Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Julijska polna luna (23. 07.) bo najbolj vplivala na te znake zodiaka

21. jul 2021 9:11
0

Oglasno sporočilo

...  se podamo na novo pot. Energija Plutona (transformatorja in gospoda smrti, ponovnega rojstva in regeneracije), ki vpliva na to polno luno, samo povečuje željo po preobrazbi. Meditacija in vse druge prakse samoraziskovanja ali samopreiskave bodo v tej polni luni dobro nagrajene. Zelo verjetno je, da bo Pluton razširil vašo intuicijo in povzročil čustvene preboje, do katerih običajno ne bi mogli dostopati.

Ne glede na vaše znamenje bo ta Polna luna v Vodnarju precej močna. Prepričajte se, da čistite in raziskujete, da zagotovite, da se energija sprošča na varen in zdrav način. 

Dvojčki

Dvojčka začneta nov cikel, za katerega so značilne želje in strast. V tem novem kontekstu je bistvenega pomena, da ne zapustite ljudi, ki so pomembni v vašem življenju. Začutili boste neustavljivo željo, da se osvobodite teh vezi. Vaše razpoloženje se bo izboljšalo, zaradi česar se boste lotili novih projektov. To energijo usmerite na pozitiven način, če ne želite, da prevzame vas ali vaše okolje. Ustvariš veliko privlačnost do drugih, vendar pazi, ne postani aroganten. 

Devica

V svetu device polna luna od 23. do 24. julija izvaja prav posebno moč. Pritegnila bo napredek na delovnem mestu in povečanje bogastva. Blagoslovljeni boste tudi, ko gre za prijateljstvo in družbeni uspeh. V ljubezenskih zadevah pa bi lahko bilo nekaj napetosti in prepirov. Devica mora svoje odnose graditi iz osebne rasti in ponižnosti. Uporabo te astrološke faze uporabite tudi za spreminjanje stvari, ki vam niso všeč v življenju.

Kozorog

Kozorogi doživljajo osebnostno rast, postopek, ki bi ga lahko nekateri dvomi prekinili. Položaj zvezd kaže, da bi ta polna luna v vodnarju lahko v to znamenje vnesla živčnost in tesnobo. Pomembno je, da upoštevate svoje besede, da ne bi prizadeli drugih ljudi. In predvsem bodi prijazni do sebe. Ko gre za imetje, bi lahko nestabilnost povzročila nekaj tesnobe, toda luna vam bo pomagala razumeti, kaj želite, kaj potrebujete in kaj vas resnično osrečuje.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da je uživanje sladkorja izjemno škodljivo za zdravje, čivkajo že ptički na strehi.