Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Videz ni pomemben? Yeah right :(

Pojdi na stran 1 , 2
mobitel14
Starost: n/aPridružen: 5. mar 2009Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2009 10:39
Povezava do prispevka
Prvo kar bi povedu da sm grd... ja vem, usi mi praujo da nism ampak sam zato da nebi bli žaljivi.. ampak dobr vem da nism lep. Vsi pravjo da lepota ni važna? Res? Str sm 15 let, ubija me to , da tud me tud ena punca ni zapecala, al pa da bi se vsaj sama od sebe zravn mene usedla? Samozavest? kako nej jo dobim, če pa se hočem pogovarjat z kšno punco , se usedem zravn nje, al pa kej podobnga, "pa more jt nekm".  Zdej že struktura mojega telesa je tok čudna, da sploh ne morem met lepe postave, obraz.. da sploh ne govorim :/

Hotu sm se nekm razpisat Big smile
0
Nazaj na vrh
zaja
Starost: 40Pridružen: 14. mar 2006Prispevkov: 179Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2009 12:28
Povezava do prispevka
Ok ... toliko o tvojem fizičnem izgledu. Ti kar verjamem da nisi "lep", sploh zato, ker v današnjem svetu so merila zelo ostra.
Kaj pa tvoj smisel za humor? Tvoja prijaznost? Tvoja dobrodušnost? Tvoja razgledanost? Tvoje veselje do življenja in ljudi?
Imaš sebe rad? Človek, ki sebe nima rad, se ne more spoštovati in ne more pričakovati, da ga bodo drugi imeli radi. Ko se boš imel rad, zaradi tega, ker si na svetu neponovljiv in neprecenljiv in ko boš znal ceniti svoja močna področja, stvari, v katerih si dober in zaradi katerih te imajo drugi radi, boš navzven seval posebno energijo in obnašal se boš drugače. Samozavesti ne gradimo le na tem, koliko smo lepi, ampak tudi na tem, kako smo v življenju uspešni, kaj smo dosegli, s čim vse se ukvarjamo, kaj smo zmožni narediti, čemu se uspemo upreti ... do seveda čisto konkretnih korakov, da skrbimo zase, za zdravje, se ukvarjamo s športom, družimo s prijatelji, veliko razmišljamo o sebi, imamo določene cilje,...
Poskrbi, da boš vedno urejen in bo higiena na prvem mestu. Skrbi za svojo frizuro, ne rabiš imet vedno kilo želeja gor, le bodi urejeno postrižen in počesan. Ne rabiš nosit Boss oblek, le bodi oblečen skladno, postavi primerno, čisto, ne vsak dan isto, za kakšen modni nasvet pa vprašaj kakšno dobro oziroma iskreno prijateljico. Lahko imaš urejeno brado, lahko si vedno sveže obrit ... le zanemarjen ne smeš biti.
Čutil se boš samozavestnega in tvoja neverbalna komunikacija bo postala drugačna. Morda nisi lep, lahko pa si simpatičen. Morda nimaš estetskega obraza, ampak zadovoljen nasmešek na obrazu in iskriv pogled so toooliko bolj pomembni v življenju. In nekoč boš našel dekle, ki je že šlo čez faze celofana in pentljic in bo na tebi videla nasmešek in te kasneje spoznala tudi globje v dušo in če ji boš odprl sebe .... se ti bo zgodilo to, kar čakaš ... in še veliko bolj bo držalo, ker bo imelo globje temelje.
Lepota in simpatičnost si nista ravno identični ane ... nekdo je lahko čisto nič lep na pogled, ampak iz njega seva neka privlačna energija, ima prodoren pogled in iskriv pogled ... in izjemen karakter in samospoštovanje in to je tisto, kar privablja. Če pa se kdaj kakšna umetna pisana kičasta frflja ne usede poleg tebe, pa bodi samo srečen Smile Le to pazi, da boš na obrazu vedno nosil nasmeh, ker nikoli ne veš, kdaj in za katerim vogalom bo ta nasmeh kateri fejst punci padel v oči.
 
