Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
Ursqa
Starost: -13Pridružen: 19. mar 2010Prispevkov: 612Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2010 9:23
Povezava do prispevka
Drugače žogobrca ne spremljam ampak SP ... To sem pa na tekočem bolj kot kakšen desc LOL. Letos so mi za bolj zagreto navijanje celo dres podarili - tako da odštevam dneve ko ga bom navlekla nase - in akcija Big smile .
Všeč mi je ker kavarne oživijo in ker je večina tam z istim razlogom, zadogajajo se platna, pivo po zabavnih cenah in tisti slavni družni vzdihi pa trenutki tišine ko je napeto... iLike.
Dress your days with dreams.
0
Nazaj na vrh
Tinchka
Starost: n/aPridružen: 28. okt 2007Prispevkov: 770Kraj: CaliforniaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2010 9:40
Povezava do prispevka
Jeeee, jutri  Sem si pa zrihtala celo par dni v službi fraj, da ne bi zamudila kake pomembne tekme.
Zadnje čase me je neki napalilo na nogomet, svetovno sem pa itak vedno spremljala. Itak, da si želim, da pridejo naši čim dlje, drugače pa navijam za Nizozemce. Bom pa en malo podpirala tudi Špance (sploh ker so bolj med favoriti ).

@ Aralyn - sej kar ne morem verjet, da ne pozna Messija
0
Nazaj na vrh
carrie
Starost: 49Pridružen: 15. okt 2008Prispevkov: 72Kraj: malo tu, malo tamStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2010 10:43
Povezava do prispevka
Tikka, ta urnik tekem je res super

SP je meni vedno zanimivo spremljat, vzdušje okolice me kar noter potegne. Drugače nisem nek fan nogometa oz. športa nasploh, ker raje migam kot gledam druge, kako migajo .
Finale bom sigurno gledala (v dobri družbi seveda), drugih tekem najverjetneje ne bom utegnila (izpiti + nova služba).

The trick in life isn't getting what you want but wanting it after you get it.
0
Nazaj na vrh
stewie
Starost: 44Pridružen: 30. nov 2009Prispevkov: 205Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2010 10:49
Povezava do prispevka
Vsekakor navijam za naše dokler ne izpadejo, se pravi do finala. Od tu naprej pa za Nizozemce. Tekme bom pa gledal.. hm.. nimam pojma. Se bom ravnal po trenutnem navdihu.

A to vete, za katero državo bo letos navijal "Požigalec"? Za Švico ful!
Don't seek, don't search, don't ask, don't knock, don't demand - relax. If you relax, it comes. If you relax, it is there. If you relax, you start vibrating with it. (OSHO)
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2010 11:24
Povezava do prispevka
Pegasus je napisal/aTikka, s tabo se z veseljem nespodobno vedem

Greva, jasno!

Odlično, se slišiva To nedeljo sicer še ne, ampak ob prvi priliki; na primer:

image file name: 2k970af920a8.jpg

23.06. z Anglijo, popoldne, kje v mestu?

Madona so trapaste ure! 18. se selimo in nikakor ne bom mogla gledat, samo 23. pride v poštev pa še ne bom mogla prej iz službe, ddd.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
binka
Starost: 34Pridružen: 11. okt 2007Prispevkov: 365Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2010 12:11
Povezava do prispevka
jaz tudi gledam SP ampak samo zaradi te evforije, ker imam zelo rada evforično vzdušje drugače pa čez leto nikoli ne pogledam nobene tekme ker je nogomet zelo dolgočasen šport. So pa res  kakšni hudi tipčki, npr ti so mi  všeč:

0
Nazaj na vrh
mirj4m
Starost: 39Pridružen: 8. avg 2008Prispevkov: 348Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2010 12:54
Povezava do prispevka
Aralyn je napisal/a
Aralyn hudo, mojega pa nič kaj ne gane, je v kategoriji Alena in Mimi, tako da moram najti družbo za nespodobno vedenje 

Lol, Tikka, pa sem mislila, da je samo moj tak čudak. Big smile Njemu  je ravno do Kosova za fuzbal, že med Ligo Prvakov samo zavija z očmi. Si moreš misliti, da je samo previdno vprašal, kdo je to, ko sem omenila Messija (sem fanatik Barcelone :D)? Samo je res skrajni primer, pomoje. Big smile Tako da ja, pri nas pride v poštev familija (sploh mami, ona je ekspert za fuzbal) in kolegi. Čeprav ga nespodobno vedenje (ker jaz tulim v televizijo/platno, skačem v luft, odpiram svojo zakladnico kletivc, polivam pir od jeze ko tolčem s kozarcem po mizi ipd.) neizmerno zabava, tako da vseeno pogleda kakšno tekmo z mano, čeprav ne ve za kaj se gre. Wink

