Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jan Plestenjak izdal novo pesem, ki navdušuje Slovence

12. jan 2022 8:17
0

Oglasno sporočilo

... Jan Plestenjak v novo leto vstopa z novo skladbo in videospotom 'Na vetru s severa'.

Gre za že četrti singel z njegovega lanskoletnega 15. albuma 'V naju še verjamem'. "Nekdo te je poslal, je vedel, da je prav" v svoji novi skladbi prepeva vedno šarmantni Jan Plestenjak. Skozi pesem nas poziva, da si dovolimo videti resnico. "Sezujmo čevlje, ki nam jih narekujeta čas in okolje ter si obujmo nekaj, kar je resnično, ne imaginarno. Vse je pred našimi očmi – včasih smo le zaslepljeni in ne vidimo."

Videospot, v katerem lahko med drugim tudi prvič vidimo njegov nov spremljevalni band, tokrat prikazuje prav posebno zgodbo ljubezni med na videz povsem nekompatibilnim parom. Med tem ko imamo na eni strani fanta, ki je izgubljen v svetu karierizma in samopotrjevanja, spoznamo na drugi preprosto dekle s hribov, ki živi umirjeno življenje. Ravno njuno srečanje je tisto, ki ključno zaznamuje njuno pot ter jima razblini svet iluzij.

Poslušalci so navdušeni nad novo pesmijo, prav tako se že vrti na radijskih postajah. Hitro gre v uho, zato ne dvomimo v to, da bo postala hit leta 2022.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Opravljena je bila še ena raziskava, ki je potrdila, da nekateri UV filtri v izdelkih za zaščito pred soncem uničujejo morsko življenje, ko se z naše kože ...