Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Velika brazgotina na trebuhu

natalia
Starost: 34Pridružen: 19. jun 2007Prispevkov: 47Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. jul 2007 23:01
Povezava do prispevka
ja jst mam tud eno težavo, na trebuhu imam namreč kakšnih 10cm dolgo brazgotino. Pri treh letih sem imela razlit slepič in ker se mi je šlo za življenje, so mi brazgotino naredili na takrat nenavadnem mestu( ponavadi ti zarežejo nekje na trebuhu, vendar se brazgotina skoraj ne pozna). meni so prerezali trebuh od popka navzdol. moja oblika trebuha zdaj izgleda tako kot, da bi črta ložila levo in desno polovico trebuha, kar je precej neprijetno.do sedaj nisem ukrenila še ničesar proti temu. moja sošolka ima podobno težavo, vendar so njej takoj po operaciji rekli, da ko bo polnoletna se lahko oglasi pri njih, kjer ji bodo brazgotino brazplačno skušali popraviti. A ima katera kakšen nasvet? s to brazgotino sem se večinoma sprijaznila, vendar me občasno še vedno moti(čas kopalk...). Ali katera ve, koliko stane tak poseg? Je mogoče, da bi lahko brazgotino odstranila brazplačno, saj je konec koncev to posledica njihovega dela? Zanima me vaše mnenje o tem?
0
Nazaj na vrh
Pineapple
Starost: 46Pridružen: 4. avg 2007Prispevkov: 15Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. avg 2007 19:58
Povezava do prispevka
Po mojem je najbolje, da se odpraviš k dr. Fabjanu, pa ti bodo tam povedali. Ali pa naj ti da splošni zdravnik kakšno napotnico za plastika.
Jaz sem bila pri Fabjanu zaradi brazgotine (po trebuhu), pa mi je rekel, da lahko to odstranijo lasersko, ampak bo ostala brazgotina od laserja
Ti pa priporočam kremo Cosmerba, ki mehča brazgotine. Dobiš jo pa v Vi-Da studiu v Ljubljani na Tržaški. Gospa Vida je zelo prijazna in ti bo znala veliko svetovati.
ánanas -a m (a) tropska rastlina z dolgimi listi ali njen veliki, sočni, aromatični sad
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. avg 2007 20:54
Povezava do prispevka
Jaz ne bi svetovala Fabjana. Bolje kakšen zdravnik v KC ali v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina.
0
Nazaj na vrh
ToDiii
Starost: n/aPridružen: 24. apr 2008Prispevkov: 27Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. maj 2009 12:41
Povezava do prispevka
natalia je napisal/aja jst mam tud eno težavo, na trebuhu imam namreč kakšnih 10cm dolgo brazgotino. Pri treh letih sem imela razlit slepič in ker se mi je šlo za življenje, so mi brazgotino naredili na takrat nenavadnem mestu( ponavadi ti zarežejo nekje na trebuhu, vendar se brazgotina skoraj ne pozna). meni so prerezali trebuh od popka navzdol. moja oblika trebuha zdaj izgleda tako kot, da bi črta ložila levo in desno polovico trebuha, kar je precej neprijetno.do sedaj nisem ukrenila še ničesar proti temu. moja sošolka ima podobno težavo, vendar so njej takoj po operaciji rekli, da ko bo polnoletna se lahko oglasi pri njih, kjer ji bodo brazgotino brazplačno skušali popraviti. A ima katera kakšen nasvet? s to brazgotino sem se večinoma sprijaznila, vendar me občasno še vedno moti(čas kopalk...). Ali katera ve, koliko stane tak poseg? Je mogoče, da bi lahko brazgotino odstranila brazplačno, saj je konec koncev to posledica njihovega dela? Zanima me vaše mnenje o tem?


jaz imam popoolnoma isto težavo. pri dveh letih razlit slepič, grozna brazgotina in trebuh na dve polovici. =S

za kakršno koli opercaijo sem še premlada, me pa zanima, če obstaja kakšna krema, tablete, karkoli, da bi izgled vsaj omilimo? =S

kakšna izkušnja? =/
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Velika brazgotina na trebuhu
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.