Upam, da si ga dajo tudi, ko bodo igrali proti našim. 

Upam, da si ga dajo tudi, ko bodo igrali proti našim. 

Mogoče Anglija 
 Slovenija 

nasploh se mi je zdela zelo težka tekma, me je kar zaskrbelo, ko so bili na začetku tako nervozni. Alžirci igrajo OGABEN nogomet, to sploh ni nogomet. Najprej komolec v glavo, potem pa na žogo, je očitno njihov moto. Mah. 
 in
  in *smalji ki se klanja* Sarmi, ker je ubranil res že 100% gol, Birsi, ki je migal takrat ko je bilo našim najtežje, Korenu, itak, ker je dal gol, čeprav me je na začetku ornk jezil, in Keku, ki je naše fante pripravil do zmage na svetovnem prvenstvu! Skratka, navdušena sem totalno! 
 Žal sem tekmo morala gledat doma, ker je faksu dokaj vseeno za življenjsko pomembne tekme, ampak vseeno, doma je evforično vsaj toliko kot v kakšni gostilni. 

nasploh se mi je zdela zelo težka tekma, me je kar zaskrbelo, ko so bili na začetku tako nervozni. Alžirci igrajo OGABEN nogomet, to sploh ni nogomet. Najprej komolec v glavo, potem pa na žogo, je očitno njihov moto. Mah. 
 Sem se lepo spokala s plaže gledat tekmo, angleži včeraj pa no comment
 Ostale žal nisem uspela gledati
 In nujno moram gledat s kom, ki premore vsaj malo strasti, pfff. Trapasto mi je ker me gledajo kot da sem iz lune padla ker cvilim ko se nasprotniki opletajo okoli našega gola, ali pa naši okoli njihovega.Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...