Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Golden globes 2006

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. jan 2006 22:51
Povezava do prispevka
Tanja nujno jim pošlji povabilo na PL, ker to je pa že kritično in ogroža vso žensko populacijo!Apokalipsaaa! Pa sem mislila da se bo prej led stalil pa bomo izgleda vsi prej umrli od groze, če bo to preraslo v kakšne vsesplošne trende..(think obraze iz filma krog)
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
geja
Starost: 39Pridružen: 14. dec 2005Prispevkov: 3001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. jan 2006 22:53
Povezava do prispevka

Sydney je napisal/a
Meni osebno fuuul lep mu:
Evangeline Lilly

meni najlepši mu

ostale so pa  tolk namazana grem jst v trgovino  

Nazadnje urejeno 18. jan 2006 23:07; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
loti
Starost: 40Pridružen: 12. dec 2005Prispevkov: 721Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. jan 2006 23:05
Povezava do prispevka
ojoj- glede oblek. taka ne bi šla ven niti za maškare. glede make-upa pa sta mi všeč jessica alba in g. paltrow
Iz izkušenj se učimo.
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 18. jan 2006 23:38
Povezava do prispevka
O groza, kake so. Jaz se sploh ne morem nehat smejat.
Meni so vse po vrsti katastrofalne. Zdaj se komaj vidi, ko ni prisotnega retuširanja, kakšne so - čeprav je prisoten en meter ogabne fasade v upanju, da bodo kaj lepše - hm, se komu zdi, da so? LOL 
Edina, ki mi je všeč, je Reese Witherspoon, izredno zanimiv obraz mi ima (ni tista pocukrana zeeeh kao lepotica) in se mi dozdeva, da ima lepo kožo in da niti ne rabi kaj dosti flockanja in mi ima res lep, nič vsiljiv, okusen mejkap. Pa tudi sicer mi je blazno simpatična, res. Ampak obleka je bila za moje pojme zgrešena.
I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 38Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 0:05
Povezava do prispevka
Meni sta všeč Evangeline Lilly (meni čudovit make-up, ki se ji zelo poda) in Scarlett Johanson ... sta mladostni in lepo urejeni. Druge so mi pa povečini grozne, nektere prav strašljive.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -13Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 7:44
Povezava do prispevka
 Par jih je pa res uber smešnih!
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
petka
Starost: 47Pridružen: 18. avg 2004Prispevkov: 4637Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 8:07
Povezava do prispevka
image file name: 2kd2fda8dee5.jpg like it a lot!!!
0
Nazaj na vrh
Malina
Starost: 42Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 9:48
Povezava do prispevka
tako kot sem sumila: pastozne belo-roza eighties-chicks šminke so dejansko in   !!!

iskreno vas prosim, da najmanj 10x premislite, če vas takale šminka zamika še za kam drugam kot za na smučanje (pa še tam odsvetujem)
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 38Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 9:59
Povezava do prispevka
Meni se pa ne zdi to tko simpl ... nekterim tele šminke pašejo. Sicer
izgledajo bruh na kakšnih čokoladnih ženskah, pridejo pa lahko zelo
sexy na kakšni bledolični svetlolaski ... so pa res redke takšne, ki
jim zadeva paše. 
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 123Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 10:04
Povezava do prispevka
Odlična tema, Malina!  Lahko prav nesramno po žensko opravljamo, jupi! SJP je grozna, kaj je mislila s sračjim gnezdom  Večina je res prestarih za nude look. Gwyneth rules, pa tista ta prva na tej strani tudi, ostale pa... Naj dajo denar za vizažiste in frizerje raje v dobrodelne namene, dream on.
0
Nazaj na vrh
Vanni
Starost: 13Pridružen: 29. apr 2005Prispevkov: 4903Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 10:14
Povezava do prispevka
, pa kaj je s temi ženskami?? Res, jaz se tudi čudim - tole so plačale?! Pa Longoria je tudi mene zelo razočarala - pretemen puder, šminka je čisto mimo in še ta namešek...  

Najlepša je Jessica Alba - Mu, obleka... , pa Gwyneth mi je tudi luškana.

Nazadnje urejeno 19. jan 2006 10:17; skupaj popravljeno 2 krat
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
0
Nazaj na vrh
Stella Alex
Starost: 16Pridružen: 17. nov 2004Prispevkov: 3562Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 10:15
Povezava do prispevka
 ja - tole (kot pravi Malina: pastozne belo-roza eighties-chicks) me nostalgično spominajo na čase, ko sem se začela šminkat in to s (takrat Ultra popularno)
šminko  Samantha - Disco 05(?)  (ne spomnim se dobro ali je bila res 05).

Barva enaka kot na slikci, mogoče je imela "gdč. Samantha" malo več shimmerja.....
Jao-kar ne morem verjeti, kako sem jo oboževala... 

A še katero dugo daje nosalgija po "Disco Samanthi"? 

Lep pozdrav,
Stella A.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 123Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 10:17
Povezava do prispevka
Niti najmanj, v 80.-tih še nisem skakala po diskačih. Če sem se pa že kaj naflodrala s to bela-roziko, sem pa zgledala res kot en podhlajen utopljenec. Joj, ko se spomnem tistih groznih volumenskih frizur pa podloženih ramen, mi kar slabo rata.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 10:20
Povezava do prispevka
Jaz se moram pa pohvaliti, da nikoli nisem uporabljala takih bledo roza (ali bež) šmink. Najprej naravno roza (s temi sem začela), nato pa takoj na rdeče. Najbolj mrtva šminka, ki je "dosegla" moje ustnice je bila Revlonova MS Mica (hladna mauve).
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -13Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2006 10:23
Povezava do prispevka
O ja Samatha disco. Sem mela belo belo. Sam una je mela nek shimer not, ni bla mat. Al sm bla čedna, pa tiste kabojke kombinezon...
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Golden globes 2006
Stran 3 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.