Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

PLANET CVEK.....in njihovih obozevalcev....

Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2005 20:41
Povezava do prispevka
Na forumu si pač  včasih napaden. Pa kaj pol? Če se večina ljudi strinja, da samo smetiš forum, potem je temu pač tako in se prilagodi!
Vsak drugi post v smislu Question dobro jutro, lahko noč, jutro, čaw, živjo, oooh nogomet, potem ene milijon tehle Question  vmes...mislim HALLOOO?!?!?!
Jaz planet čvek sploh ne berem, ker ni kaj za prebrat razen zgornjih komentarjev!
Pa tale GREGOR se je enkrat že pošalil glede enajstega septembra, pa ni nihče reagiral - a si mislu, da smo spregledale???, pa je šel še enkrat pisat kozlarije,  pa vzbujat pozornost! A si mislu, da bomo tvoj stil ubrale pa prpopale smeške
0
Nazaj na vrh
Anne
Starost: n/aPridružen: 13. jan 2005Prispevkov: 2229Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2005 20:46
Povezava do prispevka
Oprosti gregor, ampak se strinjam z katjo in drugimi.
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2005 20:53
Povezava do prispevka
O, Anne.Ignore?
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Anne
Starost: n/aPridružen: 13. jan 2005Prispevkov: 2229Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2005 21:01
Povezava do prispevka
Sem že na msnju Angellina..še malo pa se odpravljam spat.Jutrri pa šolaaaa....

No,pa lahko noč vsem!
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Starost: n/aPridružen: 22. jul 2005Prispevkov: 1709Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2005 21:42
Povezava do prispevka
tikka, najprej bi rekel, da se s terorizmom ne strinjam.... trdim pa, da je terorizem opozorilo na probleme, ki jih imajo arabci.... kaksne probleme in zakaj??? kaj dela ameriska vojska v iraku??? kaj imajo tam za pocet??? jih je napotila organizacija zdruzenih narodov, ki naj bi bila edina pristojna za mir v svetu??? koliko nedolznih ljudi vsepovsod po svetu je umrlo pod streli ameriske vojske??? vec kot 11. septembra ali manj???
naj poskusim kaj takega napisati v ameriki??? draga moja, ce grem v ameriki na malo potrebo za drevo, dobim od policaja najmanj pistolo uperjeno v glavo, ce pa v tistem trenutku se trznem, ni dvakrat za reci, da bi me ubili....toliko o ameriki, drzavi, kjer je tudi najvec kriminala itd...
alexa, smetim forum.....kaj je smetenje foruma??? kje pisejo kaksna pravila??? jaz ne smem nikomur zazeleti dobrega dneva, lahke noci ipd., ti pa lahko....kaj jaz vem kaj...pises??? tudi ce gremo tvoje poste brati, bomo prav gotovo nasli kaksen post, ki je podoben mojim dober danom in lahkim nocem.... in dejstvo je, ce malo karikiram, in smetenje primerjam s krajo....ce ti ukrades 1000 sit (beri: smetis zelo malo) in ce jaz ukradem 1.000.000 sit (beri: smetim prevec), obadva sva tatova (beri: smetiva)....ze preseren je rekel, da naj le cevlje sodi kopitar....
ce bos ti smeske na moje komentarje popala, je to stvar tvoje izbire, pocutja , karkoli ze! od tebe ne pricakujem nicesar, pricakujem pa to, da me ne bos obsojala ter postavljala nekih meril, ki so stvar tvojega trenutnega pocutja, ker za to nimas pravice! ce sem naredil kaj ilegalnega, prepovedanega, ima drzava kot institucija vse moznosti, da me izsledi in mi sodi po zakonih. za tvoje sodbe mi je pa malo mar...
pa se to....verjemi mi, sem socializiran clovek, okoli sebe imam veliko ljudi, ki me imajo radi, ki se dobro pocutijo v moji druzbi in ki me spostujejo. in to je znak, da sem dober clovek. pa se nekaj, kar je najpomembnejse....ti ljudje me poznajo!
zato....dokler ne bodo na forumu jasno napisana vsa pravila obnasanja (npr.: ne smes zazeleti dobrega dneva vsak dan, ne smes napisati vec kot 10 postov na dan, itd, itd - zanalasc pisem najbolj absurdna pravila, ker se ravno v to vtikate), mi nimate pravice ocitati nicesar.... saj verjetno poznas tisto....dovoljeno je vse, kar ni prepovedano!!!

