Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Razpad keratina - podaljški

daisy22
Starost: 33Pridružen: 24. apr 2016Prispevkov: 12Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. jul 2019 19:37
Povezava do prispevka

Živjo,

pred 2 meseci sem drugič naredila podaljške. Prve sem imela 6 mesecev in sem res bila zadovoljna. V drugo, mi je sedaj po 2 mesecih keratin dobesedno razpadel na glavi. Lase sem si brez raztopine za odstranjevanje kar sama dala dol, tako slab je bil keratin. Kontaktirala sem salon in povedala kaj se je zgodilo. Trdijo mi, da se nobena druga punca ni  vrnila zaradi podobne težave, ter da naj bi bila sama kriva, ker uporabljam po njihovem mnenju agresiven šampon. 

Ker sem bjond, sicer je edini šampon bolj agresiven tisti viola, za pigment, ampak jaz sem še vedno mnenja, da je krivda na strani salona in slabega keratina na podaljških. 

Tiste, ki ste jih imele ali imate podaljške, mi lahko kaj svetujete in kaj ve mislite? Salon mi sicer ponuja brezplačno obdelavo keratina na novo , reklamacije mi pa nočejo upoštevati.

 

Hvala.

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 19. jul 2019 9:31
Povezava do prispevka

Lastnih izkušenj sicer nimam, ampak:

  1. Menim, da bi bilo korektno od salona, da ti ali vrne denar ali naredi nove podaljške.
  2. Če so kakšni šamponi res preagresivni za to, morajo dati natančen seznam, katerih ne uporabljati ali seznam točno določenih, ki jih lahko.
  3. Ne morejo oni kar iz nič in brez vsakih dokazov 'imeti mnenja', da si uporabljala preagresiven šampon. Kaj pomeni 'preagresiven'? Katerih sestavin ne sme vsebovati? Katere lahko? Koliko jih lahko, da še ni 'preagresiven'?
  4. To, da "se ni še nobena ni vrnila", ni noben izgovor. Kot prvo ne vemo, če je res in kot drugo, kje piše, da ne moreš biti ti prva ali celo edina? Se zgodi, lahko tudi samo eni oz. enkrat.
  5. Tudi ne vem, po katerem principu naj bi bil šampon za blond lase bolj 'agresiven'? Če vsebuje še vijola pigment? Kje je to navedeno?

Sicer če so ti pripravljeni brezplačno narediti nove podaljške, potem to je upoštevanje reklamacije - ali mi je kaj ušlo? Ne poznam postopka natančno, a v vsakem primeru bi ti morali vse na novo narediti tako, da je v redu.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
daisy22
Starost: 33Pridružen: 24. apr 2016Prispevkov: 12Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jul 2019 16:38
Povezava do prispevka

Sem jo vprašala katere sestavine šampon ne sme imeti, da ne povzroči, da se keratin stopi, pa je napisala, da ni kemik. Tako, da zgleda, da se v podaljševanje ne razume kot bi se morala, čeprav je v Sloveniji ena izmed vodilnih , ki se s tem ukvarja. Zame je to neprofesionalno.

Pripravljena je, na novo dati keratin na ISTE lase , le da mislim, da keratin je že obdelan ni nikoli več isti, druge možnosti ( vračilo denarja, novi lasje) pa noče niti slišat. 300 evrov le ni tako malo, seveda računa mi pa ni izdala. 

Tako, da razen tega, da ji začnem groziti  z slabo reklamo in slabo oceno( nisem tak človek ampak zgleda , da druge ne bo) niti nimam.

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2019 12:38
Povezava do prispevka

No, ne bi si ravno upala trditi, da se ne spozna na podaljševanje, se pa očitno ne na sestavine - kajti če trdiš, da je nekaj 'preagresivno', moraš to znati tudi utemeljiti, ne pa reči "nisem kemik".

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Razpad keratina - podaljški
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kmetijstvo je temelj sodobne civilizacije, vendar je ustvarilo nočno moro za naše zobe – kmetijska revolucija je spremenila vse in to dejstvo je nemogoče zanikati.