Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Hrca

Če torej pravim, da je treba življenje sprejeti tako kot je, hočem s tem povedati, da je treba sprejeti tudi nepredvideno. Drugače živite le napol, živite kot neplavalec, ki čofota ob bregu, čeprav je resnično morje šele tam, kjer je globina. ... Več
  • Hrca je napisal/a na forum v temo Norveška.

   18. okt 2013 12:21

   To ne vem, ampak bi znalo biti res. Tudi za štopanje ni nikjer prepovedano, je povsem običajno pobiranje štoparjev na avtocesti ali na bolj prometnih cestah, ampak vsi vozijo tako kulturno in predvidevajo to, da bo nekdo pred njimi ustavil štoparju, tako da ne ogrožaš nikogar, če se postaviš praktično kamorkoli. 

   Aja, Anja25: ne, v mestih je preveč luči, da bi lahko videla severni sij + vsa ta mesta ki si jih naštela so preveč južno. Če greš na Norveško je idealno mesto za videti severni sij Tromso, ki je ravno na sredi "aurora pasu". Problem je tudi to, da jo lahko vidiš le če je popoldna tema (zato mesta odpadejo) in popolnoma jasno. Zato grem jaz februarja, ker je malo večja verjetnost za jasnino, čeprav kljub temu pa ne moreš vedeti. Bo pa 2014 spet max sončna aktivnost (sončni veter) in bo aurora borealis (australis, če greš na antarktiko :D) ob ustreznih pogojih vidna pogosteje.

   13
  • Hrca je napisal/a na forum v temo Obupen odnos z mamo.

   18. okt 2013 12:09

   Prvi odstavek ... Kot da bi sebe brala. Smile Ne smeš dovoliti, da si nekomu strelovod. Mogoče se še ne zavedaš, ampak to ti pusti grozne posledice, velikih razsežnosti. 

   To da ti je prijateljica začasno ponudila svoje stanovanje je odlična priložnost, da zaživiš tako kot je treba, in tudi tvoji načrti za naprej so super Smile  Ne boj se povedati doma da greš na svoje, verjetno bo mama besna, oče žalosten in malo razočaran, ampak ti veš da je to edina pot. Pa tudi ta bes je v končni fazi le zadnji poskus uveljavljanja oblasti, ki pa žalostno izzveni, če pokažeš da si odločna in odločena. Upam, da se čimhitreje odločiš za ta korak in da bo vse skupaj minilo čim manj stresno.smiley

   14
  • Hrca je napisal/a na forum v temo Norveška.

   17. okt 2013 15:02

   Jaz grem februarja za 2-3 tedne iz Osla do Tromsa - da ujamem auroro :]

   13
  • Hrca je napisal/a na forum v temo Obupen odnos z mamo.

   17. okt 2013 14:43

   Pri meni je bilo podobno. Ne glede tega da ne bi smela tega ali onega, ampak je šlo predvsem za konstantno negativo in obsojanje vseh mojih odločitev, velikokrat sem se zavedla da sploh ne živim po svoje, ampak da samo izpolnjujem neka pričakovanja, samo zato ker hočem mir in res sovražim prepire. Potem je splet dogodkov privedel do tega da sem maja znorela, še isti večer spokala od doma k fantu in njegovemu cimru, naslednji dan pa sem šla po ostale stvari. Na začetku je bilo bolj stresno hoditi domov na obiske, ker je bilo še vedno veliko obsojanja in vsega kar spada zraven, zdaj mi je večinoma vseeno, čeprav še vedno padajo razne izjave s katerimi me hočejo spraviti v slabo volje, paranoičen strah kako mi nič ne bo uspelo. Še vedno sem velikokrat slabe volje po telefonskem pogovoru ali ko pridem nazaj v novi dom, ampak mine. Šele zdaj, ko nimam več toliko stikov, vidim kako nepopravljivo sem uničena, prej sem pač "za ljubi mir" vedno vse tiho požrla. Se počasi sestavljam, ampak vseeno kdaj pride dan ko se mi sploh ne da iz postelje in sem čisto otrpla.

   Stikov teoretično res ni treba prekiniti, ampak nekateri ljudje so taki, da te ne spustijo iz kremljev, vedno hočejo imeti oblast nad tabo, kot v "dobrih starih časih" in v tem primeru ne preostane skoraj nič drugega. Jaz bi se najraje preselila v drug časovni pas, čeprav tudi beg ni resnična rešitev.

   14
 • Hrca je všečkal/a forumski zapis Outfit dneva - 3. del.

  17. okt 2013 14:18
  0
 • Hrca je všečkal/a forumski zapis Kaj kupiti fantu?.

  17. sep 2013 22:40
  0
  • Hrca je napisal/a na forum v temo Revlon izdelki.

   10. sep 2013 11:41

   Prejšnji teden sem kupila balm stain v odtenku Romantic. Po prvem swatchu doma (in petih v Müllerju) sem že obžalovala nakup, ker se mi je pod glupo kopalnično lučjo zdela zelo staromamska rdeča, ampak je odličen. Fuuul je obstojen pa res mi je všeč, ker mi ne izsuši ustnic, tako da verjetno bom šla še po kakšnega. smiley

   346
  • Hrca je napisal/a na forum v temo NOTD (slike nohtov) - 8. del.

   5. mar 2013 9:39

   Kljub temu da me ni bilo gor skoraj pol leta, Lady Baucek še vedno šarmira Big smile

   1369
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 19. mar 2023 20:52
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.