TANJA: nekoc sem slisal rek: vsi ljudje smo dobri. vprasanje je le, kako se s kom ujamemo. priznam, sem clovek "ekstremov". ljudje me ali "obozujejo" ali "sovrazijo". sama si lahko videla oz. prebrala, da so tu tudi uporabnice, katerim je moj nacin pisanja, moj humor vsec. to mi je v veliko zadovoljstvo, kajti rad zabavam ljudi. vendar pa obstajajo tudi ljudje, ki jim je moj humor, nacin pisanja, razmisljanje ogabno. to je logicno, tudi meni ter tudi tebi vsi ljudje ne odgovarjajo. vendar sem jaz taksen, da se od ljudi, ki mi ne ustrezajo odmaknem oz. jih ignoriram. energijo, ki jo bi usmeril v kakrsenkoli napad na njih raje uporabim kje drugje. no, odgovarjam pa jim zato, ker se mi zdi vljudno, da na kakrsenkoli poziv, tudi negativno usmerjen, odgovorim. edini moj cilj pa je ta, da ostanem kakrsen sem, da mi ni treba igrati in se pretvarjati, ker vem, da bom ob tem najbolj sproscen, srecen, oz. se bom najbolje pocutil. tale smesko

mi je pa tako svetoven, da si ne morem pomagat, da ga ne bi "zlorabljal"....

VESNA: ze sem ti rekel, da obcudujem tvoj izreden spomin, mogoce pa je, da se je v teh letih pri tebi izruval kaksen kamencek v mozaiku moje zgodbe, ki sem ti jo takrat povedal, zato se pri tebi sedaj moje informacije, ki sem jih podal na forumu, ne skladajo. zato ti razlagam dejansko stanje (ki ga najbolj poznam jaz, ker so to situacije iz mojega zivljenja) zato, da ti sestavim mozaik, kolikor te seveda sploh zanima.
kar se tice tega, da bi rad vedel kdo si.... poglej, ocitno, ce ves toliko o meni, sva se nekoc dobro poznala. najini poti sta se razsli, drugace bi ostala v kontaktu. zelim si le to (cisti firbec), da vem, kdo si, od kod se poznava, itd, to pa ne pomeni, da bi rad spet vzpostavil stik s tabo....oziroma drugace povedano....z veseljem ponovno vzpostavim stik z osebo, ce si ona tega zeli. verjemi pa mi, ce se odlocis, da se "razkrijes", bo to ostalo definitivno med nama.
TOULOUSE: hvala za podporo, kljub temu nisem imel problemov z odgovorom vesni. nenazadnje lahko sam odlocim, ce in kako se bom izpostavil na forumu. sem pa nekoc ze zapisal, da nimam cesa skrivati, ne sramujem se sebe, svojega zivljenja, zato mislim, da ni vprasanja, na katerega ne bi hotel oz. znal odgovoriti.
BABY: strinjam se s tabo, tudi jaz na to gledam tako.
SONJA: upam, da je ta hecnost pozitivna!