Tanja, jaz sem zdaj zbrisala piškotke in zadeve, bi mi lahko nekaj lajkala, da vidimo, če zdaj slučajno dela?

Tanja, jaz sem zdaj zbrisala piškotke in zadeve, bi mi lahko nekaj lajkala, da vidimo, če zdaj slučajno dela?
Ravnokar sem nameravala koga prosit, če mi lajka objavo, da vidim, če mi delajo obvestila. Se priporočam za všečkanje nečesa 

DELA!!! 
Mene pa spet karnaprej izpisuje. Včasih si pa celo ne zapomni mojega imena in gesla, pa moram vedno znova vtipkavat...
awy, se podpišem, tudi mene skoz meče ven 
Meni pa še vedno ne dela stran z obvestili ... Se pravi ob ikoni zemljice se mi izpisuje število novih obvestil, točno na tisto sporočilo/komentar me tudi vrže, ko pa stisnem Pokaži vsa obvestila me preusmeri na stran z obvestilom, da je url naslov napačen.
Popravil pot do strani.
Ali lahko obe napišeta kateri brskalnik uporabljata in kaj točno vse poklikata, da pride do odjave?

ArmyB, meni isto. Javi: Nedovoljen dostop - nimate dovoljenj za navedeno akcijo.
Ali lahko obe napišeta kateri brskalnik uporabljata in kaj točno vse poklikata, da pride do odjave?
Jaz uporabljam Firefox, vn me pa vrže po parih urah, mogoče? Nisem točno ugotovila nekega vzorca.
Tudi jaz danes nisem imela urejevalnika sporočil/smeškov itd. Samo okence. Po brisanju piškotov in predpomnilnika je okej.
Ti priporočam da narediš tako kot _*Shaheena*_
Sedaj imam tako, da se sploh ne prikaže več zgornja pasica (velikost črk, smeški in podobno). Pa tudi citirati ali popraviti tektov ne morem. Dobesedno je vse zamrznjeno.
EDIT: Sem že vse uredila. 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...