Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

DM - 20 % popust nad 10. 000 SIT

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Sasha
Starost: 43Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 10. okt 2004 20:21
Povezava do prispevka

V Europarku (in v centru, če jih ni ravno zmanjkalo) imajo kataloge s kupončki nastavljene pri blagajnah.

Sasha
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. okt 2004 20:22
Povezava do prispevka
bushbaby je napisal/a

Na spisek lahko dodate še babylove (za dojenčke) čistilno peno, ker je super alternativa schellerju - mineral/kutina gelu (za 500 sit).

Sinthija, s-he senčke niti niso tako slabe, dvojne so po 600 sit, lahko malo eksperimentiraš z barvami in ugotavljaš, katere ti pristojijo.

Kuponček lahko dobiš tudi pri blagajni, samo malo je treba težit.

Kako so pa kaj obstojne?

0
Nazaj na vrh
anka
Starost: 48Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2322Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. okt 2004 20:28
Povezava do prispevka

Sinthija je napisal/aHm, večkrat berem, da kupujete she senčke, meni pa ni nobena njihova všeč, imajo takšne čudne odtenke barv.

Tudi meni njihove barve niso všeč.

LP,Anča
0
Nazaj na vrh
bushbaby
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2004Prispevkov: 4438Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. okt 2004 20:47
Povezava do prispevka

Meni so dokaj obstojne (je pa res, da še nisem imela senčke, ki ne bi bila obstojna (brez kakih podlag), tako, da ne vem, kaj je to z mano. Preživijo tudi, če si oči pomanem. Včeraj sem nabavila skoraj celo paleto barv (enojno rumeno, enojno oranžaksto-bronze, dvojno svetlo/temno zeleno, dvojno vijoličasto), in so celo ta zelene kar OK, ker potem, ko so na očeh, dajo z 1 m samo kak hue barve, ne pa dejansko zelene barve. Samo vijoličastih še nisem preskusila. Rumeno-zlata je sploh zelo lepe barve. No, sem se razpisala (imajo pa bolj skromen izbor barv, to je res).

LP

[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically
Must ipso facto half not be.
But half a bee has got to be.
A vis a vis its entity- d you see?
[/size:391e3108a4]
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. okt 2004 20:51
Povezava do prispevka
bushbaby je napisal/a

Meni so dokaj obstojne (je pa res, da še nisem imela senčke, ki ne bi bila obstojna (brez kakih podlag), tako, da ne vem, kaj je to z mano. Preživijo tudi, če si oči pomanem. Včeraj sem nabavila skoraj celo paleto barv (enojno rumeno, enojno oranžaksto-bronze, dvojno svetlo/temno zeleno, dvojno vijoličasto), in so celo ta zelene kar OK, ker potem, ko so na očeh, dajo z 1 m samo kak hue barve, ne pa dejansko zelene barve. Samo vijoličastih še nisem preskusila. Rumeno-zlata je sploh zelo lepe barve. No, sem se razpisala (imajo pa bolj skromen izbor barv, to je res).

LP

Emm,kaj?

0
Nazaj na vrh
bushbaby
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2004Prispevkov: 4438Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. okt 2004 20:01
Povezava do prispevka
bolj odtenek kot kako konkretno obarvanje. Tista zelena gre malo v gubo (ampak niti ne preveč). Meni je všeč zlasti zlato-oker-rumena pa bronz-zlata. Te dve bi tudi tebi gotovo pristajale, Petra.
[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically
Must ipso facto half not be.
But half a bee has got to be.
A vis a vis its entity- d you see?
[/size:391e3108a4]
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 12. okt 2004 10:33
Povezava do prispevka

Sinthija, ne skrbi, tudi sama nisem dobila kataloga na dom. Ko sem prišla v trgovino sem na blagajni vprašala za katalog in omenila tale 20% popust in sem ga takoj dobila. Še prodajalka se je ponudila, da bo kuponček za popust sama odrezala.

Po priporočilu Bushy sem si kupila čistilno peno babylove. že sama embalaža, pa dojenček na njej, je luškana. Nisem je še probala, ma komaj čakam, da jo.

