tikka, najprej bi rekel, da se s terorizmom ne strinjam.... trdim pa, da je terorizem opozorilo na probleme, ki jih imajo arabci.... kaksne probleme in zakaj??? kaj dela ameriska vojska v iraku??? kaj imajo tam za pocet??? jih je napotila organizacija zdruzenih narodov, ki naj bi bila edina pristojna za mir v svetu??? koliko nedolznih ljudi vsepovsod po svetu je umrlo pod streli ameriske vojske??? vec kot 11. septembra ali manj???
naj poskusim kaj takega napisati v ameriki??? draga moja, ce grem v ameriki na malo potrebo za drevo, dobim od policaja najmanj pistolo uperjeno v glavo, ce pa v tistem trenutku se trznem, ni dvakrat za reci, da bi me ubili....toliko o ameriki, drzavi, kjer je tudi najvec kriminala itd...
alexa, smetim forum.....kaj je smetenje foruma??? kje pisejo kaksna pravila??? jaz ne smem nikomur zazeleti dobrega dneva, lahke noci ipd., ti pa lahko....kaj jaz vem kaj...pises??? tudi ce gremo tvoje poste brati, bomo prav gotovo nasli kaksen post, ki je podoben mojim dober danom in lahkim nocem.... in dejstvo je, ce malo karikiram, in smetenje primerjam s krajo....ce ti ukrades 1000 sit (beri: smetis zelo malo) in ce jaz ukradem 1.000.000 sit (beri: smetim prevec), obadva sva tatova (beri: smetiva)....ze preseren je rekel, da naj le cevlje sodi kopitar....
ce bos ti smeske na moje komentarje popala, je to stvar tvoje izbire, pocutja , karkoli ze! od tebe ne pricakujem nicesar, pricakujem pa to, da me ne bos obsojala ter postavljala nekih meril, ki so stvar tvojega trenutnega pocutja, ker za to nimas pravice! ce sem naredil kaj ilegalnega, prepovedanega, ima drzava kot institucija vse moznosti, da me izsledi in mi sodi po zakonih. za tvoje sodbe mi je pa malo mar...
pa se to....verjemi mi, sem socializiran clovek, okoli sebe imam veliko ljudi, ki me imajo radi, ki se dobro pocutijo v moji druzbi in ki me spostujejo. in to je znak, da sem dober clovek. pa se nekaj, kar je najpomembnejse....ti ljudje me poznajo!
zato....dokler ne bodo na forumu jasno napisana vsa pravila obnasanja (npr.: ne smes zazeleti dobrega dneva vsak dan, ne smes napisati vec kot 10 postov na dan, itd, itd - zanalasc pisem najbolj absurdna pravila, ker se ravno v to vtikate), mi nimate pravice ocitati nicesar.... saj verjetno poznas tisto....dovoljeno je vse, kar ni prepovedano!!!
pa prijeten vecer vsem skupaj!!!