. saj ne boš verjela,ampak tudi jaz sem jo nosila, enkar v osnovni šoli. sem pa imela dve,
tako malo bolj roza (vseeno bela) in pa belo. pa takoooooo so dišale
.joj, zdaj si pa še meni spomine vzbudila.

. saj ne boš verjela,
.
Te šminke so bile krasne. Barve so bile pa res svetle. Tudi glosi v enaki embalaži so obstajali. Šminka - št.12 (še danes se jo spomnim) je bila malo bolj intenzivne roza barve s šimrom. Jaz sem jo namazala čez kakšno rdečo šminko brez šimra in je bilo super.

. hja, ocitno mi je slo bolje kot danes, se moram malo popravit in kaksno nabavit...
. dejstvo je, da sem jo uporabljala na plesne vaje za valeto in sem si jo le tapkala na ustnice, da se ne bi preveč videlo.
(potem pa sem imela obdobje (cocoa) rjave barve
)
. moja prva šminka je bila l oreal v breskovi barvi (dobila pa sem jo v 7.razredu in skoraj nič uporabljala). naslednja pa je bila že rdeča (in sicer z rjavimi podtoni, kakršne so mi še sedaj najljubše in se v njih najbolje počutim
), znamke sans soucis in sem jo v 1.letniku gimnazije nosila za v šolo. očitno že od nekdaj nisem imela zadržkov, kar se tega tiče
. spomnim se tudi, da sem na račun te sans soucis šminke dobila precej komplimentov.
). seveda je bil to mu za v šolo - se še spomnim, kako me je mama vsako jutro sekirala, če grem v disko al v šolo. Danes nisem več tak pogumna in sem zvesta ylbb odtenkom.

. Prvič sem se pa namazala z rdečo šminko (z rjavim podtonom) in sicer v 7. razredu. 
) odtenki večini ne pašejo.
Ne me zdaj ubit, ampak meni se pa zdi, da njej ta roza šminka prav paše.
). Meni je ona prav vedno in povsod lepa in polna svežine. 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...