Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj je ljubezen? Konferenca Ljubezen od A do Ž  bo razkrila …
Sponzoriran članek

20. jan 2020 14:44
0

Že četrta slovenska konferenca o ljubezni in medsebojnih odnosih Ljubezen od A do Ž bo v soboto, 1. februarja 2020 ob 10.00, napolnila Festivalno dvorano Ljubljana in postregla z odgovori na številna ljubezenska vprašanja.

Že dolgo vemo, da medsebojni odnosi niso nekaj postranskega, ampak gre za eno najpomembnejših stvari v naših življenjih. Ljubezen nas navdihuje, nas žene naprej, včasih tudi potre, a nato spet dvigne.

Letošnja konferenca Ljubezen od A do Ž bo v petih stopnjah ljubezenskega cikla, s pomočjo priznanih strokovnjakov s področja ljubezni in medsebojnih odnosov, razkrivala odgovore na ljubezenska vprašanja.

Kako spoznati pravega partnerja? Kako naši vzorci iz otroštva vplivajo na našo izbiro partnerja in kako z ljubeznijo do sebe do ljubezni z drugim? Kako do izpolnjujoče spolnosti v partnerskem odnosu? Kako ustvariti uspešen partnerski odnos? Kako po razhodu preboleti in kasneje ustvariti novo uspešno partnerstvo? Kako ravnati, če so tukaj otroci?

=> VEČ O PROGRAMU TUKAJ <=

Več kot 15 predavateljev na enem mestu

Odgovore na postavljena vprašanja nam bodo podali strokovnjaki s področja ljubezni in medsebojnih odnosov. Z nami bodo: Bruno Šimleša, Tomislav Kuljiš, Saša Einsiedler, Marko Juhant, dr. Veronika Podgoršek, Karolina Rebernik, Luka Kogovšek, Jerneja Krapše, Aleksander Šinigoj, Kamenko Kesar in Alenka Mirt Kesar, Anders Piper, Vesna Jarc,  Nina Orel in mnogi drugi. Kdo bo še z nami in kakšen je program, preberi TUKAJ.

=> KUPI VSTOPNICO TUKAJ <=

Okrogla miza: Nezvestoba

Zakaj prihaja do nezvestobe? Je to zaradi tempa življenja, potrošniške naravnanosti, medijske precenjenosti odnosov, ki nas uči, da od partnerja zahtevamo vse in še več?

Gre za miselnost, ki v nas zbuja dvom o kvaliteti našega odnosa in nas podzavestno pripravlja do tega, da v svojem partnerju iščemo napake? Je nezvestoba sploh kdaj dovoljena in kdaj? Kako preboleti prevaro, kako oprostiti partnerju in kako skozi pekel prevare?

Včasih so nas obsojali, če smo odšli, danes nas obsojajo, če ostanemo s partnerjem, ki nas je varal. Oprostiti ali oditi?
Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja boš dobil/a odgovore na okrogli mizi z naslovom NEZVESTOBA.
Moderator: Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com.


 
=> KUPI VSTOPNICO TUKAJ <=

GLASUJ ZA NAJBOLJŠO KNJIGO IN SPLETNI PORTAL!

Letošnjo konferenco bomo zaključili s podelitvijo nagrad strokovnjakom s področja ljubezni in medsebojnih odnosov. Pomagaj nam pri izbiri najboljših tudi ti!

Glasuj za najboljši spletni portal z vsebinami o medsebojnih odnosih in za najboljšo knjigo s področja ljubezni in medsebojnih odnosov! => Svoj glas ODDAJ TUKAJ <=

Več o konferenci si lahko prebereš na Ljubezen od A do Ž, spremljaj nas tudi na FB strani Ljubezen od A do Ž. Se vidimo!
 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Če se nikakor ne vidite v klasični, do tal dolgi, snežno-beli poročni obleki, imamo za vas 16 idej.