mi je ful hudo, ko se družba zbere al pa da cela familija v zrak skače, da še pes laja (ok mal pretiravam) pol pa skupi navijamo... 

mi je ful hudo, ko se družba zbere al pa da cela familija v zrak skače, da še pes laja (ok mal pretiravam) pol pa skupi navijamo... 

Tako v tujini kot tudi pri nas so nogometaši malodane bogovi, way to much spoštovani, opevani in predvsem plačani
. Medtem ko imamo športnike, ki dosegajo tako vrhunske rezultate, o katerih se fuzbalerom niti ne sanja, pa ne bodo nikoli niti 10% toliko zaslužili, kot en podpovprečen nogometaš ....

mnja... jaz nisem kakšen ekspert za nogomet, samo ko začnem pozorno gledat, me hitro povleče noter. pomoje zaradi množice ljudi, ki ji vidiš, presenečenih, objokanih, pretirano srečnih obrazov zelo čustveno vse skupi, že kot kakšna telenovela
, samo da ima ta dva konca. drugače pa se vedno podzavestno odločim, za koga navijam.. pa rada gledam samo takšne tekme, ki imajo veliko gledalcev 

..... je bolj napeto/zanimivo vse skupi

kdo bi jih razumel 

(kar delajo včasih kljubuje vsem zakonom fizike), bi takoj postalo bolj zanimivo

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...