pa prijeten vecer vsem skupaj!!!
Biagio scrive a : (2005-6-26 1:2:23):
le cattiverie sono aria.........lascia aperta la finestra............volano come vengono
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Objavljeno: 11. sep 2005 21:46
Povezava do prispevka
mimogrede, ve, sodnice v topicu GOBCI pisete enake neumnosti kot jaz tukaj!
le cattiverie sono aria.........lascia aperta la finestra............volano come vengono
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2005 21:53
Povezava do prispevka
Ok samo, da se ne strinjaš (WTF???) s terorizmom, super, mega. Jaz pa sem zagovarjala ameriško politiko al kako?? Govorila sem o nedolžnih ljudeh ne o politiki, govorila sem o nedolžnih ljudeh ne o terorizmu! Kaj mi zdaj sploh očitaš če ne znaš brati med vrsticami?? Nisem govorila o politiki pač pa o tvoji netaktnosti! Navedla sem 5. amandma tako kot bi lahko navedla Koran v nasprotnem primeru, jaz ne razlikujem nedolžnih žrtev po politiki in se zato niti v sanjah ne privoščim takih glupih komentarjev na račun tragedije! Hudiča pa naj me vržejo s foruma če sem žaljiva, sam to presega vse meje, kaj ne znaš utihniti ko je treba??

In tvoji izgovori so lej...patetični. Ne komentiram več, ne sodelujem več.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2005 21:55
Povezava do prispevka
Tikka
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Objavljeno: 11. sep 2005 22:01
Povezava do prispevka
tikka, nicesar ti ne ocitam, nicesar negativnega ne zagovarjam, z nicemer si me nisi zamerila, ce imam glupe komentarje, jih pac imam, buh pomagej, bodi srecna, da ti nisi taksna kot jaz... no, jaz sem srecen, da sem, kakrsen sem.
ce bos pa se sodelovala, je pa to stvar tvoje osebne odlocitve.... pac, vsak ima svoje poglede na svet, zivljenje, ljudje smo razlicni.... ce temu ne bi bilo tako, forumov sploh ne bi bilo treba.
mimogrede, nedolzni ljudje so na volitvah izvolili vole....

0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2005 22:02
Povezava do prispevka
GREGOR je napisal/a
mimogrede, ve, sodnice v topicu GOBCI pisete enake neumnosti kot jaz tukaj!

maaa neeee?
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Objavljeno: 11. sep 2005 22:04
Povezava do prispevka
zivjo ninna! kako si??? tebe je pa po telefonu tezje dobiti, kot osamo bin ladna!
0
Nazaj na vrh
alexa
Objavljeno: 12. sep 2005 7:22
Povezava do prispevka
Ti si res malo sick.
Bi te rada vidla, da bi ti kak terorist izprašil to zadnjico! Me zanima kako bi ti blo smešno potem.
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Objavljeno: 12. sep 2005 7:37
Povezava do prispevka
alexa, ti si pa malo prevec obremenjena z mano, se ti ne zdi???

v teroristicni akciji na sreco nisem bil udelezen, sem bil pa zato v vojni za Slovenijo, in sicer na strani JLA. dozivel sem tudi borbo, in sicer na karavli na Šentilju. tako da vem, kako je, ko rožlja orožje!

Zelim ti prijeten dan!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 12. sep 2005 9:43
Povezava do prispevka
Gregor, meni deluješ čisto fajn fant, morda pa res včasih pretiravaš s kakšnimi komentarji in smajliji tipa . In verjetno ni tvoj cilj, da greš puncam na živce, ampak prej obratno?
Ostale pa tudi malo več strpnosti, pa bo - vsaka "stran" naj malo "popusti" oz. se prilagodi.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -13Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 12. sep 2005 9:49
Povezava do prispevka
Tanja rulz!
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
PLANET CVEK.....in njihovih obozevalcev....
Stran 100 od 108
Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Izbira čevljev valižanske princese in bodoče kraljice dokazuje, da je kraljica kraljevskih, ženstvenih čevljev.