0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 12. okt 2004 10:37
Povezava do prispevka
Ta kozmetika je super. Pri nas sta oba imela atopični dermatitis, odkar se umivata z Babylove in potem še mleko čez, ni več sledu o njem.
Prej pa stalno ena mazila iz lekarne, ki so pomagala samo kakšen teden.
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 12. okt 2004 10:44
Povezava do prispevka
Katja, kakšen pa je atopični dermatitis?
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. okt 2004 10:48
Povezava do prispevka

Atopični dermatitis je kronično, srbeče vnetje gornjih kožnih plasti. Je alergijskega značaja. Pojavi se največkrat že pri dojenčkih. Kot prvi znak se pokaže srbeč izpuščaj na licih. V naslednji stopnji so prizadeti pregibi rok in nog, pri hujših oblikah tudi trup.

Vzroki

Razlog za atopični dermatitis je podedovana kožna preobčutljivost. Delovanje imunskega sestava je moteno. Izrazito je povišana tvorba IgE- protiteles. Povzročitelj bolezenskega izbruha so različni alergeni, kot so živila, sredstva za umivanje in nego, pelod, pršice ali živalska dlaka. Pomembno je tudi posameznikovo psihično stanje. Strah in stres sproščata prenašalec vnetja (histamin), ki vnetje in srbenje še stopnjuje, hkrati pa oslabita kožno obrambo proti bakterijam, virusom in glivicam.

Simptomi

V otroštvu in v šolski starosti se atopični dermatitis pojavi predvsem na licih in na koži v sklepnih pregibih velikih sklepov, kot so komolci, kolena, zapestja in gležnji, vendar tudi na vratu in tilniku. Ob kožnih rdečinah se pojavijo majhne na otip hrapave izbokline (bunčice). Otroke moti predvsem močno srbenje, zato si kožo ponekod popolnoma spraskajo. Posledica so okužbe in vlažna vnetja, obložena s krastami. Na sklepnih pregibih je koža večinoma zadebeljena in kaže grobe kožne gube.

Pojavljanje

Število otrok z atopičnim dermatitisom stalno narašča. Trenutno ga ima približno petnajst odstotkov vseh otrok. V severozahodni Evropi in v Ameriki je nekoliko pogostnejši kot v sredozemskih  državah. Pri številnih posameznikih ostane celo po puberteti, pri nekaterih pa se sčasoma preseli s kože na dihalne poti in se namesto njega razvijeta seneni nahod ali astma.

Povzročitelji - alergeni

Možni povzročitelji pri majhnih otrocih in dojenčkih so pršice, pelod, plesni, živalska dlaka in volnena oblačila, najpogostnejše alergene pa vsebuje hrana, denimo kravje mleko in mlečni izdelki, kokošja jajca, ribe in lupinarji, orehi, arašidi, soja, stročnice, svež kvas, svinjsko meso, zelena, začimbe, citrusi, pšenica in izdelki iz pšenične moke, čokolada, jagode, paradižnik, špinača, kislo zelje, nova uvožena živila in še marsikaj.

Vir: (z neta)

Vida Kuhar-Kovačič, mag.farm.

0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 12. okt 2004 10:50
Povezava do prispevka
Hvala za pomoč.
0
Nazaj na vrh
Andy
Objavljeno: 12. okt 2004 10:50
Povezava do prispevka

Jerca, hvala.  

0
Nazaj na vrh
samsara
Starost: 53Pridružen: 7. dec 2003Prispevkov: 4656Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 12. okt 2004 11:33
Povezava do prispevka
Še en glas za to kozmetiko... ko imam po licih suhe lise- menda od alergij- moja koža prenese prenese samo osnovna olja in pa njihove kreme!
0
Nazaj na vrh
Janči
Starost: 41Pridružen: 9. maj 2004Prispevkov: 5345Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. okt 2004 11:49
Povezava do prispevka
A je ta čistilna pena Babylove v taki embalaži na pumpico? Stane pa nekaj čez 700 sit? Včeraj sem ga gledala pa nisem bla 100% če je to tapravo.
Vse ljubezni se zgodijo, a le prava traja. Je kot izvir, nenehno nastaja.
0
Nazaj na vrh
Katja
Objavljeno: 12. okt 2004 11:56
Povezava do prispevka

Pena je v manjši embalaži, tole je pa dush gel. Pol litrska flaška, prozorna, a ne?
Pena ni prozorna steklenička.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
DM - 20 % popust nad 10. 000 SIT
Stran 3 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Študija univerze Purdue razkriva šokantne ugotovitve o priljubljenih dišečih voskih.