- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo 

. Takoj ko imam v rokah malo keša, gre že v druge roke (you know what I mean
). Tako da potem jamram da nimam keša
.
. Bom dala v NOTD, velja!
 Jaz jih zdajle naročam kolegu v USA ... mislim, da si revček ni predstavljal kaj pomeni: "valda, ti kar povej katere naj ti prinesem". 
 Navijam za NOTD čimprej! 

With Abandon je prelep, edini razlog, zakaj ga nimam je Jordanin Wicked. 

.
)

Rdečke vedno rade gledamo, a ne punce?

:
 Rdečke vedno rade gledamo, a ne punce?

(Saj glej moje fotke, pa boš videla da nas je več takšnih, ampak vseeno vztrajamo
).
)  Rabila sem eno roziko in sem kupila 54 Rose Frisson, ki pa mi je na žalost še vedno pikico premalo roza (na meni izpade rjavkasto roza). In sem samo gledala, ko sem ga sprobala. To ti je pigmentiranost, že tako kot ArtDeco, skoraj NARS
. Sem prej imela že enega od Bourjois in je zelo trd, tako da ga ne uporabljam tako rada (beri: pridejo drugi prej na vrsto
). Tale pa me je res pozitivno presenetil. Ne vem, mogoče le ta barva.
, tako po obliki, kot po velikosti približno enako bi rekla, nisem pa preverjala po gramih. Gledala sem roza blush od Chanela iz jesenskega looka in ravno tako sem prišla do omenjenega Bourjois, ki se mi zdi po barvi in pigmentiranosti identičen  temu Chanelovemu, samo da nima teh precej velikih bleščic notri. Vem, da Bourjois spada pod Chanel, ampak tole z blushi mi je pa res zanimivo. Ista zadeva, druga pakunga, trikrat cenejše/dražje? Imate izkušnje?
):

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...