- Nega obraza &
 telesaZadnje noviceNajbolj brano 
- Make up &
 ličenjeZadnje noviceNajbolj brano 
- Moda &
 stil
- Rekreacija &
 hujšanje
- Zdravje &
 odnosiZadnje noviceNajbolj brano 
- Nosečnost &
 starševstvo

Jaz vedno preverim sestavine.
Jaz vedno preverim sestavine. Jaz vedno preverim sestavine.
Jaz vedno preverim sestavine. Nic slabega ne mislim in sem samo izrazila svoje mnenje, saj zato pa so teme in možnosti odgovora nanje. Tri leta uporabe dejansko niso nič, stranski učinki takih zadev se vidijo vsaj po 10 letih - kar poglej kako luštne so Nemke po 10 letih solarija- pa naj ga še kdo zagovarja kako je zdrav
  Nic slabega ne mislim in sem samo izrazila svoje mnenje, saj zato pa so teme in možnosti odgovora nanje. Tri leta uporabe dejansko niso nič, stranski učinki takih zadev se vidijo vsaj po 10 letih - kar poglej kako luštne so Nemke po 10 letih solarija- pa naj ga še kdo zagovarja kako je zdrav Glede izpolnjevanja standardov je pa tako, da vse pride na trg, če je le denar v tem (v ta Epitan so ljudje ogromno denarja vlagali..),.. je od nekdaj pri vseh stvareh tako, če dobro pomislim
 Glede izpolnjevanja standardov je pa tako, da vse pride na trg, če je le denar v tem (v ta Epitan so ljudje ogromno denarja vlagali..),.. je od nekdaj pri vseh stvareh tako, če dobro pomislim Morda je stvar dobra, ampak vse to vbrizgavanje nekako preveč posega v samo telo..
 Morda je stvar dobra, ampak vse to vbrizgavanje nekako preveč posega v samo telo.. 

! Tale punca je pa taka, kot bi jo najmanj trikrat dali v peč.
! Tale punca je pa taka, kot bi jo najmanj trikrat dali v peč. . Mislm, da to ne more bit zdravo oz. neškodljivo
. Mislm, da to ne more bit zdravo oz. neškodljivo
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...