DRŽIM PESTI !
NAJLEPŠI MAKE UP JE NASMEŠEK :-)
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -14Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2009 12:53
Povezava do prispevka
Komaj 15 si star, saj še bojo prišle punce, verjemi, da bojo. Jaz sem kar nekaj let hodla s fantom, ki je tud bil prepričan, da ni lep in tud sama moram priznat, da po nekih objektivnih merilih (ne vem kak se naj izrazim) marsikomu ne bi bil všeč, ampak meni je bil, sploh pa nisi z nekom samo zarad izgleda, saj si ga ne boš postavil v vitrino al kaj. Čeprav ne rečem, da neka fizična privlačnost ni pomembna, seveda je, so pa še tudi ostale stvari in bolj kot si starejši, bolj se tega zavedaš in ti je pomembno. Sploh se ne sekiraj kak izgledaš, raje bodi zadovoljen sam s sabo, samozavesten itd, in bo marsikatera ravno to opazla, tak kot sem jaz pri bivšem.
Pa še tole, lahko, da boš čez par čist spremenil svoje mnenje o sebi (marsikdo je), zato, ker pri 15-ih letih še tvoje telo in obraz nista dokončno oblikovana, še rasteš ne.
0
Nazaj na vrh
DMS
Starost: 45Pridružen: 16. mar 2007Prispevkov: 870Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2009 12:41
Povezava do prispevka
Aveš...ti se boš še tok zelo spremenil.... Tkole, ko srečujem folk, s katerim smo bili skupaj v OŠ pa v gimnaziji, vidim, kako zelo se ljudje šele tam nekje na faksu "nardijo". Tolko o videzu.
Kot drugo pa...ni zgolj videz tisto kar nas babe privlači, ampak nek "vibe", ki prihaja od človeka. Verjetno pa ti, ki imaš o sebi tko slabo mnenje, tudi "viba" nimaš dobrega. Madona, dedec, respect yourself!
Na videzu je zelo lahko delat, na psihi pa težje. Če boš delal na videzu, se zna zgodit, da bo drugo počasi prišlo samo od sebe. Dobra frizura, športanje in dobro oblačenje še nikomur niso škodili.
Največkrat jem zarečen kruh!
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 33Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2009 13:54
Povezava do prispevka
Uf ja, dobro si preberi od zaje glede samozavesti in splošne urejenosti.

Drugič - jaz celo srednjo šolo (kaj šele prej) nisem nobenega tipa zapecala, niti nisem sedla poleg njega, pa mi je (bil) marsikdo simpatičen - to pa res ni nikakršno merilo. Poleg tega je res, da se telo in videz še zeloo spremeni, sploh pri fantih, ki se običajno v srednji šoli šele začnejo orng razvijati.

Tretjič pa - moj fant je mene ''dobil'' pri devetnajstih, prej ni imel še nobene, pa ni nikakršen grdun, vedno se je s športom ukvarjal itd. itd. Samo pač, to pride s časom in sam videz pri uspešnosti zveze nimam tako zelo groznega vpliva, kot bi človek dobil vtis iz medijev.

Je pa normalno, da te skrbi, sej nas je vse v nekem obdobju, in lepo, da nekam svoje skrbi tudi zapišeš ... pa upam, da ti bojo vsi tile zapisi pomagali malo dvigniti samozavest Smile
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2009 15:55
Povezava do prispevka
Tista energija, ki pride od človeka, je zelo pomembna, ko gre za prvi vtis. Meni osebno je všeč, če so ljudje odprti, komunikativni in predvsem dobre volje ter pozitivno naravnani, da se v njihovi družbi dobro počutiš. Jaz sem opazila, da se je veliko mojih prijateljev najbolj spremenilo v srednji šoli, pretežno na boljše, razen tistih, ki so zapadli v slabo družbo, in da so tudi začeli ceniti notranjo lepoto bolj kot golo zunanjost. Enim so zelo všeč določeni detajli pri izgledu, ki nobenemu drugemu niso, ni pa videz vse. Pri petnajstih pa itak ne bi razlagala, kako se še spreminjaš, boš že videl.  Samozavest pride s tem, ko začneš sprejemati sam sebe, kakršen pač si, tak si (najprej fizično). Kar pa se osebnosti tiče, se da na tem veliko naredit. Začni s pozitivnim razmišljanjem in pa drzni si narediti kaj, za kar zdaj misliš, da bi obžaloval. V najslabšem primeru te punca zavrne, to pa res ni konec sveta. Toliko ljudi je na svetu, da se pri tej starosti res nimaš kaj obremenjevat. Bo že prišla prava. In ta ne bo imela nobenih izgovorov, če boš naredil dober prvi vtis. 
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2009 16:20
Povezava do prispevka
Hm, ja, vibe in karakter... Maš prav, če si grd, ti malo pomagata. Ampak kaj bi ti sploh rad od nas? Da ti govorimo, da nisi grd? Plačamo operacijo? Zrihtamo kup punc ali gremo s tabo ven? Resno. Mi nimamo od kje vedet, kako zgledaš, ampak če res misliš, da si grd, se pač malo v roke vzemi. Ne vem, kaj konkretno je pri tebi problem, ampak loti se ga - bolje skrbi za kožo, shujšaj, umivaj se, oblek naj ti ne kupuje mama. Boš že sam vedel, kaj od tega se nanaša nate.

