. Všeč mi je ker kavarne oživijo in ker je večina tam z istim razlogom, zadogajajo se platna, pivo po zabavnih cenah in tisti slavni družni vzdihi pa trenutki tišine ko je napeto... iLike.

.
Sem si pa zrihtala celo par dni v službi fraj, da ne bi zamudila kake pomembne tekme.
).

.
Od tu naprej pa za Nizozemce. Tekme bom pa gledal.. hm.. nimam pojma. Se bom ravnal po trenutnem navdihu.
Greva, jasno!
To nedeljo sicer še ne, ampak ob prvi priliki; na primer: 

drugače pa čez leto nikoli ne pogledam nobene tekme ker je nogomet zelo dolgočasen šport. So pa res kakšni hudi tipčki, npr ti so mi všeč:

, tako da moram najti družbo za nespodobno vedenje
Njemu je ravno do Kosova za fuzbal, že med Ligo Prvakov samo zavija z očmi. Si moreš misliti, da je samo previdno vprašal, kdo je to, ko sem omenila Messija (sem fanatik Barcelone :D)?
Samo je res skrajni primer, pomoje.
Tako da ja, pri nas pride v poštev familija (sploh mami, ona je ekspert za fuzbal) in kolegi. Čeprav ga nespodobno vedenje (ker jaz tulim v televizijo/platno, skačem v luft, odpiram svojo zakladnico kletivc, polivam pir od jeze ko tolčem s kozarcem po mizi ipd.) neizmerno zabava, tako da vseeno pogleda kakšno tekmo z mano, čeprav ne ve za kaj se gre. 
Čeprav mi je moj obljubil, da letos pa bo gledal fuzbal, če ne druzga za to da imava "razlog" za ne učenje in gostilno

Če je kak dober derbi, si ga pa rada ogledam... Najbrž polfinale in finale bom tudi gledala.

Sicer nisem kakšen strašni fen fuzbala ampak SP je pa le SP. Poleg Slovenije (of course!) že leta navijam za Francijo, a letos jim žal ne kaže preveč dobro

Sicer bo kolegica tudi gledala, samo vprašanje kako zaradi šihta, če nebo delala..

).. Angleži bodo pa takrat itak že naprej uvrščeni in se ne bodo neki blazno matrali z nami in.. evo nas v naslednjem krogu
Dobimo recimo.. Srbe? Pravijo, da dobr igramo s takimi reprezentancami in.. kdo ve kaj bi bilo dalje
hihi

si moram kakšno alternativo umislit, any ideas? 
poleg naših, seveda 
Samo nisem prepričana, če je popolnoma brez pšenice...
Drugače je pa to die for dobro.
oo, kul - za just in case 

Mislim lol, "moj predmet poželenja" (
) je tudi tootaaalno anti-fuzbal (in mislim da + ves ostal šport) in mislim, da bi mogla js njemu razlagat ofsajd 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...