do 21. avgust 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  To so manikire, ki bodo po mnenju poznavalcev najbolj 'in' v letošnjem letu.