In ja, boš se še spremenil, ampak to te po moje zdajle eno figo briga. Logično, da ne boš do takrat skrit pod koutrom čakal.
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
madeira*
Starost: 41Pridružen: 16. apr 2007Prispevkov: 4877Kraj: Pri morjuStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2009 23:41
Povezava do prispevka
Zanimivo. Kaj sploh pomeni to, da si grd? In kako sploh razumeti, če nekdo samega sebe oceni, da je grd in poleg vsega še doda, da mu vsi pravijo, da to ni res. Meni se zdi to samo pomanjkanje samozavesti. Kar pa je nekako logično pri 15-ih letih (jaz sem bila pri teh letih v totalni depresiji). Začneš se spraševati, kdo si, kakšen bi moral biti in kakšen bi si želel biti. Pri vsem skupaj pa zamujaš tukaj in zdaj - sedanjost. Zelo se strinjam z zadnjim postom od Paisley. Vse, kar ti lahko svetujemo je, da si pridi na jasno, kaj je tvoj problem (ti praviš, da je to, da si grd, ampak mogoče leži za tem še kaj globljega) in ga nato odpravi. Pomembna je akcija! Po mojem je tudi totalno zgrešeno govoriti o grdoti/lepoti, ker je to itak čisto relativno. Mislim, da je tvoj pravi problem, da misliš, da si dekletom neprivlačen/nezanimiv. In kot so že druge povedale, tu še zdaleč ni pomembna samo "lepota", ampak tudi tvoj attitude. Za foro sem ti skopirala nekaj slikic iz teme, v katero lepijo punce všečne, simpatične, sexy itd. moške:
 
image file name: 2kb899ec9d57.jpg
 
image file name: 2k71ea3027e6.jpg
 
image file name: 2k37d2162e57.jpg
 
image file name: 2k4de63d69d2.jpg
 
image file name: 2k88f65e4168.jpg
 
 
Hočem ti povedati, da so ženskam všeč zelo različni moški. Enim so tile za bruhat, kakšna druga bi jih pa direkt naskočila, če bi se dalo
Vse, kar Kanibal napiše, + 1. :D
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2009 11:56
Povezava do prispevka
OMG OMG OMG OMG ZADNJI 

Hehe Madeira, point taken. Verjetno jih res ni veliko, ki bi bile mokre zaradi zadnje slike kot sem jaz.

The things I'd do to him... Pa mogoče bi se nama lahko po par uricah še un iz druge slikce pridružu... uf

Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
catwomen
Starost: 122Pridružen: 16. okt 2008Prispevkov: 2182Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2009 13:36
Povezava do prispevka
Paisley...hihihi...tebi pa fajn dogaja pomoje rabiš tole
For beautiful eyes, look for the good in others; for beautiful lips, speak only words of kindness; and for poise, walk with the knowledge that you are never alone.

Audrey Hepburn
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2009 13:47
Povezava do prispevka
Prince meni vedno dogaja.
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
catwomen
Starost: 122Pridružen: 16. okt 2008Prispevkov: 2182Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2009 14:12
Povezava do prispevka
Sej je prav ....meni pa marsi kdo drug
For beautiful eyes, look for the good in others; for beautiful lips, speak only words of kindness; and for poise, walk with the knowledge that you are never alone.

Audrey Hepburn
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2009 18:10
Povezava do prispevka
Aaaaaargggh my Vinnie Joonesimage file name: 2k7c4b19ae19.gif
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
madeira*
Starost: 41Pridružen: 16. apr 2007Prispevkov: 4877Kraj: Pri morjuStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2009 21:16
Povezava do prispevka
 Babe, pa ni bil moj namen, da se še tu začnete slinit! Jaz sem samo hotela nazorno razložiti svoje mnenje
Vse, kar Kanibal napiše, + 1. :D
0
Nazaj na vrh
JaneZ
Starost: 34Pridružen: 1. jun 2009Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. jun 2009 13:07
Povezava do prispevka
Pubec lej...Pr men je bla zadeva podobna. Ampak vse je blo sam u glavi. Ko sm biu tolk star ko ti me je vse motl na sep...zdej sm star pa 19...proti 20 grem in je zadeva totalno drugačna. Samozavest mora bit pubec!!! Ampak na normalni liniji...ne smeš zdej ti v fitnes pa dobit prevelik biceps pa hodit okol kot pav...žgečkaš to :)  Lepota je v nas samih...kot je že ena zgori napisala attitude :)  to je prava lepota  :)   VSAK!! je lep po svoje!! Bodi unikaten, bodi to kar si...sej veš, noben ne more počet bolš tega kot ti!

Glede punc pa glej...se boš že naučil...al pa tut če se ne boš...pri puncah je tak..lahko se zlo naučiš pa si dobiš vsako ki jo hočeš, pol pa spoznaš da to ni to...in maš težave sam s seboj, ker ne najdeš prave ženske pr 19ih rečmo. Ti se kr prepust toku...Vem da je težk!! Sam glej..starejši sm pa ti povem, ker sm biu isti! Počaaaaaaas!! Vzem si čas, pa glej da ne dobiš kakšne ki te bo zakrščenmatičkala  ;)  Ne si tega privoščit ker si lahko uničiš življenje. Js sm meu to srečo da se mi je neki grooooooznega zgodil pri skor 19ih in k sreči še niso usodna leta...če bi se mi pr 30ih bi šou u kurac gladko :)  Tak da se ne sekiri pubec...VSE BO ŠE VREDU GLEJ!!

Če pa hočeš družbo za fitnes al pa karkoli al pa za šport...pol pa povej pa smo na vezi!


LP JaneZ
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Videz ni pomemben? Yeah right :(
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.