Ufff tu notri se pa jaz tud najdem Smile Čeprav mi je moj obljubil, da letos pa bo gledal fuzbal, če ne druzga za to da imava "razlog" za ne učenje in gostilno
Jaz sem nasplošno "športni" tip in šport (različne panoge) spremljam že od malih nog tako, da tudi tokratno SP ne bo izjema
image file name: 2k825f4b3d76.gif                   image file name: 2k129061f567.gif           image file name: 2k158ab0cc49.gif                  image file name: 2k628047c275.gif

0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2010 23:01
Povezava do prispevka
Tikka, ni panike. To nedeljo tudi jaz ne bom mogla, 18. najbrž tudi ne, tako da bo 23. ravno prav. Nekje v mestu bo super, se pa še slišiva kasneje za točno lokacijo.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 0:12
Povezava do prispevka
hehe evo jaz imam tudi enega takega doma, ki ne spremlja nogometa Če je kak dober derbi, si ga pa rada ogledam... Najbrž polfinale in finale bom tudi gledala.

A si upate kaj napovedat?
0
Nazaj na vrh
Anisja
Starost: 40Pridružen: 20. jan 2007Prispevkov: 1452Kraj: Na realnih tlehStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 9:52
Povezava do prispevka
Jaz svetovna in evropska nogometna prvensta obožujem že samo zaradi tega, ker sovpadajo z začetkom poletja in koncem študijskega obdobja. Takrat mi je nekaj najboljšega ob Ljubljanici, v senčki, srkat Bandidosa in gledat fuzbal Sicer nisem kakšen strašni fen fuzbala ampak SP je pa le SP. Poleg Slovenije (of course!) že leta navijam za Francijo, a letos jim žal ne kaže preveč dobro
If you know EXACTLY what you are going to do, what is the point of doing it? (P.Picasso)
0
Nazaj na vrh
stewie
Starost: 44Pridružen: 30. nov 2009Prispevkov: 205Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 15:13
Povezava do prispevka
Please fasten your seat belt.. here we go! 
Don't seek, don't search, don't ask, don't knock, don't demand - relax. If you relax, it comes. If you relax, it is there. If you relax, you start vibrating with it. (OSHO)
0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 16:51
Povezava do prispevka
Jeeej, fuzbal!
Js bom tud gledala, sigurno.. samo cimre niso ravno navdušene.. v sobi tud ne lovi ravno.. če bo še katera iskala družbo - naj se name spomne  Sicer bo kolegica tudi gledala, samo vprašanje kako zaradi šihta, če nebo delala..

Pa itak - pivo je obvezna oprema zraven! Bom na ta račun med SP še kje dobila te 2-3kg,nazaj, kar sem jih zdej (pojma nimam kako.. ali bi še dalje tak) izgubila

Candy - a tko? Big smile
Alžirce nabijemo, Američane še bolj (da si bodo zapomnili koga tako fino podcenjujejo, pa še taakooo "grde drese" mamo).. Angleži bodo pa takrat itak že naprej uvrščeni in se ne bodo neki blazno matrali z nami in.. evo nas v naslednjem krogu Big smile Dobimo recimo.. Srbe? Pravijo, da dobr igramo s takimi reprezentancami in.. kdo ve kaj bi bilo dalje Big smile hihi
Men se zdi čist kul scenarij. 
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 34Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 17:22
Povezava do prispevka
keya če ne prideš do tvja, lahko na mmc-ju gledaš (rtv) - sicer je slika bolj bedna, ampak boljše kot nič Big smile

Jaz bi tudi pivo zraven, pa ne smem Unhappy si moram kakšno alternativo umislit, any ideas?

Sem se pa danes odločila, da bom navijala za Argentince in Nizozemce poleg naših, seveda Smile
0
Nazaj na vrh
flafi
Starost: 36Pridružen: 31. okt 2005Prispevkov: 2017Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 18:33
Povezava do prispevka
Sydelle - češnjevo pivo Samo nisem prepričana, če je popolnoma brez pšenice... Drugače je pa to die for dobro.

Jaz bom tudi spremljala nogomet. Bolj zaradi piva in velike količine moških, kot zaradi nogometa samega
Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.
0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 20:50
Povezava do prispevka
Sydelle a se bo dalo preko mmcja gledat (glede na to, da ni domača produkcija)? Shocked oo, kul - za just in case Big smile

Sam.. mi je bolj zabavno v družbi gledat.. še posebej, če je prisotna "velika količina moških", tko kot je rekla flafi

Drugače pa mi je ful hecno, ko toliko planetk pravi, da njihovih tipov to sploh ne zanima. Mislim lol, "moj predmet poželenja" () je tudi tootaaalno anti-fuzbal (in mislim da + ves ostal šport) in mislim, da bi mogla js njemu razlagat ofsajd
Edini meni osebno tak znan primerek - kolegi so se na povratni tekmi z Rusijo večkrat skoraj zjokali, da nebi o živčnosti.. to je blo padanj na kolena, vseh možnih kletvic.. hudo je blo!
Nazadnje urejeno 11. jun 2010 22:20; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Stran 2 od 31
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".